sökt jobb.

Så nu har jag suttit i en timme eller så och sökt sommarjobb och helg jobb. Självklart till gymnasiet :). Lika bra att söka nu.... har sjukt tråkigt nu måste iaf gå o lägga mig om 1-2 timme ska ju upp tidigt imon.
Fick föresten en fråga.
isabell 14 år om Sådär:
planer för höstlovet? :D

Jag ska nog umgås lite med Jens efter att jag kommit hem från Jämtland ska även va med amanda :).

Sådär

Sådär nu åkte nyss min älskling hem, hata att åka ifrån honom långt :( ska ju som sagt till Jämtland imon fast det ska bli kul :). Hoppas vi ska shoppa och åka till det roliga badhuset haha.

Kommer hem på Onsdag tror ja sen ska ja nog va med jens så får se när jag bloggar . Men ska iaf börja med en ny grej eller ny och ny har gjort detta innan men det gick inte så bra.

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

Jag hoppar lite bland dagarna så vi kör på dag 8 för det va lättast tycker ja :).

1. Jag älskar dig.

2. så jävla hot

3. Putti fnutti

haha.


shuuu

Shuuu shuu bloggiiisseeen  , nä men dryg dag som vanligt typ. Äcklig mat för den delen med har inte ätit något alls idag eller jo en macka. Åt ingen frukost, och nu vill ja ha MAT MAT MAT. Men mamma kommer ju aldrig....... aja
gutt att veckan går fort redan torsdag imon jippie yoyo:).
pusso hoj jag är oseriös idag<3

Tisdag

Hejjj o håå så kan det gå:). snoozade klockan lite imorse vart sjukt trött sen började vi dagen med att laga mat på elevens val. Kyckling , klyftpotatis och tzatsiki as gott.
Sen hade vi hemkunskap igen o snackade lite ekonomi osånt, haha sen skulle vi komma på en maträtt som kostade endast 10 spen per person. Jag malin o eric tog snabbmakkisar, köttbullar o gurka .
Nu har ja skrivit lite på min svenska novell och beställt foto man fick en gratis check när man fick sina skolfoto som ja fick idag. Kan meddela att jag såg ut som faaan.
Jens skulle ha följt med mig hem idag men det blev inte så han hade svenska som skulle vara inlämnad o massa få bli på torsdag ist.
Har även bestämt mig för att skaffa hårförlängning igen, jag var lyckligare då jag kände mig finare med långt hår. Kommer säkert bli på bättre humör också :).
Så ska önska mig i födelsedags present hade ja tänkt.Det är exakt en månad tills ja fyller 15 nu gutt gutt. Men pusshej<3

Lat...

Hejhej :), hade ju som sagt volleyboll turnering idag fast vår klass sög inte för att ja spelade så mycket då men , ja hatar bollsporter haha.

Slutade vid tre sen kom jens till mig med moppen men han stanade bara någon timme , han kommer till mig imon ist och sover här :).

Har även tänkt på hur lat ja har blivit egentligen , jag kommer ihåg i 6an när man gick på dans varje torsdag. Och efter dansen vart man helt slut men gick på kärringgympa vid 7 i en timme till direkt efter , snacka om att man höll igång bra på den tiden. Och även på måndagar, men man har ingen ork längre har inget behov av att gå ner i vikt heller.

Måste ringa om praoplats också men vet inte vart ja ska va..... haha kan inte  denna praoskiten bara va över. Hata sånt, men aja fundera på att åka till affären o köpa något gotti gotti. Och sen vänta på att ensam mamma söker ska börja. Men pussohej<3





Söndag

Hejhej:) känns som att det inte va söndag för så länge sen ,dagarna bara rinner iväg.
Fast klockan verkar ha stannat känns det som, vill ba sova har inget att göra haha.
Hade iaf 85årskalas här hemma i Fredags  för mormor hon är för söt hon, och sen körde pappa mig till Jens och igår drog vi till köpstan. Jag köpte bara en tröja får inte mina pengar förens den 27 då ska ja shoppa:). Kan ju inte se ut som haikon taikon när man ska till Jämtland.
Vart jätte ledsen när ja skulle lämna jens innan :(, jag är sådär mega mega jätte kär typ. Aja vi ses i skolan iaf, imon har vi volleyboll grejs i skolan och vår klass ska klä ut oss till gudar typ haha.
Vi skulle typ ha med oss lakan o massa så får det bli vad man gör det till.
Men vi hörs puss<3
min fraamtida gaaadd betty booop hon är cool.

Fredag

wihooo äntligen fredag nu drar jag till skuuulaan

tjuu

Hejhej , ligger i soffan med datorn i knät har gjort det sen jag kom hem. Vart typ en vanlig skoldag började med att vi skulle hålla på med en massa trummor o skit typ samba skit.

Trummisen i håkan hellström va där iaf ;). Och nu ligger ja o vänta på mat mat mat är vrålhungrig imon äre kalas för lilla mormor som fyller 85.

Kanske dra till jens sen på kvällen fåse hur gladis han är aja pussohej<3

Onsdag

Hejhej :) har inte bloggat sen i söndags, men jens följde med mig hem i Måndags och sov här tills idag.
Han kommer på fredag igen, för nästa helg drar jaaa till Jämtland o ska va utan han , dator o massa.
Just nu sitter ja o käka ostbågar fast det svider på min läpp:( såg ut som en fläskläpp när jag vaknade.
Aja ska skriva på biologin, plugga engelska glosor , duscha o kolla om det finns något på tv. Typ så min kvällis ser ut pussohej<3

Söndag

Tjuu tjuuu, ligger i sängen och är halvt död fundera på om man ska hoppa i säng. Har inte fått någon vidare sömn denna helgen. Natten från fre-lörd så kom jonna in i mitt rum och hon kunde inte sova för tildas kanin förde ett jävla liv i hennes rum. Självklar började jonna snarka som idiot vilket ledde till att ja inte kunde sova. Så fick gå in till tilda o kaninen höll inte käften.

Gick upp vid 7 på morgonen då:s Och inatt fick ja inte heller sova för thea o leo sov här o dom va uppe redan vid 6 o rev halva huset . Men har haft det mys ändån har inte gjort något speciellt alls, kollat på film o massa. Käkat godis, och idag var ja o köpte lite prydnadspumpor, har även målat på min tavla jag ska sätta upp sen :).

Värken jag eller jonna har fått ha våra mobiler ifred typ thea har blivit spelberoende och spela alla spel som finns på våra mobiler. Sen är hon bättre än mig på shoot bubbles , mosters flicka det ;).
Aja smart är ungen iaf, igår hade ja o tilda så tråkigt så vi sminkade thea o leo. Haha o leo tyckte att han blev så fin, märklig grabb det.

Men han lever ju med typ bara tjejer så :).

Nä nu ska jag nog ta o sova innan huvudet dör, imon är det skola o jens ska följa med mig hem :).
Och jag o sabina kanske ska stå i cafeterian vi har typ glömt bort när vi ska stå men vi får se.

Men pussohej<3

Glada som få, haha åh vill ha sommar igen<3


börjar bli...

börjar bli big mama, linnet köpte jag i mars typ och får inte ner det haha. spetslinne som jag aldrig användt. Vad hände med att ja skulle träna :( bajs p-piller.

Älskar låten

Åsa Jinder – Av Längtan Till Dig lyssnade på den för några år sen, och den spelades på min systers bröllop i kyrkan i somras. Börja gråta värje gång jag hör den.

Känslor

Det känns som att allt man gör är fel, varenda litet ord blir fel, att man är så jävla värdelös.

Jag kan inte sova riktigt på nätterna har en orolig känsel i magen, det ända jag vill veta är om jag någongång betytt något för nån.

Jag har varit så långt att jag inte ens har velat leva, jag har inte vetat vart jag ska ta vägen jag vill bara bort.
Om jag inte fanns nu då skulle fler bli lyckligare jag vet det, vissa dagar är jag lyckligare än andra. Det är då man är med den personen man älskar mest och skrattar med familjen.
Men om jag inte orkar leva?
Jag vet att jag är en envis tjej, jag kan bli sur när det man har bestämt inte händer, när allt blir fel.
Men jag har aldrig i hela mitt liv varit riktigt elak mot någon, och det har tagits upp på varenda utvecklingssamtal.
Jag har försökt att hjälpa vissa familjemedlemar som suttit i kaoset, men ändå straffar något som säger att ja inte är värd ett piss.



Jag hade inte klarat mig en sekund utan dig, jag älskar dig med hela mitt hjärta och så mycket mer, att det inte ens går att beskriva. <3

hjääälp

Inatt så kände jag att ja hade något på armväcken som kliade och gjorde as ont , men jag tänkte inte så mycket mer på det.
Sen när jag vaknade såg jag att ja hade en stor fästing där, och nu är det skit svullet och irriterat. Tänk ifall jag fått boleria? då kan ja ju fanken dö. kul.

hjääälp

Inatt så kände jag att ja hade något på armväcken som kliade och gjorde as ont , men jag tänkte inte så mycket mer på det.
Sen när jag vaknade såg jag att ja hade en stor fästing där, och nu är det skit svullet och irriterat. Tänk ifall jag fått boleria? då kan ja ju fanken dö. kul.

Fredag

Hellu:) dagen gick rätt så snabbt ändån, hade engelska sista lektionen kan inte säga att ja jobbade så bra smsade mest haha o sen fick man varm chokolaateee.

Skulle egentligen ha varit med Jens idag men det blev inte så:( aja kanske ska va imon eller något hoppas det iaf om han mår bättre. Jonna kommer snart iaf så då kanske vi hittar på något,känner att jag behöver en cigg nu för att lugna ner mig eller något. My mood is not so good today, annars så hittar ja på något annat en sån här dag.

Hade inte tackat nej till att gå ut o spåra lite supa som fan och va allmänt social:), men så blir det nog icke.

aja pussohej<3

onsdag

Hejhej :) nuuu äre onsdag haha trodde deet va det igår men icke sa nicke. Har precis käkat eller jag åt inget, ja tog en liten bit potatis o knäckebröd, och en halv baugette i skolan . Mat börja bli äckligt förrutom tacoz osånt då;).

Ska snart hoppa in i duschen, fixa tånaglarna dom ser för hemska ut och sen kolla engelskaglosorna.

Bonde söker fru får man inte missa heller ;) haha. Annars har det inte hänt något speciellt allt rullar på som det ska, är bara ovanligt trött nu förtiden  runt 12 tiden håller man på att dö om dagarna. Sen är det sjukt kallt med man fryser ju ihjäl det är då man ska ha sin lilla älskling här :).

Men aja ska inte klaga o gnälla pussohej<3

Gumman vad som än händer så ska jag stötta dig och hjälpa dig ända vägen ut. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta min stora tjej moster älskar dig<3

Tisdag

Hojhoj:) älskii tyckte att jag skulle blogga så får väla ta o göö de dåå. Fett dyg dag var sjuukt trött fattar inte varför gick ändå o la mig i skaplig tid . Sen skulle ja fixa nageltippar men det blev damp så tog bort det. Och målade på nytt, har käkat lite o donat.


Ska strax göra engelska läxan eller det är bara glosor, ja ha inte så mycket läxor vissa veckor är det värre än andra.
Är gymt godissugen men orkar inte gå till affären, dessutom behöver ja pengar till annat.

Vi ha ekonomi nu på hkkn, och vi skulle se hur mycket pengar vi gör av med per månad. Jag gör av med 1300 ungefär. Ändå får ja bara ut 800 rästen hamnar på ettt sparkonto så alltså ger mamma o pappa runt 500 kr extra. Och det jag gjorde av med i veckan va runt 295 :- det kan ju inte stämma. Haha va gör jag av med alltting.

Så nu ska jag tänka mig för när jag köper, som i skolan kan ja gå o köpa en kycklingsallad för 60 spen o äta 3 skedar sen slänger ja skiten för den va äcklig. Det måste ja sluta med asså , haha men ja hata att vara snål men samtidigt kommer man ha nytta av att spara.

Aja ha inte så möö att berätta vi ses pusshej<3



seg blogg

Hejhej :) har inte bloggat sen i torsdags men iaf i fredags när jag kom hem så låg en sovande pojkvän i min säng. Vi gjorde lite tacoz sen drog vi till lina och jörgen o busade ;). I Lördags så åkte vi till färjestan käkade och ja köpte foundation, lösnaglar 10kr o lösögonfransar 10 kr dom reade ut lite.

Sen åkte vi hem till han och sov där o ja saknar haan redan min lilla älskling vad  vore ja utan dig.

Nu ska ja hoppa in i duschen ursäkta särskrivningen men blir lite svårt med mina naglaa... puss<3


Torsdag

Hejhej :) drygooo dag i skolan och ja mår illa till och från hela tiden, och nej jag är inte gravid!
Sen somnade jag i soffan när jag kom hem , sen käkade ja och sen drog ja o mammsen in till kalmar.
wihoooo, nu sitter ja o snacka med min fett glada pojkvän och vänta på att i väntan på ett barn ska börja på 3an . Handla om par som  vill bli föräldrar men inte kan bli det typ .
Men asso aaoo ja känner mig as tramsi flamsii så jag ha inget o skriva typ men pussohoj<3
Jag och min muppo klass.

videojoox



haha står i jensas tröja o ansiktsmask.

Haha ibland....

Haha ibland så saknar man 8an på något sätt, iaf vintras. När vi gick till zokker och satt där hela kvällarna sket i läxorna, när vi satt o kollade film med mörbygänget alla spontana fester varje fredag. Vilka pain in the ass vi va haha fyfan när pappa satt och väntade klockan 2 på natten att jag skulle komma hem och vi skulle åka till spanien dagen efter tidigt på morgonen. Men ja va ute o rände o härjade.
Och pizzabullarna som vi dränkte med vitlökssås, o va vi va desperata efter att hitta någon kille ja hade precis blivit singel och ville verkligen inte vara ensam. Man visste inte vad man gjorde liksom.
Och när man började röka o tyckte det va skit ballt , trots att man klöktes varje gång och sen helt plötsligt blev man beroende. Och på valborg när ja o sabina drog till nybro fram o tillbaka 4 gånger, satt där skit fulla på bussen o vi skulle till någon fest. Men killarna va osociala så vi drog till stan till några blattar. Höll ju på att kvävas av all rökluft där inne.
Fast som jag alltid ha sagt jag väljer kärleken före allt annat, jens och jag hittade tillbaks till varandra och det är jag glad för :). Annars hade ja inte haft dom drömmar och mål som jag har nu.

känslig

Blir ni också sjuukt känsliga innan, och efter mensen?. Jag kan börja lipa åt exakt allting, om någon typ skriker på mig får mig att känna mig värdelös eller något. Haha helt sjukt, men ja börja gråta till nästan allt då. Igår började ja gråta åt unga mödrar när en unge föddes liksom helt sickt.


Måndag

Haalloj !!!!! Måndag och back to the hell. Kan börja med att berätta att ja va hos jens i helgen där med den dåliga uppdateringen men ja gav er lite inlägg igårkväll iaf. Men vi åkte runt lite va på spökhuset bla slet sönder jens armar vart skiträdd vafan hah.

Igår kom  ja hem. och idag hände det inget spec i skolan snackade lite öläänska o självklart stog hedda där med kameran. Haha sjukt kul att prata så.

Nu sitter ja vid matbordet med en kall bira va sjukt sugen när ja gick hem . Tilda tycker ja är dumihuvudet men vem palla va normal hela tiden liksom?, gutt att va onormal ibland med lets go baby.

Hitta sin egna lilla style o lev livet, vem orkar va som alla andra tjejer "mammas flicka " aja pussohej<3

Kärlek.

Om någon hade frågat mig va det viktigaste i livet är så hade jag svarat kärlek. Kärlek visar man inte bara till någon som man är tillsammans med utan till alla, vänner, syskon, föräldrar, pojkvän och sina barn.

Det är viktigt för mig , det är viktigt att känna kärlek o få kärlek. Därför ska min första gadd betyda kärlek fast på latin. Amor ska det stå, ska bli snart :)

Barn blir vad man gör dom till.

Tro det eller ej men det är sant... inte förens i 15-18årsåldern börjar man hitta sig själv och vet vad man vill i livet.

Det är våra föräldrar som forma oss , som gör oss till dom vi är idag. Oftast gör dom det bra men ibland dåligt. För er som inte följer svenska hollywoodfruar så kolla gärna på dom tre senaste avsnitten. I nästan varenda medier har det stått om hollywoodfrugan gunilla och hennes dotter erika " stackars barn". Jag som följer programmet förstår dom absolut.

Hon tror att hennes 8åriga unge kan sjunga, då ungen själv tycker att hon inte kan det. Mamman dra med henne på en massa sång event, där man kan bli stjärna och tv kommer o filma dom o massa. Men ungen går aldrig vidare, hon hetsa henne med att gud är med henne, gud gör så att hon spyr gud gör det ena o det andra. Ungen blir mobbad i skolan men vems fel är det? jo mammans hon gör så att ungen blir psyksjuk hon vågar inte säga ett ord. Senast hon skulle dra med ungen på en sånggrej, hade hon 40 graders feber, urinverksinfektion och hosta. Hon ville inte  va med men självklart tvingade mamman henne. herregud folk måste ju märka något stackars barn.

Min 3 årige systerson mådde psykisktdåligt när han va några månader, undernärd osv det finns bara två personer som formade han så ingen annan. Idag kan han bara säga mamma och pappa medans stella som är 2 år prata på som bara den. Ja vet att något är fel jag se på han att det ska inte va så. Man behöver kärlek o omsorg redan från dag ett.


bloggtorka.

Du ska vara helt ärlig.

SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? - nej
2. Föredrar du långa förhållanden eller massa strul? - långa förhållanden såklart.
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu? - jag är redan i ett förhållande så ja.
4. Har du haft sex? - ja
5. Har du en kk? - nej
6. Har du kört oskyddat nån gång? - aa
7. Har du playat någon nångång? - nej det har ja inte.
8. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nä, har aldrig dumpat någon typ eller jo typ 5an men det var ju inte seriöst. Annars har ja hittat någon som det känns så jävla rätt med och inte dumpat.
9. Har du någon kille/tjej på g nu ? - neeej
10. Haft sex på fyllan? - nope tror inte det.
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - Ja det är klart, gört varje dag.
12. Sparat något från ett gammalt förhållande? - nä
13. Somnat gråtande pga kärleken? - jo många gånger, när ja sakna jens oså bla
14. Varit på en blind date? - nää

FAMILJ/BOENDE
1. Bor din mamma och pappa tillsammans? - ja
2.Har du några syskon och isåfall vad? -ao det har ja.
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa? - ibland
4.Hur bor du (villa, lägenhet osv)? -villa
5. Har du eget rum? - yes
6. Vilken färg har du på tapeterna? - vita väggar och en fondvägg.
7. Brukar du måla på väggarna? - inte ja men någon ha skrivit bebba vid min spegel
8. Har du en tv i ditt rum? - ja
9. Stor eller liten säng? - lagom för två ;)
10. Är dina syskon jobbiga (om du har några)? - om dom är ibland.
SISTA SOM
1. Du fick en puss av? - jens
2. Sov med dig i samma säng ? - jens
3. Du delade ett riktigt skratt med? - jens
4. Du hade sex med? - gissa.
5. Du höll i handen? - jens
6. Du var på stan med? - jens haha
7. Delade en pizza med dig? - inte en aning
8. Du fick telefonsamtal av? - mamma
9. Skicka ett sms till dig? - amanda
10. Du kramade? -jens

ÖVRIGT
1. Har du nånsin smygit ut utan lov? - ja
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - nä
3. Längtar du till sommarn igen? - jaa det gör ja för då vet man att man snart ska byta skola o aa..
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - inget, damp ibland
5.Hur svarar du i telefon? - hej det är ebba.
6.Vill du ha barn? - ja om några år.
7. Har du gjort något olagligt? - hmm mm
8. Vill du så får du gärna berätta vad? - haha jadu
9. Har du några tatueringar/piercingar? - näsan och 6 stycken i örat.
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? - nä
11. Bäddar du ofta sängen? -händer ibland
12. Vad gör dig riktigt glad? - många som gör mig glad.
13. Går du i kyrkan ? - nej det gör ja inte.
14. Gillar du att sjunga? - ja ibland
15. Har du egen dator? - ja
16. Hur mår du idag? - seg
17. Vilken klass går du i? - 9b
18. Har du mycket pengar just nu? - nä 100 kanske haha
19. Är det jobbigt o svara på frågorna? - nope
20. Hur mycket är klockan nu? - 17:47