Tisdag

Hejhej :) inte bloggat sen i Söndags men nu är jag här igen, igår grillade jag med Vican och Sabina gotti. Idag började skolan igen, hade hkk två gånger i rad, gjorde skitäcklig mat.
Men har typ inget att skriva, känns som att man inte kan skriva ut så mycket heller då man vet vilka som läser hah.

Söndag

Tjotjo :) minns inte när jag bloggade sist, vaknade iaf upp bakis idag va på fest igår och det vart helt okej :).
Som vanligt blir man översocial och härjar men men, och nyss drog sabina och Vican hem vi hade lite mys med chips och dipp.
Har förövrigt solat med sabina hela dagen typ , brännde mig dock bara runt brösten typ ajaj.
Imon är vi lediga vi höres puss<3

glader


Torsdag

Hejhopp :) vaknade hemma hos syster yster, drog hem till Lina vid halv 8 typ drack lite vin sen drog vi in till donken. Och sen åkte vi till jonna och Manne.
Har precis varit nere på stan med Tilda, köpte bara en ögonskugga inne på tiger, skulle leta efter superhjälte glasögon till spex fotona men hittade inga ;(.
Vi ska iaf grilla och dricka lite bira här så åker jag hem imon, förövrigt mår jag prima..
Fick reda på en sak idag som gjorde mig ganska ledsen ångra att ja inte visste om det tidigare då hade jag kunnat göra andra val. Familjen och vännerna går ju som sagt före allt annat<3
Men puss<3

Tisdag

Tjectjec :) ligger i sängen dunderförkyld och trött är förmodligen pollen, eller ngn som smittat mig haha ;).
Hade nationella imorse fatta nada och sen har den rullat på som vanligt, vi går bara tills imon nu sen så är vi lediga tills på Måndag nästa vecka gutt gutt .
Men har inget att skriva för det händer typ inget i mitt liv på vardagarna, vill att ngt ska ske lite mer. Men det kommer väl de med....
puss

Måndag

Halloj :) kom hem för någon timme sen, gick till Åsa för att slinga och klippa mig direkt efter skolan.Jag blev nöjd, ibland måste man förnya sig och byta ut saker.
Mår förövrigt bra , försöker stå ut dom 14 dagars skoldagar vi ha kvar , så det är bara till att vara positiv :).
Orkar inte med allt negativt längre, man lever bara en gång och jag vill inte sitta 60 år och ångra att jag inte gjorde något med mitt liv, att allt va tråkigt man ska ta vara på det man har :).
Men ni får ha det såbra puss<3

7,8,9

Har kollat på bilder på min klass , och herregud vad man förändrats i både personlighet och utseende.. Har insett att jag kommer sakna väldigt många. Trots att man är jääkligt trött på själva skolan skansen, men gud vad kul man har haft egentligen.
Man har haft sina stunder, rökt på skoltid, kommit halvbakis, haft sina fjortisperioder , haft förhållanden, första supen , alla tältningar och ja allt liksom.
Man kanske ha gjort många misstag , men jag har lärt mig oerhört mycket under domma 3 åren :)

Frågestund

Hejhej :) tänkte ha FRÅGESTUND så ställ frågor så svarar jag i ett videoinlägg sen.
Jag svara när jag fått ihop några! puss

Tråk

Halloj :) ligger i sängen haft huvudvärk osv.. så orkade ej gå sov inte så gott inatt heller. Så typiskt vaknar alltid vid 6 sen ligger jag en timme och tänker.
Va och kollade på Thea igår som hade någon musikal med sin klass, snuttan så stor hon har blivit kunde inte låta bli att fälla en tår. För mig är hon fortfarande en liten bebis , men man får väl inse att hon växer lika så jag :).
Tänk hur jag bli när ja få egna barn haha , gud vill inte ens veta.
Men iaf så har jag döööööö tråkigt idag/ikväll så om någon vill hitta på något hojta till puss<3

Sånt är livet...

Jag och Jens ha gjort slut, eller det va han. Känns lite pinsamt att det är 3dje gången nu.. men det funkade helt enkelt inte. Vi va för olika och stod på två olika ställen här i liveet , jag är pigg allärt och ha planr med mitt liv vet vart jag stå. Medans han kanske inte alls är sån, det är lite tråkigt. Men jag kommer hitta någon som jag passar med, det vet jag.

Utseende

På senaste tiden har jag sätt ut som en sunkig tonåring typ, buskar till ögonbryn ,smal som en spätta, finnig hy blek och orakade ben. Yes jag skäms inte över att berätta att ja faktiskt sällan rakar mina ben.
Iallafall på vintern, och ja ni får tycka synd om Jens men han klagar inte.
Men nu ska jag ta tag i mitt utseende lite mer jag ligger bara i sängen hela dagarna efter skolan, på helger är ja med jens eller gör ngt annat . Och då blir det lätt att ja skiter raka mig under armarna skiter i att plocka några hårstrå på ögonbrynen.
Nu har ja börjat ta silica mot mitt hemska hår , japp har små flintar pga min dumma hf ja hade i huvudet. Ska även till umo och be om nya p-piller nästa måndag herregud får bara finnar av skiten.
Ska även ta prover och se om ja måste ha ngt för att kunna gå upp i vikt. Har även börjat smörja in mig med brun utan sol för att iaf få lite färg ja man får fuska. Och självklart börjat raka benen oftare , folk tror väl att ja är en femenist ellr ngt men shit the same vi är apor igentligen och apor är håriga.
Iaf vill ja inte se ut som en trött och tråkig morsa som fött 10 ungar, tur att inte mufflan hänger vid knäskålarna än ;)

Måndag

Hejhej :) dagen gick rätt så fort hände inget spec som vanligt, ville hem och sov under hela SO lektionen. Vaknade av att någon skrek om 1 min sluta vi typ.
Japp så mycket lärde jag mig, men dom kollade bara på ngn film ändån.
När ja kom hem gjorde jag baconsås med spagetti. Tänkte slänga in receptet då den blir supergod.
1 paket bacon beroende på hur mycket man vill ha.
liten bit purjolök .
vispgrädde
creme fresch.
Stek löken och baconet tillsammans så att deet får en fin färg. Salta och peppra lite, ha i 1-2 matskedar med creme fresch. Blanda sedan i vispgrädde med måtta låt det sedan koka och puttra lite krydda sedan efter smak.
Det är godare om man byter ut matlagningsgrädde mot vispgrädde då det blir en krämigare och fet smak för dom som behöver,samt minska på creme frechen så aa.
Men puss<3

Sorry

Hejhej sorry för dålig uppdatering , jag lever iaf och ha spenderar helgen hos pojkvännen .
Va på stan i fredags han köpte kläder och jag hittade ett linne , sen bjöd han mig på zorbas .
Igår var jag med hand mamma på köpstan , drack lite vitt och chillade medans Jens jobbade .
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på just nu prata ja med en vägg . Så social är han idag , som saft ibland driver han mig till varsinne . Men men Han ha sina goda
Sider med puss<3

:(

Hejhej :) hade det trevligt igår med brudarna, Hedda sov hos mig och vi vaknade jättetidigt typ 9.
Förövrigt är jag väldigt ledsen och besviken idag tänker dom värstaa tankarna hela tiden. Men det ja inte vet har aldrig hänt så försöker få bort bilden i huvudet. Livet gå vidare!