kan bara förklara

Om ni undrar vf jag inte uppdatera på helgen så beror det på att jag kanske ska till thea och leo igen jag känner att det inte finns ngt att göra här och mamma jobba tråkigt att bara vara hemma med pappa och tilda. sen ska jag fixa en sak till jonna (syster) , så ska försöka ge den till henne också:) jaa men jag uppdatera ju imon också förstås jue hej då

puss<33

Japps

Hejsan:) ringde pappa och sa att han kunde möta upp mig vid banken skulle ta ut pengar åt mamma sen så skulle vi till apoteket och köpa tabletter till bosse (hunden). sen skulle jag köpa host medecin för irreterad kliande och halstabletter vid lindring av förklylning jag ahr fortfarande kvar det irreterande sakerna tyvärr!!

hej då

puss<33

förlått

Hejsan:) jag har varigt jätte dålig på att uppdatera, men ni vet ju att jag lever iaf, var ju hos lina och dom me igår sen hemtade pappa mig vid 18.00 sen stack vi till media marker vi skulle köpa en ny diskmaskn sen åkte vi til mc donalds så ått jah där sen åkte jag hem fick mina trosor också som jag beställt dom andra kläderna kommer senare finns ej på lager och det ni vet???

Tjena Leo här igår efter pappa stack till jobbet, då var jag jätte snäll jag var vaken 45min utan att säga ett ljud när jag hade vaknat så jag lät syrran moster ebba och mamma sova till 8.45 yippi dom var jätte glada. och när moster hade vaknat gick hon in till mig och då skrattade jag jätte mkt jag blev så glad. och moster fick ett sånt leende hon mer jag älskar morgon pigga mostrar. sen vet ni va hon böt faktisgt blöja på mig 10 guld stjärnor för det faktisgt:). fast jag hade bara kissat men endån. sen vill ni veta en rolig sak när moster ebba och thea skulle gå till affärn då ville thea inte ta på sig kläderna då började moster och thea bråka och jag bara satt där helt cool och skrattade:).
och nu undrar ni säkert vad jag gjorde när moster och thea va på affärn jo jag snuttade på mamma och kollade på tv, när pappa är hemma så är det han och jag vi glo på fotboll roligare en det syrran och mamma kollar på iaf,jag har redan fått min sverige tröja och Zlatan är best .tyckr jag men sen om pappa tycker det det får vi se. idag kollade jag på pappa när han spelade i sitt lag jag var ganska trött men jag ska också spela i hans korpen lag när jag blir stor.
Vet ni moster var ganska klantig igår hon satte mig i min gå stol fast jag bara är 3 månader;( men då kom syrran och skulle vara på den jag tror syrran längtar tills jag blir stor så hon kan lära mig gå. men jag tcker faktisgt om att sitta i gå stolen men just nu inviger syrran den för det mesta. jag ska få en kusin också för morbror martin och hans tjej åsa ska få barn vi kommer nog hitta på mkt bus. sen gick jag och mamma thea och moster till hennes dag mamma där kanske jag ska gå sen. förresten jag ahr skrattat hel dan:) haahahaha:) sen har jag pratat och ätit mat ni ´vet sånt som vi grabbar gör tjejer är så klena elr hu?? hej då och puss<33 från lilla LEO!!

Nyttiga klubben anmäler

Jag kommer in en snabbis igen jag glömde bort vad jag skulle göra men en sak ahn jag göra iaf.
Jag har ju aldrig varigt nyttg av mig direkt visst lite musli och frukt äter jag varje dag. har alltid tyckt om grönsaker som jag liksom  känner till men nu hittade jag en avokado så jag kokade lite te och gjorde mig en till ostmacka sen delade jag upp avokado i en halva och saltade lte as gott!! kan också användas tll cuacemole elr vad det är. för ni som inte et vad avokado är så ser det ut som ett päron men en grönsak, jag vet att det är många som inte kämnner till grönsaken men aja hej då

puss<33


hem ljuva hem

Hejsan:) kom hem kl: 14.00 typ var på banken innann men jag HATA !!! verkligen ölands bank , jag skulle vilja ta kalmars men iaf. sen kollade jag på AA sen åt jag en macka och nu väntar jag på att pappa kommer men han kommer inte föns om en timme men aja;).

sen efter att vi har ätit ska han skjutsa mig till kalmar så ska jag hem till mina underbara syskon barn.
ska sova där tills imon så vi har morgondagen framför oss hahah:)

aja hej då

puss<33

mmmm marabou

Hejsan:) sitter uppkopplad framför datorn ska glosa på unga mödrar snart. sen blire bonde söker fru också.
men hur som haver så efter att pappa var o köpte  panodil så lättade huvudet och det kanske hjälper så jag akn gå till skolan imon me jamena vi får alla lexor i mon dessutom ska jag och hanna vissa upp vår sång ode som jag måste har med mig och 37 grader joo det är vell lite feber men inte mkt och det kanske b ara va en engångsgrej så det lättar nu inatt säkert plus att mina halstabletter gör sussen dom hjälper as bra jag har dom är nya halls ni vet as bra. och sen har jag sån dära nässpray som gör att näsan blir lite mer lättare att andas igenom skit braa!½!!! jag klaram mig nog imon vi g¨år ju bara till kl: 13.25 så det är ju inte länge och ´pappa och jag ska till banken me ju aja hej då

puss<33

åhh nej inte sjuk;(

Hejsan;) kom hem från skolan nyss, vaknade med en krasslig hals och världens förkylning.
men jag tänkte vi har ju inga ansträngande lektioner idag . men nu när jag kom hem fick jag ont i huvudet och jag kollade tempen hade 37,2 brukar ha 36 så jaa tror inte det blir skolan imon om jag ska vara ärlig mamma sa igår att jag fick vara hemma om jag kände mig krasslig eftersom jag ahde ont i halsen igår och förkylningen va på G.

aja hej då

puss<33

thea bus

Hejsan:) jag fixade lite tacoz som lunch med taco kyckling mkt smarrigt!! thea åt 3 portioner smatidigt som hon smaskar godis tilda kmr bli galen det var tildas godis påse hahahah:) aja thea börjar bli lite orolig nu så det är best att kolla till henne

hej då

puss<33

söndag

Hejsan:) då vare söndag dåe!!! Thea sitter här jämte och målar och ritar så lugnt., hon har hittat en godisgpåse också som hon inte vill lämna i från sig rakans unge!!!!;) vi har badat också och hon tycker det är skit kul att plaska och ha sig.
senare kommer det ju folk hem hit som jag har skrivigt i ett annat inlägg. mamma klippte thea också ser  nästan lite ut som gutav vasa men hon e så söötttt. dagens outfit har jag ingen bild på men iaf jag har den rosa koftan som jag köpte på gina igår, och ett vitt linne under och dom dära jeansen och ett halsband med en svart booll på kankse inte så lätt att förklara outfit men om ni glosar på bilderna här nedan så fattar ni nog.



jag och thea ska vell hitta på ngt dom kommer ju inte förens 16.00 såå jaa vi har gott om tid på oss:)

ska in på bdb och lunar som jag inte har varigt inne på as länge det äår inte så kulm där palla lunar!!!!

men ska dra hej då

puss<3 ps: kunde inte sova inatt elvira var här tildas kompis och dom var uppe och skrek hela natten

inlägg

Hejsan:) ja som sagt så hade jag varigt och shoppat och sabina : jag köpte jeansen på gina tricot jag kommenterade det på din blogg i försäkrehets skull om du läser här och där oså:D. jag har inte kommigt åt datorn så mkt men iaf, thea är här och vi har busat och det och så fort jag sätter mig framför datorn så börjar hon skjuta och vill leka såå jaa men nu är hon uppe med sin mormor och leker på tildas rum antar ja.  så här blev jeansen fast man ska dra ner dom mer så det blit pösigt där nere mkt snygggt tkr jag dåva:) men dom var inte på rean mamma bara hittade dom där så då tog jag dom, jag bara plockar kläder och mamma betalar man ska passa på tills man blir runt 18år sådär ahhahaa:)
aa just det pappa och jag ska till banken på tisdag lr onsdag och kolla om jag kan börja med bankkort nu man får ju det när man e 13år men man kankse kan få tidigare bara om föreldranrna god känner och det var mamma som kom på det, alltså nu får jag ju bara 400:- där men i 7an får jag dubbelt så mkt :)  älskade unge<3 ps: glömde rotera bilden.

shoppat

 har fyndat lite på gina tröja 49:-
 köpte en lika dan fast en rosa mkt snygg till svarta jeans eller domm jag köpte bild kmr. köpte också ett linne på vero moda/only för 50:- sen köpte jag öronhänge och två ljuslyktor på indiska för 29:- men bloggen är knepp så det går ej.

lördag

Hejsan:) först måste jag bara börja med en grej http://wickedreports.blogspot.com gå in på den bloggen det är en 17årig mamma med 7 barn jag förstår inte hur hon kan klara av det men en del har tållamod, jag hittade den på www.mammabeckas.blogg.se som är 18 år och tre barns mamma. tyvärr så bor denna 17 åringen ej i sverige då skulle jag blivigt chockad men endån, aja nu kan jag komma till rätta igår var jag med mina friends hemma hos sabina mkt skojigtt var det har tagit en massa pic också sen åt vi vår goda kakka med mummma!!! idag blire in te stan och shoppa sen senare ska vi hämta lilla thea och helsa på dom och imon kommer alla barn som flyttat hemmifrån hem too mig hej då

puss<33

gott recept

Hejsan jag tog en bild på glassen/ sorbeten men endån,

Vanilj glass
lite mjölk
lite lagom med vanilj youghurt
bär funkar med choklad och banan också
och pytte lite vanilj socker
blanda och kör den i breden
as gottt men tänk på att ta mkt bär och mkt glass om du vill ha den dära goda bär glassen smaklig måltd lägger in bild sen hej d¨å

puss<33

gott recept

Hejsan jag tog en bild på glassen/ sorbeten men endån,

Vanilj glass
lite mjölk
lite lagom med vanilj youghurt
bär funkar med choklad och banan också
och pytte lite vanilj socker
blanda och kör den i breden
as gottt men tänk på att ta mkt bär och mkt glass om du vill ha den dära goda bär glassen smaklig måltd lägger in bild sen hej d¨å

puss<33

Hejsan:)

Hejsan:) spelade fotboll idag i skolan och det gick vell inte ¨så där jätte bra om man säger så men aja:( tkr sånna här grejor är så löjliga ;( men skit samma , sen iaf fick vi åka hem och nu är pappa här och ska börja med maten snart äcklig mat. jupp snart är det helg igen jippie på lördag kommer syrran och alla andra syskon och ungarna med förstårs, sen kanske jag följer med lina och dom hem till kalmar:) hej då

puss<33

det känns också som

Jag tänkte bara ta upp, att det har ju ej varigt så mkt bilder på sistone men jag ahr en kamera som alla vet. men jag orkar inte ta bilder och sen lägga in bilder och fixa dom, sne ska man ta bort en massa gamla bilder oså, och sne är det skola ockås som står på shemat. men jag lovar så fort det är lov kommer det bilder. och dessutom när det är helg jag har ett helt sportlov att se framför mig ode sen den 14 maj jo då drar mamma jag och jonna ( min syrra 17år) till grekland!! och min kompis amanda som jag träffade sen barsben alltså vi var 2år. och hennes mamma då men det tar jag upp sen när det är dax för den saken. men bara satt ni vet jag ska liksom bättra mig med outfitt och allt sånt där som alla bloggare ha jag lovar. aa just det det tänkte jag också ta upp:


ni kanske inte får en omfattning om vad jag gör om dagarna eftersom jag skriver mest att jag ahr kommigt hem från skolan vilket gör att min statestig blir lägre och lägre men iaf.

dagligen går  jag till skolan och så fort jag kmr hem försöker jag komma åt datan sen en massa läxor,
på kvällen blir det tvn.

på helgerna försöker jag träffa min syrras barn och leka med dom, vi brukar åka till stan gå ut och leka och det gör att jag inte kommer åt datan så mkt . min familj betyder mest av allt men det förstår vell ni med att det blir mest korta inlägg.
eller så är jag med mina kompisar och hitta på så mkt som möjligt men jag är ung såå jaa.
jag vet också att jag ska passa på att blogga mkt nu för hur mkt hinner man när man går i 7-9 ?? joo det märker man vell på mina syskon, elr jaa alla flyttar ju hemifrån redan när dom är 16?? så jaa men iaf ska snart äta fransk fläskfile med potatis lingon och grädd sås mkt gottigotti. sen till efterätt blire fruktsallad.


åhh vad jag längtar till Thea och lille Leo men jag träffar vell dom sen igen och lilla stackaren leo har åkt på en förkyylning igen thea var ocså det men hon belv smittad på dagis eftersom det var andra barn som var det där, sen har det gott vidare till lille leo . dom är så stora dom söt töserna. thea kommer nog lära honom mkt bus haahah:)
men det är sånt man får leva med dom är ju små. måste också köpa lite grejor pengar till mobilen osv ska kolla med mamma om jag kan höja månads pengen till 400:- det är liksom lite kris aja hörs inom kort hej då!!

puss<33

tisdag

Hejsan:) slutade tidigt idag kulkul , har bara engelska och svenska läxa bra vi fick tp ingen matte läxa.
skriver med sen hej då

puss<33

beställt lite kläder från h&m

har beställt lite kläder klänning till skolavslutningen man måste inte alltid har vitt? koffta plus linne bra att ha:) bikkini till grekland den 14 maj har också beställt bikkini trosor i samma färg. och sist men inte minst snygga betty boop trosor . sen ska jag köpa ett par jeans med men det får jag ta i affären:)

hej då

puss<33

tjoo

Hejsan:) kom hem från skolan typ kl: 15.15 såå jaa har suttit vid datan och glott försöker göra facebook men det är kul att det går också sen får jag damp när det står du är ej tillgäntlig och en massa skit åhh jag blir arg, sn min sörande lillasyster. Jag blir bara glad omm jag får choklad jag tänkte baka muffins men då hade min snälle mor bakat kärleksmums och det går det med åhhh jag måste ha en stor choklad kaka nu innan jag blir cp på face book aja hej då

puss<33

´söndag

tjoo:) dålig uppdatering men igår tog jag bussen kl: 9.30 till kalmar sen väntade jag på yterligare en till buss till lina och dom så det tog typ en kvart från kalmar hem till dom och där var lilla thea i full galopp lilla tössen så jädra söt. men sen gick vi och köpte lite pizza gottgottigotti. sen vid 16.00 kom mamma och hemtade mig sen körde hon mig direkt till aulan mörb revyn igen och stog där och glode hahah:) och nu snart väntar jag på att pappa kommmer så  han kan köra mig till sabina ag orkar verkligen inte cykla med en punkad cykel;(. och inte gå , men jaja jag längtar till sommaren då är leo större och jag kan garentera att han kommer gå då för redan nu kan han nästan sitta upp själv och resa sig upp han är en liten busing han, sen ska jag gå och bada med thea ohh gud vad jag längtar bara att får vara ledig i lite mer en två månader gud så skönt, men sen börjar man ju 7an också sukker palla jag vill ha alla mina klasskompisar men aja hej då

pusss<33

fredag

Hejsan:) är med sabina vi kanks´ke ska glo på letc dance sen kankse kanske jaa var med ätit tacoz och lite sånt gott. tildas och sabina flummar runt och öva till en grej jag kanske inte behöver skriva här syns inom kort hej då puss<

<3

dålig updatering

Hejsan:) jag har inte uppdaterat på ett par timmar som jag ahde tänlt men jag hade fruktansvärt huvudvärk och jag var som en steka så jag la mig i soffan och vilade lite men nu är datorn igång igen. sen blev jag sugen på mitt chai te men jag ahr kommigt på et mkt godare recept nu men jag har kommigt på dom senaste dagarna jag druckit det har jag hmm aa för känsliga läsare så kankse jag ej borde skriivgt det men man kan säga blurig i magen typ jaa racer fis ahahah;) det kan bero på mjölken för den kokar man och skummar och har sig jag vet sen tidigare att jag inte min mage tar imot mjölk sen jag var liten då jag inte kunde dricka oboy plus att mjölk är äckligt men det känner man ejh när man dricker chai aa just det jag ska lägga in två bilder sen går dagen då thea och leo var här hej då

puss<33 jag och lille leo<3 jag och sessan<33

skolan

Hejsan;) sitter i skolan nu och dessar skit kul lr ej;( nada  aja kommer hejm sen om en timme och tjugo min elr ngt imon ska vi till simnmhallen kulkul fast det är ju inte semester direkt aja hej då

puss<33

liten dator

Hejsan:) jag vill ha en liten lap top det finns ju sånna där typ billiga små i vita turkosa och rosa typ lr var det är faktisgt snggt på datorer. en sån ska jag har när jag blir större och går runt med den överallt och blogga och har mig som alla stor bloggare d vet??? aja dom är iaf snygga hej då

pussz<33

let`s dance vilka vinner!!

Vilka tycker ni ska vinna let´c dance tycker ni?? nu skriver jag ut vem jag hejar på även om jah ej sagt det förut men eftersom jag bloggar och läser hennes blogg varje dag så kan man ju inte bara börja heja på kitty tillexempel bara för jag tycker hasses brossas låtsas syrras kompis är bra utan hur dom dansar, mén blondinbella det känns liksom rätt en del hatar henne bara för hon tjänar pengar och det bro nog mest på av svartsjuka och en massa. snälla hon är inte som alla tror att hon är okej det verkar liksom om om hon bara är med i letc dance bara för att få vara med på tv men en 18åring på scen är vell modig iaf i TV. jag tycker hon var väldigt bra till skillnad till alla gamla gubbar och tanter men Laila var också bra tyckte jag dåva. men jag hoppas blondinbella vinner !!!! ser inget negativt med henne hon har till och med startat klubbar som hon sa på you tube en flick klubb där man prata tjej snack och sånt sen en sluta röka klubb för att hennea moster dog i canser som hon då sa i you tube , sig inget negativt om henne om ni ej aldrig läst hennes blogg eller bara hört av en kompis vem hion är man måste verkligen veta vem hon är först hej
puss<33

rosa/blått

Hejsan:) kom hem från skolan lite tidigare vi slutade lite innan med gympan oså. senare kanske thea och leo kommer och äter här oså hoppas;) jag gillar faktisgt min blogg design, okej dt var inget fel med den förra men jag tycker att turkost är min färg liksom. sen när man tänker efter ibland så tänker man är det inte typisgt att alltid tjejer ska ha rosa?? och killar blått?? jag läste på mammabeckas blogg att det var nån som hade tjabat på henne om varför hon har  barnens rum rosa, snälla barnen är ju små och mammabeckas ville ha prinsess tema so what, men då tänkte jag lite där att nu sitter jag med blå bakrund påmin blogg, en blogg är ju liksom sin dagbok typ men endån sitt hem man kan bara babbla ut dom negativa grejorna och sina åsikter hit och ditt och bara skita i dom dumma kommentarerna som endel kan få på sin blogg. men hursomhelst så tror jag inte en singel på 20-40 år sitter med en rosa blogg med bara rosa som jag hade men jag är ju inte 20-40 år men ¨detta är iaf mina åsikter. förrutom om man har barn som man har på bilderna oså på headern då kan man fatta hennes små prinssesor, men jag gillar turkost iaf och det är min färg rosa är inte dirket min smak men endån hej då

puss<33 återkommer sen

tisdag

Hejsan:) har varit med sabina kulkul:) fast vi gjorde ej så mkt men endån jaa ikväll blire andra avenyn aja hej då puss<33

på bättringsvägen/ kvällens planer

Hej igen som jag skrev i förra inlägget så akrev jag ju att jag var trött och hela köret den tröttheten gjorde att jag fick världens huvudvärk vi hade inga huvudvärks tabletter men so what sen tog jag tempen för att kolla så jag inte har feber och börja bli sjuk men jag tror det inte är ngn större risk sen frös jag som attan , men det börja bli bra nu efter lite grönsakssoppa med varma mackor. nu ska jag göra läxan elr jaa sen blire unga mödrar sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara njuta tjena mors

puss<<33

måndag

Hejsan:) kom hem från skolan för en stund sen jag är asit trött så jag orkar nada ;) men aja mamma och pappa kommer hem sen så jaa hej då

puss<33

skridskor/ sabina

Hejsan:) skolan imon soo boring men endån tjaja. va och åkte skridskor idag thea vad med den lilla ksruttan, sne var jag med sabina och pappa har varigt och köpt choklad too mig nu för jag är verkligen sugen lite bortskämd måtte man vell får vara aja hej då puss<33

tjoo

Hejsan:) sitter här med sabina och lilla thea och chaabbar och tjatrar och ett jädra liv vi ska vell gå och lägga oss snart jaaa chai hej då bajbaj pusspuss<33

halllllooooo

Hejsan:) kom hem från skolan för en stund sen mkt roligt.  hje då

puss<33 blogga mer sen orkar ej nu

faster

hejsan:) vet ni jag ska bli faster igen , min yngsta bror ska få barn jippi hoppas det blir en liten prinssesa men det går bra med en prins också:)<33 hahaah snacka om var mina syskon bara går på smällen så där ibland men hon har varigt gravid ett tag meed:)

hej då

puss<33

hello

Hejsan:) kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär. ska plugga sen jag ahr bara matte och engelska så det blir inte så mkt till fredag sen så kanske lina och dom kommer också kulkul så jag får träffa mina änglar hej då

puss<33

ny design

Hejsan:) nu har en tjej fixat en ny design åt mig den andra var jag nöjd med först men sen börja man tröttna på den sen har jag två nya bilder på headern oså men jag tyckte den blev jätte bra tack så mkt. det kostar inget men man måste göra en sak typ skriva en pinsam grej som har hent än hej då

puss<33

12

1 2

godmorning:)

Hejsan:) vaknade runt 08.15, idag kommeer min faster och hälsa på det va långe sen. sen ska vi till resmobacken och sen vid 18.00 blire bio jag vet inte om sabina skulle med hon skulle ringa sen så jaa jag vet inte. jag tycker det är ett bra slut på jullovet att slu´ta med att gotta sig framför bio och en masssa. vad ska ni själva göra????

hej då

puss<33

mjaou

Hejsan:) sitter här framför dsatron och glor blir ingen uppdatering runt kvällen vi ska stå och sälja som troll ungar och ha oss jaa men dom har vell redan planerat vad dom ska göra så vi får vell inte göra ett skit. vi har hunnit ,med att gå ut och en massa också jajaj hej då

puss<33

elvira

Nu kan du skrolla ner på min bloggg och kolla det du kommentera för jag ahr svarat på kommentarer

om min blogg,,,,,

Hejsan:) sitter här och äter frukost sabina sitter jämte och gllorr;) soo sexy!!!!!!!!!!!!!!
som sagt har jag fått en massa kommentarer, av en som heter elvira jag kan inte svara på alla just nu, men två kan jag svara på som jag kommer ihåg. vilket bröllop det var på?? jag var på min storebrors bröllop år 2007 tror jag det va och jag tror det står vid det inlägget också vart jag va. sen vf jag bara skriver om thea och inte tilda är för att thea är 3år och kanske inte kan ha en blogg dessutom träffar jag henne och vill gärna skriva om henne och sen om man för illa över att jag inte skriver om tilda så har hon egna fingrar och kan skriva på sin egna lilla blogg www.bladzz.blogg.se , där skriver hon om sig själv. om man har sätt henne skriva om mig och våran familj så kan man kolla på gamla inlägg på min blogg. där jag har skrivigt om min familj osv, men jag ha inte bätt tilda att skriva om mig på hennes blogg dessutom är hon 9år och jag umgås inte så mkt med henne. nu har du två av svaren:D men jag kommer svara på dom andra sen hej då

puss<33

seg dag

Hejsan:) detta kommer nog bli världens segaste dag elr jaa, thea är ju här hon ville köpa glass så det sk vi vell göra kanske ja annars återkommer jag sen hej då

puss<33

12år och jaa stark nog.

Hejsan:) jag har tänkt på en grej elr tänkt och tänkt men endån. Tänk att vara 12år gå ut och går med en 2 månaders gammal bebis och en 3 årig tjej som ska ha allt, vad gjorde inte jag idag jo jag gjorde det. jag satte leo i vagnen och den därla lilla tjejen fick gå bervid man tänker vell hur fan åkar hon som orkar gå med en skrikig bebis som kastar ut nappen bara för att jävlas, eller en 3 åring som ska ha alla leksaker i hela jäkla affären. men wow vi kom hem iaf hon fick en glass för att jag skulle få tyst på ungen som bara skulle ha sen skulle hon gå ner i en stentrappa jag tänkte där kan jag ju inte gå ner med leo och vagnen sen började thea skrika och jag tänkte va vafan gör jag nu då??? så jag tog upp thea och hålde med en hand i vagnen och en hand i den tunga tre åringen och båda gapade jajaja. vi kom hem iaf men tufft och jobbigt äre det iaf. bilderna om 2008 kommer gott nytt år!!!!!!!!

hej då

puss<33