Inte min dag idag

Nej verkligen inte, fuck ,bajs kiss och blää på denna fula dumma tråkiga dag. Vi köpte äcklig pizza till middag och jag trodde att den skulle va god den jag beställde men nene  så jag pillade i mig en tugga sen gav jag den till pappa. Så blev jag arg på mamma och pappa för jag VILL INTE ATT TILDA SKA FLYTTA NER HIT. Så jag gick till affären och skulle köpa daim (världens bästa pms choklad). När jag stog där i kassan och skulle betala kom en utveklingsstörd in på konsum och grät. ( Till sabina han som knackade på emmelis dörr). Jag blev livrädd för han stog bara där och grät och skrek och hade sig. Så jag började hypevetiliera och visste inte hur jag skulle komma ut eftersom han stog där vid dörrarna eller vad man säger. Så när jag skulle gå ut tog han tag i min jacka. Och började skrika enu mer och härja jag typ fick panik . Hon i kassan bara stog där och va lika rädd hon men sen släppte han mig och jag gick där ifrån och darrade som en idiot. HAHA jävla apa asså okej han kan inte hjälpa att han är sån men jag skulle bara vilja skrika en sak som jagh inte ska skriva här aja. Bajs dag hej då och puss<3

Shitt

Vad är det med dena familjen? Ja Tilda härja om att hon ska bo i rummet brevid mig ALDRIG! Vaffan tänker ungjävlen med. Sen ska mamma och pappa renovera halva huset , då är det lika bra att vi flyttar till ett modernare hus i Mörbylånga istället.  Fiffan om Tilda flytta ner hit då flyttar jag själv ngnstans för i källaren ska hon minsan inte få bo.

puss<3

Mineralsmink

Vill bara säga att jag avgudar mineralsmink, köpte ju det igår. Och det är tusengånger bättre en h&ms puder och foundtion. Jag har kört med h&ms ett tag och finnarna bara växer fram , det är förståss lite billigare också. Ett foundation från h&m kostar runt 49:- . Men ett mineral foundation kan ligga runt 100=169 kronor. Men bra är det iaf aja ska gå upp och busa med Leo nu puss<3

Söndag:S

Hejsan, då va det Söndag fan vad veckan har gått fort poch imon är det idrott första timmen palla! Har inte pluggat ett skit på Ma eller spanska provet. Aja får göra det ikväll sen, orkar inte med skolan just nu. Sen eller snart ska vi till netonnet och lämna in min trasiga platttång så har man två fall den röda skulle gå sönder ngngång. Sen ska vi köpa en kamera också eller en familjekamera typ och en hårfön till mamma haha.

Snäll pappa man har<3, blir säkert donken också men venne är inte sugen på det nu man behöver inte äta det varje helg liksom. Även om det är gått fast ne venne. Aja puss<33

HAHA

647 ungar med grönt sportlovs’snor hängandes ut ur näsan som långa korvar, blandat med urin!
Ta det, mixa ihop det med hostklumpar, fotsvamp, vårtor, sår, tånaglar, flytningar, könshår, mjäll, eksem, hår, rumpgegg, svett, konkelbär, flänsost, smutsigt underliv, svart mellan tårna, fotsvett, strumpludd, mens, navelludd, stjärtsmör och uppluckrade fot’förhårdnader…
Allt detta i en liten simbassäng!!

http://magdalenagraaf.se/2010/02/


Haha lät så kul:P

:O

OMG! först vill jag bara säga att dom på melodifestivalen suger, sen att några idioter håller på och smäller raketer här utanför. Och det värsta mamma måste ha en skruv lös hon säger att hon ska tatuera sig:S hon är ju seriös också. Intenog med det bak i nacken, "Det är modernt med det nu" A men sålänge jag bo här blir det ingen jävla tatuering ska du veta. PINSAMT!



OMGOMGOOMGOMG Jag ska inte gå jämte henne på stranden sen .

puss<3


puh

Chaaa:) , shoppade lite idag också blev:

Phc shampoo

phc värmeskydd till håret

mineral foundation

puder

ngn slaggs lång koft grej

"party linne"

solglasögon

2 armband

leggings.

Efter shoppandet åkte vi till mina kusiner , ohgisses Leo fick inte röra en pryl i deras rum harregud. Sen hade mina kusiner en som är 14 och en som är 11 hade en varsin liten laptop så jag ska också få en snart. Typ en som jag kan dra runt i huset. För den jag har nu är lite halvt som halvt ibland seg o dan. Aja puss<3


Kärlek och stålull

Hejsan(: snart ska vi åka in till kalmar, vaknade idag av att Thea kom inspringandes till mitt rum o bah "Ebba vakna vakna det är morgon nu". Hållkäfften unge haha, så brukar hon aldrig göra annars, men det är för att Lina Och Jörgen är här. Då blir hon så nervös.


Ajuste sen ha det ju börjat den omtalade "bokrean", jag hittade två böcker jag vill läsa typ såna som har med barn att göra. Eller hemska en hette inspärrad handla om en flicka som blev inspärrad och grejer.


Sen en bok som hette snälla pappa nej!  Handla om ett barn som aldrig blev älskad av sin pappa tydligen va han för stygg för att bli älskad. Eller ngt sånt stog det.

Men igårkväll fick jag ryck brukar aldrig läsa böcker annars , men jag hittade en bok vi hade hemma som hette.

Kärlek och stålull att leva med en utvecklingstörd mamma !

Den handlar om en 4aåring och hennes uppväxt med en mamma som var utveklingstörd (som bettede sig som ett barn själv). Och en pappa som var alkholist, hon fick ta hand om sina småsyskon och fick ta ett stort ansvar. Hon fick alltid ta skit från sin mamma och blev slagen. Hennes pappa slog alltid mamman när han var full, och flickan fick för sig att mamman var död. Så varje natt i 2 år gick hon upp och kollade fall mamman levde.

När hon började skolan kallade alla henne för lösset hon blev misshandlad av sina kompisar, för att hon var skitig luktade illa . Ingen hjälpte henne med hennes hygien.

Aja det är detjag har kommit till än puss<3

 

 


SHAOOOO

Jao har precisi ätit tacoz, och idag vart det också en bra blogg dag faktisgt. Då man inte gjort någonting eller jo jag har kollat på en film idag JUNO som jag sätt hundra gånger. Sen har jag varigt ute och gått med ju men det skrev jag i förra inlägget. Ajuste klockan 15 eller ngt stolpade lina och jörgen in som två jehuv. Dom hade med sig Daisy också (martin och åsas hund).

Blir så irreterad då kommer dom ENBART när dom vet att vi ha tacoz, senvet dom att katterna inte tkr om daisy och att hon blir så stirrig med barnen. Sen fick jag reda på att mojen och farsen ska p¨å bröllop nästa helg eller så var det helgen där efter. Och då skulle tydligen lina och jörgen va här, men mamma och pappa sa attjag skulle va hos Jonna. För jag och Lina tål inte varandra, jaja och sävlklart ska lina och jörgen sova här också:(. JÄTTEKUL och imon ska hon och Thea följa med till stan. aja puss<3 är inne i vecka 20 nu(:


NOT


Soclog

Hejsan(: idag har typ alla börjat göra soclog på bdb så jag gjorde en också. Men iaf bakade scones sen gick jag ut och gick en sväng. Solen sken jätte mycket idag.... har gjort smoothie också med hackad mörk coklad i. Aja har inte så mkt mer att säga puss<3

Fredag

Hejsan(: vaknade rätt så tidigt idag. Skulle igentligen upp och göra scones (stavfel) men jag orkade inte det. Så ska baka kladdkaksmuffins istället eller vaniljmuffins jaja ett jävla tjöt om dessa muffar. Fåse vad som händer idag, har ont i huvudet och är förkyld samt denna jävla fucking mensvärk!. Den stryper jag snart inte fatt det går då men ja ni fattar.  

Aja ska gå upp och hemta värktablett och bindor puss<3

Torsdag;d

Tudeluu :P då vart det Torsdag då, vart as segt på morgonen sen smsade Sabina och frågade fall vi kunde va. Så då drog jag till henne. Gjorde inte så mkt kollade på tzatsiki som hackade hela tiden och sen gjorde vi kladdkaka med smält vit choklad över mums!.  Ajuste vi hann göra grönsakswook med ris också.

Imon är det Fredag vilket innebär tackoz(: trorja iaf men skulle blivigt väldigt förvånad om det inte blev det. Shitt har inte gjort ett skit denna veckan börja få lite panik faktisgt. Eller jo var ju i STORA staden i tisdags. Men jag var inte så shoppingsugen så vi sprang bara igenom stan på en halvtimme.

Men på Lördag blir det iaf in till kalmar igen , och imon ska jag baka igen har jag bestämt typ muffins eller ngt sånt skit. Bullar kanske? aja fåse nu ska jag vell kolla på Tina i älvdalens blogg haha.

pUSS<3 fick bli en bild på den långa bananen jag hittade hos Sabina för ngn månad sen kanske:P.


Riktig bloggdag

Idag är det en riktig blogg dag men det är gutt då har man ju iaf ngt att göra men jag tänkte iaf göra en hiss och diss:P.


HISS:

 

Sportlov : Det är verkligen as gutt, man slipper helvetes skolan jag hade inte klarat mig en vecka till i skolan.


Ansiktsmasker:Ja jag verkligen älskar sånt och hålla på med sånt skit. Hårinpackningar är också kul att jocksa med. Och prova en massa nya shampo och balsam är också roligt haha :P Jag vet jag är knäpp.

Leggings: Det finns inget bättre än leggings jag hatar jobbiga jeansleggings. Som man behöver dra upp till hakan  oh är osköna. Men  vanliga svarta leggings är skönt. Desvärre blir det rätt så kallt nu när  det är snö ute oså. Men det skiter ja i(:.

Heartbreak kid: Haha min nya favoritfilm fick den i födelsedagspresent av brossan, men jag hade glömt bort den och hittade den i söndags. Det är en as go komedi.



DISS:

Data mobbning: Sånna som sitter bakom en data och mobbar folk. Det är så fegt så det finns inte. Sitta framför ett tangetbord och skriva ner alla taskiga ord man kan komma på till folk. Samt sånna skriver en massa saker om sina gamla kompisar på sina bloggar. Så som dessie och paow.

Sega kvällar: Ja det finns inget värre , när man inte ha gjort någonting en hel dag och sen blir kvällen värst allt går sakta. Och man har inget att göra typ.


och nu kommer inte jag på ngt mer men aja puss<3




hurji härji

Tudeluuu jag har verkligen JÄTTE JÄTTE MEGA BAJS TRÅKIGT! Så df kan jag lika gärna blogga, och snart slänger jag leo i badet för han är  världens gnöl ungen assooo. Och den dära mossen jag gjorde av kasellan och hallonen blev as god. Men denna gången hade jagsom typ smält hallon och lite vit choklad i(:.  Idag känner ja mig riktigt dum också ahha jah har blivigt arg på leo för minsta lilla skit sak han har gjort.

........ men jag orkar faktisgt inte med dom ibland asså. Leo skriker ocg gapar nu 24/7 tur att jag bor i källaren annars hade jag legat i graven nu aja ibland är dom riktiga skärmtroll pussinussi<3


OMG

Hejsan............................... dagen har varigt lite upp och ner tycker ja. Började vid 11 med en helvetes mensvärk som jag fick förra g¨ången. Jag la mig i badet med Thea, sen när jag skulle gå upp domnade hela kroppen. Och allt blev svart så jag ramlade så låg jag där och stirrade, tilda trodde jag var död. Skulle igentligen till vårdcentralen och få tabletter, men sen så somnade jag och det blev bättre. Va på affären en snabbis och köpte kastella och hallon ni kan ju  gissa vad jag gjorde?:P.

Självklart ska ni få se nya hårfärgen också men idag har jag bara hafft håret i en slarvig knut. Men här 'är iaf en härsken bild:

  A sen är jag inte så brun i ansiktet haha det är lampan jag har  över mig:P. För det ser för kul ut ansiktet as brunt sen kroppen jätte blek aja det duger puss<3

bra låtar

Älskar dommmaaaaa låttaaarrnnaaaaa:P


Onsdag

Hejsan(:

Då vart det Onsdag jag tycker att veckan kan gå lite saktare tack(: så man slipper helvetes skolan som ingen orkar med. Och jag har värken pluggat till spanska provet eller Ma provet men får vell ta och göra det.

Jaopp annars vet jag inte vad jag ska göra denna veckan ngn som vill hitta på ngt?:P.

Ska iaf till kalmar på Lördag igen, lite shopping igen samt ska hem till mina kusiner på "kalas".

Ska även ta en bild på min JÄTTE SÖTA kusin(: . Hoho aja ska vell försöka trycka i mig lite  frulle nu. Puss<3

hola

Sitter här med en ansiktsmask som vanligt, dock med en halv mosad banan. Och en 1tsk honung inget märkvärdigt:P. Ska prova min bikkini strax provade bara överdelen inne på h&M . Aja puss<3 En skit smexxii bild hahaah

Brunett igen(:

Hejsan;) började med att jag drog in till kalmar med mojen och tilda.

jag köpte :

en tröja¨

ballerutta

present till jonna

bikkini

en jacka:P

och hårspray

Tack mamma:).

Sen har jag färgat håret brunt igen också så nu är jag mega brunett blev mörkare en innan puss<3


cha cha

Hejsan:) vaknade halv 9, gick upp och fick ett ryck på att tvätta haah. Så jag ringde pappa och bad han om hjälp  hur man gjorde, ja jag skulle ha en vit tröja där som ha legat i tvättkorgen i 100000000000 år lika bra att jag gör det då(:. Sen har jag skumpat runt ikväll eller seen blir det filmkväll(: gurri guttan. Men nu ska jag klä på mig och göra lite annat puss<3

Ansiktsmask

Just nu sitter jag här med en anisktsmask som jag ska tvätta ut om 5 min....

Ja den består av riktigt läskiga grejer:

Tändväska

wodka

röd vin

pappas snus.

Ne ska vara seriös nu:

En äggvita

1 mtsk honung

1mtsk olivolja

3 mtsk havregryn.

( för torr och fet hud.

 

Puss<3 haha




Amor

Hola!:) har precis ätit "pizza" men inte jag ja åt en kycklingsallad.... Det tog mig 2 timmar att städa rummet var en hel del att göra. Typ gjorde en hår hylla då mina hårgrejer ligger över hela huset.  Ja sen flyttade jag på lite saker, hittade gamla Ammarnäs bilder också(y.

Ajuste när Thea borstade mitt hår:

Thea: Ebba vad långt hår du har(:

Ebba: Jasså har jag? tack vad snäll du är:P

Thea: mm du har lika långt hår som mig.

Höm host host okej du har ju VERKLIGEN jätte långt hår-.

Och nu får jag ångest för att jag inte ha varigt ute idag men får vell ta mig en titt ut jag och tilda kan åka längdskidor en sväng hahah:P. Aja puss<3


mysi pusii

Hejsan(: vaknade as tidigt idag igen, blev lite frukost sen åt jag mat klockan 10 hahaah. Ajuste har myst med bebis i soffan också. Med nallebjörnar, nappflaska, nappar, majskrokar (typ som ostbågar fast för mindre barn). fast leo hade myror i byxan och korvade runt i alla möjliga stälningar. Idag ska jag nog bara ta det lite lugnt , ska städa mitt rum (är på tiden tkr ja) ränsa gaderobber. Ska ränsa thea och leos också me like att rensa gaderobber Haha det är kul att se vad andra ha för kläder.

Men nu ska jag upp och kolla läget som vanligt puss o hej:P<3

JÄVLA PLATTTÅNG

Ja snart ska vi in till kalmar och lämna thea och leo dom ska typ vara med deras kusiner. Jag pappa och tilda ska förbi netonnet och donken förståss. Ja min cp platttång har gott sönder jävla skit aja det ärinte så konstigt den var ju rätt så billig också.  Så denna gången ska jag köpa en RIKTIG som håller länge den förra köpte jag liksom i November. Men det är som vanligt i lilla Berglunds familjen allt gå sönder typ.

Aja puss och hej<3


Tidigt uppe

Hejsan svejsan... Blev att gå upp 6:45 :S. Jaa ungarna va uppe och härjade. så sov pappa och mamma jobbade, och jag fick panik och fick för mig att Leo skulle ramla ner från trappan. Så det var bara att gå upp med ungarna satte  Thea framför tvn, sen gav jag Leo frukost. Inte nog med det ungjävlen hade vell bajsat också det är klart när jag passa han .

Vetifan vad som händer idag är trött vill bara sova.....

 älskling<3 men igga tröjan haha han hade prcisätit och var skitig:P.


Ajuste jag klippte leo idag med eller toppade bara det yttersta eller hans "kaluffs" uppe i huvudet såg  förjävligt ut. Har inte sagt det till pappa och det ska jag inte göra heller haha han märker inte sånt.

men puss<3

så patetsigt

HAHA så jävla dumt och patetiskt sabina visade mig denna http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.13282652 bloggen för ngn vecka sen kanske. Hon skulle alltså va " 14 år och tvillingmamma och ett barn va i himmlen".

Men om man gå in där nu har hon raderat alla sina inlägg ochj skrivigt typ ngt med stil att allt bara var falskt. Bilderna har hon stulit från andra mammor.  Hon gjorde bloggen enbart för att tjäna pengar. Fast man kunde nästan lista ut att bloggen var falsk då hon skrev dagen efter hennes "2 månaders son dog" hur normalt är det att sitta på en data dagen efter när ens barn ha dött.

oharregud vilken tönt som gör en falsk blogg! aja puss och smek:) världens finaste sessa<3

ohgisses

Hejsan(: då vart det fredag och ett helt sportlov framför sig. Skolan först sen när man kom hem tänkte man fan vad gutt då är vi inte så många hemma idag då. Nene då stolpar vell lina och jörgen in ENBART för att få mat. Ska dom sova här hänger jag mig. Dom är som 1 thea och leo dom med. Nu har jag precis kollat på 16 and pregnant, var typ en as cp mamma som inte tog ansvar för sitt barn alls. Så mormorn fick ta hand om ungen 24/7.

Ska man skaffa barn ska man fan kunna ta hand om dom . Okej där har inte jag något att säga till om eftersom Lina har gjort samma sak mot oss. Att vi få ta hand om hennes barn. Men nu ska jag gå upp och kolla läget sen ska vi nog köpa godis kanske puss<3

hula bandula

HOLA AMIGOS! har tråkigt så kan lika gärna blogga lite.


Åt äcklig mat idag igen hemma, vaffan jorden kan lika gärna ta bort all pasta och ris och sånt skit för precis ALTTID får man potatis potatismos i skolan och hemma. bläää!

Efter maten fick jag damp gick och köpte en daim och naturdiet(Y) ska ätas imornmorse.

Ja för er som inte vet vad det är så är det en drink (kosttillskott) som man blir lite smalare av och mätt av typ.

Ja sen gick jag runt havet och åt på min jävla daim tog vara på lugnet för sen när man kom innan fördörrn gapar och skriker ungarna som vanligt. Leo är ju som 40 ungar vaffan ingen desiplin (stavfel) alls. 

Haha jag skulle passa thea och Leo 1timme idag, fiffan svimmade nästan.

ena stunden satt han på bordet

ena stunden hade han blockat ut diskborstar, rengöringsgrejer och satt och sög på.

ena stunden är han uppe på toaletten och sitter och leker med mammas tamponger. (nya leksaken för leo)

och klapp slut kjag ska aldrig ha barn! en sak som är säker mohahah.

Jajja tjat tjat tjat gagga gaggga tanka tanka banka på en planka.  Sen är det ju kul om något funkar i detta lilla hus eller förlåt stora hus. min tv är utvecklingsstörd våra datorer är sega som stryk. Aja vad ska alla bitchaaeess göra imon då?. Men hejdå puss<3


PALLA palla

Hejsan, då vart det Torsdag skit gutt med sportlov på måndag hade det varigt en vecka till hade jag hängt mig.

Men imon är det ju tyvärr en jobbig fredag med knappt en rast.

A och imon ska jag kanske göra en sak också, ska snacka med mamma om det innan också. Men jag har svårt att berätta om sånt aja det löser sig nog hoppas ja.

klapp och hej leverpastej puss<3


Hoho

Chaa bitchaesss , slutade klockan 15 åkte hem och lagade mat misslyckades totalt. Blev äckligt usch! sen kom pappa hem jag sov lite och sen gjorde jag lite MA-läxa. Och nu har jag tjatat i 2 timmar på att pappa ska köra mig till affären jag behölver bindor och choklad. Men nehe då skulle jag vänta tills mamma kom hem så hon kunde passa ungarna. Men nu kom hon så nu får han fan skjutsa mig:).  Glurrii hurri aja det gör inget jag och tilda har hoppat runt i mitt rum  till en massa musik. Men nu ska jag dra pössen<3


Måndag

Hejsan:) då vart det en ny start på veckan, startade med typ tredjevärldskriget med 8c. Som hurja och härja , hände inte så mycket mer typ. Ikväll blir det iallafall familjen saiko taiko ne men familjen annorlunda och spårlöst. Och det är ännu bättre att morgondagen startar med hemkunskap(y). Nu har jag en hel del läxa oså och äta förståss för det har man ju inte gjort idag ne ne. Pöss<3

Gäster

Hejsan:) vaknade rätt så tidigt 9 kanske, åt frulle sen gick jag ut en sväng, efter det hopp in i duschen. Och nu sitter man här och tråkar om någon timme eller så ska vi få gäster. Jaoo mamma står och gör kroppkakor typ mums!

Imon ska jag kanske färga håret brunt igen, eftersom jag plattar håret varje dag så slits det på dom blonda slingorna och det är inte så kul om topparna trillar av. Men Åsa kommer ju till oss idag så får vell höra med henne om hon ha ngn tid:P.
 Första gången jag färgade.r Andra gången när jag ville ha lite mörkare:). när jag hade slingat skiten.  Hahha hittade denna bilden på mig jag kanske gick i 4an där liten tjockis.

Höm ska jag färga?


Tjosannn

Tjossaaan:) blev att åka till simmhalen jag och syrran hade lite kul åt en surkäring som gapade och skrek, att man inte fick vara där hon simmade. Så sparkade hon tilda i magen och benen och en massa haha vi typ jävlades med henne hela tiden. Sen åkte vi hem när vi kom hem plokade vi fram längdskidorna och åkte, runt  halva mörby. Vi ska åka ikväll igen för det var as kul, jag fick ha pappas skidor som han fick när han va 10år haha. Men dom passade utmärkt sen hade vi några meterlånga och några lite mindre, för typ thea ålder. Snart ska vi äta puss<3

Skidor

Tjena:) vaknade rätt så tidigt , idag ska jag och syrran rota fram lite skidor sen ska vi åka det hoho. Det var ju trots allt ett tag sen man åkte men göttinötii men nu ska jag ätafrulle fixa mig lite puss<3

Helg!

Hejsan:) då vare fredag alltså helg då typp:)... ikväll blire väll godistimmen och bara vara med familjen typ. Har  precis ätit tacoz. Men ska inte härja så mkt om detta ska göra en annan sak:



Namn: Ebba

Ålder:13

Syskon:   Tilda,Jonna ,Martin och Patrik.



Vilka bor du tillsammans med?: Mamma ,pappa,tilda, leo och Thea (Thea och leo har bott här i 7 månader , men ska inte bo här sålänge till).

Pallar inte göra klart skiten men tänkte bara klargöra en sak:

Anledningen till att dom bor hos oss är att deras föreldra helt änkelt inte kan ta hand om dom som man ska. Vilket jag tycker är helt ofartbart . Man ska inte skaffa barn om man  inte kan sköta dom.

tex doma sakerna:

Thea: När hon var två år fick hon dra ut 10 tänder i sin mun, då dom inte skötte hennes tandborstning hon fick cola varje dag. Och hade en jävla massa hål, thea vet inte om att hon har varigt tvungen att dragit ut dom. Så hon skryter med att hon är stor och har tappat dom.

Leo: Lina ammade han till han var 4 månader, sen började hon att "festa". Men iaf han fick välling och man ska ha 5 mtsk vällingpulver leo fick då 2 tsk. Vilket inte är någon mat alls och definetivt ingen näring. Han belv aldrig mätt , det fick han leva på. Dom på bvc märkte att han gick ner i vikt hela tiden ,dom  sa att viktminskningen minskade pågrund av att han mådde dåligt. Han mådde dåligt han hade ju inget liv sängen och gåstolen. Kommer ih¨åg när ungen var så klen inte sa ett ljud satt där och frös inget hår på huvudet , han är speciell och var speciell.

Efter mycket tjaffs och bråk blev socialen inblandad , dom tänkte ta barnen ifrån dom och placera var och en på fosterfamilj. Där sa mamma stopp om dom ska bo någon stans ska dom bo hos oss. Här får dom iallafall kärlek,äta sig mätta, och vi sköter deras hygien.

1 gång i timmen går jag alltid upp och fråga Thea fall hon är hungrig, jag är så orolig att hon inte är mätt. Samma sak för Leo haha mamma och pappa får damp på mig för jag fråga hela tiden har leo fått ngn mat typ 24/7.

Jag får igentligen inte berätta dom sakerna som står överst men jag litar på att ni inte gå runt och säger detta till folk.

 Gubben i somras med knappt ett hårstrå på huvudet.  Så här ser han iallafall ut idag nähan bor hos oss, det är svårt att få han på bild då han hoppar och far .

Men puss:P<3




kvinna

Hejsan alla glada och också alla bitterfittor som sitter och klia sig i fittan 24/7 ahah skämta:).

Skolan först, sen hem datan och sen kom farsen leo och thea hem. Blev lite bus med dom när pappa fixade min tv. Leo sitter just nu och rota i min papperskorg och har hittat en gammal godispåse. Med äckel godis i jaja jag har precis gjort en ansiktsmask också. Den var great! men den bestod av

1halv banan

2 tsk olivolja

1 tsk honung

Sen mosade jag allt det och geggaade in hela skiten i ansiktet

Jamena vad kan vara farligt med sånt i ansiktet? Allt smuts alla ämnen i sminket förstör nog huden 100000000000 gånger mer en detta:).




Sen tänkte jag meddela en jättehemlig sak titta ner












































Jag har tråkigt hej då pössinössi<3

Så patetiskt

Hejsan, Torsdag och skola.  På biologin trodde jag skulle dö av skratt vi skulle kolla på film så  såg vi inget på tavlan.

Hela klassen: Hallå vi ser inget filmen är inte igång.

Liv: tyst kolla på filmen nu

Vi: Men hallå det visas ju inegn film på tavlan

Liv: Tyst kolla nu

Hahahah  Jaoo så kan det va idag fyller pappa år

 

Grattis farseenn!<3:).  bajs bajs bajs bajs korv på dejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj muffiruffi hiohio tjingitjongi skoja lite med deii. Jaja tjat tjat tjat kanske bloggar mer sen pössniössi<3


Tisdag

Hejsan(:, dagen började med hemkunskap och vi gjorde kanelbullar dom blev lite pö om pö men dom gick att äta iaf.

Sen var allt som vnaligt, ska kolla på halv 8a hos mig sen ja det är ju föreldra till kändisar som är med typ. Igår stog hanna och magdalena graffs mamma och bad till gud innan dom skulle äta. Ohhgisses säger ja  bara nehe bitterfittor och kompani nu får man ta tag i  livet adjooss amigos:)

pöss<3

Hurji härji

Hejsan:) igår var man i kalmar en sväng köpte världens dåligaste svenne film  . Babylonsjukan man fatta nada med den men den kostade bara 20 kronor så det var inte så mycket att kvadda om. Idag var det iaf skolan och allt va som vanligt ttyyypp. Sitter och lyssna på en massa musik som inte är så bra ......ska äta snart men herrå puss<3

Ohhgisses

Hejsan:) jao har inte kunnat sova en ända blund inatt Lina Jörgen, Leo och thea låg i rummet brevid. Och Leo har hostat hela fucking tiden , ett tag tänkte jag kasta ut ungen med huvet före . Lät som att han hostade upp snoppen eller något vaffan.


Haha när Lina skulle byta blöja på Leo i morse.

jag

"Hur fan kan han har kunnat kissa snorren bodde sitta i halsen så mycket han hostat inatt"

Jaoo men snart ska vi till kalmar hanca city som vanligt men hejdå puss<3


sjuk():

Hejsaan, börjar faktigt bli sjuk nu huvudet värker har as ont i halsen. Feber på G inte så kul men aja får  vara hemma idag iaf. puss<3


50% äkta



Hahha dom två översta bilderna så oäkta löshåret sitter lite hej vilt på den sista bilden har jag satt löshåret som jag brukar:)

ps; har man inget liv så har man inte bara att leva med det:)

puss<3

Fredag

Hejsan:) har inte bloggat på två dagar men igår krånglade blogg.se. Jao skolan var vell som vanligt hade lilla hirju  hurji på biologin har aldrig varigt med om en kärring som härja så mkt som hon. Nu ligger jag i min soffa med ett tecke fryser ihjäl . Bara jag inte bli sjuk nu , Lina är här åhhhhhhh blir så arg det finns inte en fredag utan att den kärringen är här. Jajajajajjajajjajaj orkar inte blogga mer nu hejdå puss<3

shudeluuhuu

Hejsan:) Tisdag idag då, hade en ömsa dag så vi spelade innebandy på morgonen. Efter det gjorde vi äckliga toast mackor eyykkk. Inte så gott då men jaja och påtal om maten usch usch!! Men nu ska jag hoppa in i duschen den väntar på mig. Sen blir det nog att nöta lite mer data och tvn fast det ä'r vell inget bra på tvn idag typ. Men puss<3

whohooo

Hejsan:) Måndag idah då, hmm ja vad  kan man skriva? Famijen annorlunda och en jävla massa skrik och gap på deras jävla ungar ikväll då. Aoo men nu har jag ätit och ska göra lite läxor typ pöss<3