Torsdag

Hejhej :) bloggar från Jens lillasysters dator, har iaf sovit här 2 nätter så ska hem sen i eftermiddag och packa oså.

Men ska nog ner o äta frulle nu pussheja<3

Tisdag

Hellu :) drog till ölands djurpark när ja vaknade typ runt 11 det va jag, tilda,lina,jörgen, thea ,Leo och Manne :).

Åkte några karuseller men det mesta var bara skit och för små barn :) Men hade roligt ändån. Ska snart hem till Jens o slagga där vill juu gärna va med han innan man åker. Kommer sakna ihjäl han, aja pusshej <3 ska dra nu till älsklingen .

Måndag

Heeej :) vaknade runt 11 kanske sen när syrran slutade jobba drog vi till umo o fixade lite grejer sen körde mamma oss till modehuset och vi köpte lite kläder, skor o smink :).

Sen grillade vi och drog hem till martin sen hem till lina o jögglan med jonna, manne o tilda.

Dom skulle sova där men ja kan inte va utan en dator så drog hem istället skönare att sova i sin egna säng än att trängas med 3 ungar i en ;).

På Lördag drar vi och då kan inte ja blogga men lovar att lägga in en massa bilder ode när ja kommer hem. Men har typ inget mer att skriva så pusshej<3


Fråga

Julia om Fett grinig:
Är du ibland rädd för framtiden att det tex inte är du och Jens då och hur det kommer va då?.





SVAR: Jo jag är livrädd för det , men samtidigt så kan man ju inte tänka hur det kommer bli hela tiden för det är ju ingen som vet . Det är ju sånt som märks då, man ska igentligen bara leva i nuet och inte tänka framåt . Men jag hoppas att det inte bli så ;)jag älskar ju min lilla jens<3

Fett grinig

Idag är jag på fett grinigt humör så ingen ide att öppna käften o hugga emot mig ;). Var meningen aatt jag skulle vart med Jens idag men det sket sig inte förvånad alls, så ja drar nog in till Jonna o va med alex,manne o hon ist.

Men har typ inget att skriva ska ut o gå lite snart oså trorja pusshej<3



försökte dra till med ett leende iaf .


Min värsta sommar

Okej eftersom det är sommar så tänkte jag berätta om min värsta sommar och det var år......tudelluuu 2009.

Yes inte för att jag mådde så speciellt dåligt då men familjen.

Jag var nog mer mamma än en vanlig tolvåring det året, det var just den sommaren allt började den sommaren syrran valde att leva ett annat liv med en annan kille o skitaa i sina barn ,det året jag såg hur min systerson svälte , det året jag sov över med en kille för första gången, det året min syster Jonna va med i en bilolycka , det året vi fick vårdnaden om Thea o Leo och en jäkla massa socialbesök och det året mamma och pappa höll nästan på att skiljas. (stavning).

Jag kommer ihåg den dagen när dom flyttade till oss och jag skulle natta Leo då Thea kom upp och la sig jämte mig.

Hon: Ebba.....
Jag: aa?
Hon: Du får aldrig lämna mig.
Jag minns hur mycket jag grät när hon sa så att jag va en stor del i deras liv, trots att ja va så ung så var ddet jag som märkte hur jobbigt dom hade det. 

Det finns saker som inte går att skriva som jag inte ens vill tänka på att det har hänt, saker som ingen förrutom familjen har fått veta. Men att få en käftsmäll av sin syster för att man bara gett kärlek och hjälpt till att köpa mat åt barnen för sin månadspeng var tacken den sommaren.


Men det hände nog roliga saker den sommaren iaf , jag o sabina höll på med  våra killar o härjade, göteborgsresa, och aa en massa annat shiiet. Fast vi alla hade nog detta i tankarna hela tiden.

Jag skulle aldrig kunna välja bort ett liv utan er <3

Thea 1 år






Jag älskar er<3






Älskling<3

Jag suger på att blogga , Men aja:)


Kan inte riktigt beskriva hur mkt jag älskar dig, Och hur mycket du betyder för mig. När jag träffade dig förstod inte jag riktigt att jag hade en sån tur att just få träffa dig. Men nu efter allt som har hänt ser jag verkligen vilken underbar människa du är som är en stor del utav mitt liv. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dig. Vi kan ligga och prata hela nätterna om småsaker som igentligen inte är någonting att diskutera. Det är just därför vi passar så bra tillsammans. Vi är för lika hela enkelt:)



Älskar dig ebba<3

random

anonym  ([email protected]) om sunsilk serum:
sunslik serum finns på öb för 30 kr :)

Vem har kommenterart helt random på ett gammalt inlägg?;) skriv gärna namn!

svar

Anonym om Sommarlov:
Varför har du emot abort för ?



SVAR: Inte för att kommentaren hade något med inlägget att göra? men kan ju svara ändån.

Jag vet inte varför jag har emot abort för mig känns det som att man dödar ett barn man dödar ett liv som faktiskt håller på att utvecklas o bli en människa den har ju ettt hjärta också. Tänk om våra föräldrar hade gjort så mot oss då hade inte vi varit dom vi är idag ?. Och alla kan ju inte bli gravida heller så det är ju ett mirakel att man faktiskt kan bli det.

Sen har typ alla i min familj emot det lite också eller iaf jag,mamma och jonna. Mamma har ju själv gått en utbildning till barnmorska så hon fattar nog om man hade varit i den situiationen.  Hon hade aldrig kunnat tvinga oss till att göra abort , hon fick själv missfall innan jag kom i 6 månaden tror jag. Och det är ett mirakel att man ens kan få barn det är inte för alla som det funkar. Så därför har jag nog lite emot det men det är ju bara min åsikt. Mamma är ingen ålder det är något man är.

Sommarlov

Heeij :) igår drog jag hem till Amanda sen sov jag där tills idag , sen hämtade mamma och Jonna mig.

På Onsdag ska jag nog va med älsklingen och på Fredag är det midsommar :) men ha typ inget att skriva så pusshej<3

5 sanningar om mig

1. Det sexigast jag vet är när killar stönar ;)

2. Jag älskar att hjälpa andra och låta deras problem gå före mina egna.

3. Jag tycker inte att det känns som att vi ha sommarlov för vädret suger geeet.

4. Jag ska snart åka till bosnien med Sabina :)

5. Jag är buddhist dock inte troende men jag tycker den religionen är mer intresseant än dom andra.






Varsegod Jens ett inlägg <3

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig hur mycket du betyder för mig. Hur lyckan bara sprider sig i hela kroppen när du ler mot mig, säger att du älskar mig, kolla mig i ögonen och säger att jag är vacker, eller när du håller om mig och allt känns så perfekt.

Hur vi kan ligga en hel natt och bara snacka en massa skit om allt möjligt,jag vet inte vad jag hade gjort utan dig.

Du är en av dom som jag  kan lita mest på och berätta  allt för och alltid finns där för en.

På Lördag den 18 juni 2010 så va det exakt ett år sen vi blev tillsammans trots en massa skit där imellan så har vi ändån hittat tillbaks till varandra igen , det är då man inser hur mycket man älskar varandra.

Jag älskar dig otroligt mycket och kommer alltid att göra det vet du <3

bild sen nyår 2010 haha.



.

" Vi röker bort vår sorg men den slår oss dagen efter "




död

Hejsan, är typ död sen natten och kvällen. Somnade runt 5 kanske ingen höll käften eller det var mest kalle och johannes som typ våldtog en så fort man hade somnat. Sen va det någon som gick runt utanför tältet och stönade haha fett jobbigt , och inte nog med det lät hellman som ett sågvärk den jävla snarkningen är inte att leka med.


Sen har man väl lite ryggskott osv.... vart ju inte mycket plats man fick sova på. Aja drog hem runt 9 iaf och vaknade nyss hm smart tjej hur ska jag kunna somna inatt då liksom.

Imon har vi skolavslutning sen ska jag hem till älsklingen fett gulligt inlägg han gjorde eller hur?;).

Aja pusshej<3

Skriver åt sötebba<3

Tja bLoGGn:d

Älsklingen tvingade mig att logga in på hennes bloggfan och göra ett inlägg, För att jag skulle lära mig att skriva en dagbok eller vafan det var, Men jag älskar henne ändån:*.


Idag så har det varit en ganska chill dag i skolan, goa lektioner och goa raster.

När jag kom hem så gjorde jag väl inte speciellt mkt, Mer än att köra moppe med Rydeberg och Jocke :)

haha vet ni vad jag kom på? att den 24juni så var det exakt 4 år sen jag började blogga på denna bloggen haha då vart man inte gammal. 11 tror jag att ja va eller så skulle jag fylla 11.




Idag

Hej idag har dagen sät (stavning) ut så här. vaknade hemma hos amanda sen så vid 16.00 så kom amandas moster och hemtade oss så skjutsade hon mig till min moster. sen åkte jag till lina. och sen så åkte vi till starn och lyssnade på tommy lindgren eller vad han heter. jaaa sen nu är jag hemma ursäkta!!!! jag är inte bra på att blogga om man får säga så men men.  imon ska jag till algutsrums marknard. såå ja hej då har dt bra allihopa HEJS SVEJS<3

 

haha ett inlägg där ifrån kolla stavningen fett gulligt :).

 

 


Måndag

Hellu :) kom typ hem från skolan för någon timme sen, har typ bara haft det chill idag. Städat ut skåpen och lite sånt.

Sen har jag varit och köpt grillsaker till imon klassen ska ju iväg och tälta:) Kameran hänger med också förståss !!Men har typ inget vettigt att skriva så pusshej<3

haha lägger in en bild från 7an.

Vakna till liv

Hellu :) vaknade vid kvart över 12 av en fet jäkla huvudvärk. Så gick upp och tog en tablett sen gjorde jag lite kaffe för att vakna till liv.

Är sjukt fint väder ute så ska gå ut och sola lite, sen blir det att städa rummet och rensa mina kläder ser förjävligt ut där inne.
Imon är det skola igen aja måste faktiskt gå dom sista dagarna hur skoltrött jag än är. Men i 9an måste jag verkligen ta tag i skiten:).

Så jag kan gå vård-och omsorgsprogrammet eller florist :) det ligger mellan dom valen men frisörlinjen är bara att skita i. Sånt får jag gå efter.


Men pusshej<3

Lördag

Hellu :) vaknade runt 11 fett sliten men iaf sen drog vi till köpstan och hämtade jonna sen köpte jag foundation får panik när det är slut.

Och kul att jag har gått runt och trott att det är söndag idag haha men det är bara för att jag har varit hemma sen onsdag trorja?.

Men iaf nu har vi bara 3 skoldagar kvar så det är nice pusshej:)<3



Frågor och svar

Anonym om FRÅGESTUNG: Heej tänkte ställa några frågor :)

Vill du förlova dig?

Vad är dina mål i livet?

Varför skriver du aldrig om din pojkvän?



SVAR:

1. Ja det är klart att jag vill förlova mig det är jättemysigt ju :).

2. Att gå ut 9an och gymnasiet med bra betyg, börja läsa till någon utbildning , flytta hemifrån , skaffa barn när jag har en bra ekonomi. Sen gifta mig såklart :). Och sen ska jag sluta röka efter detta paketet det fixar jag så envis som jag är !;)

3. Det gör jag faktiskt ibland men vad ska jag skriva om?, tror inte han vill att ja ska skriva massa om han på min blogg liksom haha.


Om ni har några fler frågor så ställ dom i detta inlägget för det blir lättare då :)

Fredag

Hallloj :) hade tagit ledigt idag så drog till frissan o färgade håret jag blev nöjd iaf ;), sen klippte ja luggen och lite på löshåret.

Sen tog jag ett till hål i örat fast uppe i bråsket ska ta några till ;).

Och sen drog vi in och kollade på syrrans student sen vidare till mörby för  att festa och käka mat askalas . Härligt att man har föräldrar som lever i sin egna lilla värld och inte tänker på att man sitter o dricker haha.

Aja pusshej<3

me todaayy




Onsdag

Hejhej :) försov mig idag :( tills klockan var kvart i åtta och jag hatar att stressa och massa så jag fick säga att jag var hos tandläkaren och kom vid halv 9 ist.

Sjukt varmt är det ute också fett med lööööök...

Snart ska jag iväg med lilltjejen på fotboll för lina  o jögglan jobbar, mamma är på sin träning, och pappa är med tilda på ridning. Så ibland får man helt enkelt ställa upp ;).

Gutt nu går jag bara i skolan imon sen på fredag och sen har vi bara 2 lektioner kvar fast det blir väl mer att städa skåpen osånt.

Sen ska jag färga håret och klippa min allt för långa lugg oså men jag vet inte vilken färg jag ska ha ..
jag vill nog ha lite mer åt rödbrunt tror jag som jag försökte färga sist.

aja pusshej<3


haha vilken kåtjäkel har ställt den?

Anonym om Tisdag: Hur stora bröst har du igentligen? din kille lär ju ta på dom typ jämt?.


SVAR: haha normal fråga osv men jag tycker inte dom är stora alls. Har olika storlekar på mina bhar hela tiden men den ligger runt 85B och 75 D det bro på vilken affär oså jag köper dom i.

Men när jag var hos skolsyrran för någon månad sen och skulle kolla min vikt o ryggen igen. Eftersom att ja va underviktig i 7an så sa hon att jag hade jättefina och stora bröst för min vikt , längd och ålder. Och fortsätter ja att äta som jag gör så blir dom större :). Och det är ju något jag verkligen vill .

Men är ganska glad ändån från att har vägit typ 40 när jag började 7an och va helt platt typ till att väga 55  och gått upp 15 kilo det är ju sjuukt.


då hah fyfan ser ju benen på mig.

nuu

Tisdag

Helluuu :) skula idag va inte så jobbigt för hade inte så många lektioner, fett varmt va det också för jag trodde det skulle regna så tog hela vinterköret på mig. Men iaf slutade vid två så det vart rätt chillidill. Sen gick jag till lina och snackade lite.

Gutt att vi inte har så mycket kvar att göra i skolan längre också . Men pusshej<3

muppbild från imorse.

Mina åsikter

Jag fattar inte varför vi tjejer alltid fått höra att vi är det " svagaste könet" när vi egentligen är det starka.

Men när man är tjej själv så tänker man inte på hur jobbigt vi ha det och råkar man ens säga det till en kille så får man höra " Men tänk på oss då ett spark på pungen  är ju värre än mensvärk  ni bara gnäller ju".

Men kom igen om ni själva hade varit tjejer mens en gång i månaden eller mer, får bära på en ungjävel i magen i 9månader och mår illa o spy hela tiden. Får mensvärk, pms, humörsvängningar, inte nog med att vi burit på ungen vi ska ge den mat också från bröstet som den ska suga på och få mjölkstockning så det gör ont som fan. Sen är det alltid vi som ska ha ansvaret i samlaget. Och blir vi blir gravida och inte kan behålla ska vi göra abort också , jag har emot abort för ja skulle aldrig kunna döda eett barn för mig är det ett barn från första stund.

Om det inte duger att ha kondom ska vi få ha p-piller med farliga hormoner, mini piller p-stavar och skit som bara förstör för kroppen. Inte nog med det så får vi mindra lön än vad killar får?.

Vafan gör oss för att va så svaga? för att vi inte orkar lika mycket men är det så konstigt då?.

Tjejer vågar knappt trycka ner en kille heller för vi vet att vi bara får skit tillbaka, vi är fittor, horor slynor .Killar kan ligga runt hur mycket dom vill men får dom dåligt rykte för det? nej det är bara vi som får det efter att man har haft sex med två stycken typ.

Det värsta av allt är när vissa killar tror att dom kan leka med tjejer tror att vi inte fattar någonting. Men vi är ganska smarta faktiskt man märker när en kille bara vill leka med en.

Tur att inte alla killar är så :) att det faktiskt finns normala också men bara mina åsikter.


<3




Så jävla underbar, den där killen hade ett förhållande med en tjej i några år och dom hade det verkligen jättebra tillsammans. Så han friade till henne och hade planerat bröllopet precis 2 månader innan bröllopet så va hon med i en bilolycka och blev hjärnskadad och fick en cp-skada. Så hon kan inte prata elller  någonting. Men han lovade henne att alltid älska henne och aldrig lämna henne. Så trots att hon blev cp-skadad så fanns han där. Denna låten har han skrivit till henne och man få se när han fria och när hon är sitter i rullstol.


Onsdag



Hejsan :) as seg dag idag, så gick hem runt 1. Sen gick jag ut och la mig på studsmattan, somnade där sen vart jag lagom schtekaaas.

Efter det drog jag hem till syrran alltid lika kul att komma hem dit när ungarna är på bra humör Leo springer alltid fram och krama en och skriker ABBAA ABBA (ebba).

Tog med mig thea till affären och köpte glass sen drog jag hem. Och imon har jag lovat henne att hitta på något för hon ville komma till mig :). Ska följa med henne och ta hål i örat någongång i veckan också.

Annars har ja bara suttit hemma o glott typ, är fett hungrig så ska nog gå och äta lite. Men vi hörs pusshej<3

el amor lo conquista todo!