Mitt 2010

Januari: Firade nyår med sabina satt nere i källarn  o glodde typ. Minns inte så mycket ifrån den månaden.

Februari: färgade håret brunt igen, efter att misslyckat helt med blonda slingor i.

Mars: haha jag har inget minne där ifrån direkt men jag höll på med massa hårprodukter hit och dit och ett jäkla härj.

April: Praoade på ett dagis värsta veckan i mitt liv typ, man blir typ psykisk störd av att jobba där.
började lyssna på ken ring, hade sleep over kväll med elina, sabina o mimmi men det slutade med att eliajo kom också.

Maj: Skaffade skype o låg och snackade med jens o dom hela nätterna, taggade gärnet till sommarlovet och var skit trött på skolan. Ungarna fick flytta hem igen också.


Juni: vi fick sommarlov, jag blev tsm med jens, badade och typ härjade runt.

Juli: gick på mörby marknad med bruttorna, solade sskit mycket, beställde resa till spanien.

Augusti: rix fm, träffade amanda, började bli ganska trött på sommarlovet och ville att skolan skulle börja. Hurfan man nu kan vilja det. Och sen fick jag hårförlängning

September: hade börjaat 8an , piercade mig i navlen .

Oktober: höstlov, feeest , skaffade en hund king, shoppade osv.

November: Ullared, jag fyllde 14

December: jullov, firade jul med släkten kusinen o moster kom hit o sov några nätter. Jag piercade mig i näsan , a typ det.

Fan vad ett helt år har gått fort. Helt sjukt aja puss<3

tog bort...

tog bort mitt gästlösen pallade inte ha det ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tjoooo

Tjooo , igår fick jag

en gittarr
presentkort
pengar
smycken
smink
ansiktsgrejer
lösnaglar
parfym
o en massa småkrafs o shit.

Idag är man väl insönad som vanligt hatar denna jävla fittö aja puss<3

God jul:)

Hellu god jul alla:), vi är 17 stycken här hemma och snart blir vi 20:). Halva släkten samlad iaf, mormor stackarn kan inte komma till mörby för det är ju snökaos o endel vägar är avstängda. Så hon får fira jul själv hemma kul liksom.

Aja nu ska vi äta god mat och kolla kalle anka puss<3

tjec tjec snuppar små

Tjec tjec snuuppiiisaaar jag va uppe med tuppen idag, men jag kunde fan inte sova. Sen så är ja så satans förkyld med, men idag ska vi till kusinen Minna som fyller 16år idag grattis:). Så hela släkten o kompanit ska dit, sen ikväll kommer patrik o deras family.

Men puss<3

Btw; saknar hubbie<3

.....





Men tjuuu måndag idag då fattar inte varför jag gick till skolan för ja mådde inte alls bra på morgonen halsen vart helt cp. Aja det blir nog bättre ja knarkar halstabletter nu iaf, och sen har jag bakat till sången imon:). Fast frostingen blev rätt så fail men aja det blir säkert toppen. Nu ska ja nog chilla lite o senare ska ja gå upp o dricka te. Vill fan inte bli sjuk till julafton.

Puss<3



Tjäääc

Tjäääc tjec bloggen, vaknade typ vid halv 11 sen fixade jag mig lite hade typ inte ett skit att ha på mig. För mamma hade lagt allt i tvättmaskinen. Så jag såg ut som 7 svåra år idag. Men först åkte vi till modehuset och jag köpte skinnleggings, en rosa spetströja typ, och converse tygskor. För mina svarta hade gått sönder i sulan, så det såg lite tattigt ut. Sen drog vi till donken o sist till farmor. Och nyss kom vi hem, satan vad denna dan har gått fort. Imon är det redan skola fast vi går ju bara till onsdag . Jag tror veckan kommer bli ganska chill endån iaf på onsdag för då har vi ju typ inga lektioner. Men pusshej<3

.










Älskling vad vore jag utan dig?, tack för att du alltid finns Jag älskar dig något otroligt mycket<3







Helluuu

Helluuu:) vaknade fett tidigt, eftersom tilda kastade in alla katter i mitt rum enbart för att jävlas klockan halv 8 på morgonen. Gissa vem som blev lack, aja sen har jag städat mitt rum som såg ut som 7 svåra år. Senare ska vi till åsa som fyller år idag Grattis:). Och imon ska jag hem tilll älskade farmor, o  typ fira mini jul där med pappas släkt.


Och btw jag o jens har  vart tsm i 6 månader idag ett helt fucking halvår det är sjukt  vad tiden går fort<3

aja pusshej<3


Torsdag

Godmorgon, alla bussar är inställda men kul att det ens har fallit en enda snöflinga inatt hah. Aja jag går nog till skolan iaf , fåse vad som händer idag puss<3

Hej hopp gummi snupp

Tjohoo:) inte bloggat på ett tag men har inte orkat tiiep. Men iaf veckan ha gått as snabbt o det är awwzummmee. Imon ska ja följa med älsklingen hem o sova där. Till lördag sen får ja se va ja hittar på rästen av helgen puss<3

Palla palla osv...

Jag palla inte skolan längre.
Jag tyckr mat är äckligt.
Jag saknar jens.
Jag hatar mitt hår.
Jag vill ha sommar.
Jag är pank.

klapp o hej leverpastej,

Dag 2- min första kärlek

Min första riktiga kärlek är igentligen bara med Jens<3, eftersom aatt man inte hade så seriöst när man va mindre.

Visst hade man lite små förhållande som varade i en vecka eller i 1 timme men det var ju typ i 5an- 6an haha.

Men då kan ja ju berätta hur jag träffade jens :).
Liza skaffade skype för vi skulle snacka med hannes och E , sen när jag kom hem så skaffade jag också skype. Och då bjöd hon in mig i en grupp där hannes , jag , jens o liza snackade i.
Så vi pratade rätt så länge och höll på så varje dag vi kunde prata i minst 7 timmar från morgon till kväll. Vet igentligen inte vad vi snackade om utan det va bara nice.

Sen så blev jag vän med honom han frågade efter mitt nummer och msn. Sen började vi prata mer och mer, vi va mer som kompisar i början och en dag va jag, sabina ,wille och jens hemma hos sabina. Och då va vi inte ens intresserade av varandra tror jag. Men sen  efter att vi snackade skype dygnet runt så bestämmde vi oss för att va själva hemma hos honom , då kollade vi på film och satt 50 meter ifrån varandra typ vadå blyga? hah.

Sen va vi några gånger och dagen efter skolavslutningen så blev vi tsm . Rätt så lustigt sätt att hitta varandra på haha men nu har vi iaf vart tsm i 6 månader snart<3 och jag älskar han något otroligt mycket.

Så nu fick ni min historia kort haha men puss<3