Fredag

Hejhej :) seg skola pallade inte gå igentligen för jag va uppe och härjade inatt hade sån mensvärk så sprang med värmekudden och värktabletter.
Men kom iväg iaf, när jag kom hem så började direkt med att ta ut håret tog ett par timmar och sen har jag färgaat håret. Blev som vanligt fail vinröd hårbotten och rästen svart/lite rött. Aja bleks väl med tiden sen, nu sitter jag med ffamiljen och kollar på tv. Vi ska käka vitlöksbröd, rökta räkor och aioli och vitt viin haha kanoneeens ;).
Puss<3

Torsdag

Halloj :) efter skolan drog jag till Jögglan , och älsklingen va gullig och tog moppen till skolan bara för att kunna hålla mig i handen sen haha sötnos.
Blev klar med tatueringen runt 7 typ ajaj när skuggningen skulle göras det sved lagom mycket kan man säga. Men nu är den gjord och jag är nöjd :). Kan lägga in en bild imon, gutt med helg kvällen tillbringas hemma med håret. Har jättekort nu :( men men har ju ingen att va snygg för förrutom Jens som säger att jag är fin precis som jag är annars också.
Men vi höres puss<3

Mina små hjärtan.

Satt och kollade igenom min bdb och blir riktigt tårögd många minnen och där är verkligen ett ställe jag sparat dom flesta bilderna på. Det som gjorde mig mest rörd va att se bilderna på Leo när allt va som värst:
Här var han nästan 1 år och va gravt underviktig, jag gav honom Gröt vilket hände dom gångerna jag va där detta va på morgonen.
När han hade bott hos oss någon månad och fått hår på huvud samt mer näring :)
Ska ju göra en tatuering imon som jag nääämnt 1277474 gånger
Den i mitten med hjärtat och den ska stå för just dom och min familj.

Puh

Seg dag med ett icke så roligt humör ne men oooorkar inte skola så segt, sen när jag kom hem har jag stått i tre timmar tills nu och tagit ut hårförlängning dock så har jag lite mindre än halva kvar men det försöker jag få ut imon och så kör jag färgning mm på Fredag.
Tar tid detta men ångrar sjukt mycket att jag satte i skiten trivs inte alls med mitt vanliga längre nu som innan , har massa wax och äckel kvar i hårbotten men få bli olivolja , hårinpackningar en kam och balsamspray innan färgning.
Men i sommar växer det förhoppningsvis som ogräs det brukar ju göra det.
Nog om hår, ska nog gå upp och göra en kladdkaka nu sen blir det lite bigbrother tittande innan jag sussa för natten. Imon skola sen direkt efter ska jag gadda mig. Bild hamna väl på fejjan först eftersom jag inte kan mobilbloggga.
Puss<3

Tisdag

Hejhej :)
efter skolan drog jag in till stan med Sabina, köptee faktiskt inga kläder men ska ju till götet den 14 och shoppa sen har jag beställt lite med.Men köpte smink ,hårfärg, naglack och en present till pojken som fyller år på Söndag.
Så svårt att hitta något till killar när dom är så kräsna men aja tanken som räknas gillar man det inte så gör man inte.
Kom iaf hem runt halv 7 stod och försökte få ut hf när det knackade på dörren in staplade älsklingen och hans kompis in. Tänk att han kan överraska en så :). Fortsätter med projektet att försöka få av skiten imon, påTorsdag ska jag förmodligen tatuera mig.
Men vi höres puss<3

Godmorgon

Ska snart rulla bort till skolan , är inte så piggelin ville sova mer . Tur att vi ha rolig lektion på morgonen .
Jag håller på med en hormon rubbning i min kropp nu , slutar med mina p piller av olika anledningar .
Därför kommer ja va trött och lite grinig dom första dagarna .
Går nämligen ner sjukt mycket kilo av dom kilo som jag behöver till min längd . Kan gå ner tre kilo på ba två dagar sen ,blir humöret inte så kul .
Men puss<3

Snark

Hejhej :) har bara legat i sängen sen jag kom hem från skolan sjukt seg, har kollat på BB och unga mödrar.
Har tagit ut två slingor av mitt löshår med, jag palla inte den skiten mer det klia , bli flottigt jättesnabbt och jag saknar mitt gamla. Kunna färga och bara ha det naturligt , så finns det någon snäll själ som skulle kunna hjälpa mig i helgen och få ut det?. Och även kanske färga håret , ska till stan imon och fundera på att köpa något som skifta lite i rött.
Hf tiden är nog över för min del föralltid haha. Puss<3

offentlig

Känner att jag har kört en ganska låg profil på min blogg dom senaste veckorna, vad jag gör på helgerna ,umgås och vem min pojkvän är.
Jag är inte den som går ut offentligt med saker men det känns tomt här.Det fanns en person jag skrev jämt om här innan men han är fortfarande min men har inte funnits med på bloggen på ett tag.
När Jens gjorde slut med mig så va jag i chocktillstånd inte en gång till tänkte jag, nu är det kört jag ska träffa en kille med jobb och körkort som kommer älska mig precis för den jag är. Om jag har dåliga dagar och likaså bra. Det jag kände för honom va hatkärlek jag älskade honom lika mycket som jag hatade honom.
Och det va jag inte snål med att berätta , det mesta handlade väl om min envisshet att jag aldrig ge upp saker och tänker framåt.
Jag blir lite psykisksjuk när det tar slut mellan oss, ciggpaketet åker fram, alkoholen är framme, papper och pennna är framme där jag skriver ner alla minnen.
Jag tror inte jag hade varit sån om jag inte visste att jens och jag ska va hela livet .  Under hela denna tiden som jag höll på med mitt sörjande så satt jag och han och skrev en sketen söndag. Det började såklart med bråk det va vi ju gjorda för, mellanlanade med lite vanligt kompisprat och slutade om babbel om vårat förhållande. Det blev ganska känslosamt och han kom hit.
Allt fick leda till vad det ville, och han sov över hos mig vi snackade  igenom det mesta. Det va som att han aldrig hade gjort slut och alltid va min. Som att den där dagen va en stor olyckshändelse. Sen dess har det varit vi visst bråket satt i och kan göra ibland. Men vi kan umgås med våra vänner, inte lika svartsjuka säga att vi älskar varandra och berättaa hur mycket vi betyder för varandra.
Vi kan skratta ihop och  inte ilja ha ihjäl varandra och ge sura miner. Förstå varandra och alltid finnas för varandra.
Det är svårt att förstå om man aldrig varit kär eller fått uppleva ett förhållande, man vet inte hur känslorna är. Kärlek är inte lätt och inte heller jätte svårt. Men en dag står hon /han där för er alla.

Beslutsångest

Tjatja har ett väldigt stort beslutsångest som svajjar mellan liv och död. Nä så allvarligt är det inte men jag vill göra något med mitt hår.
Gärna slinga det jag är sugen på smala blonda slingor eller röda? vad tycker ni kom med förslag. Just nu är jag väldigt mörkhårig och det är varmt och svettigt på sommaren. Skulle vilja ha lite effekter i det så kom med förslag.

Söndag

Morning Morning , vaknade för en stund sen . Ni glömde väl inte att flytta fram klockan igår ?
Så nu är det sommartid men det verka inte bli något fint väder idag som igår .
Tog en tripp till ett café och satt ute i solen , idag blir det tjejkvöll . Så får hålla kistan tom idag tills ikväll Haha.
Imon är det skola fan vad Helgen går fort det suger. Men vi höres puss hej <3

Trött...

Fattar inte alltid efter att jag druckit vaknar ja tidigt .
Blev lite mycket igår kanske hahs iaf för en annan . Men idag är det nya tag puss<3

ring

Idag när mamma och jag satt och kollade bland hennes guldsmycken så fick jag syn på hennes förlovningsring. Och eftersom hon inte använder den med tanke på det jobbet hon ha osv så fick jag den :). Självklart ha ja den på höger hand så det inte se ut som att ja är förlovad hah.
Men ända sen jag va liten har jag höllt på med hennes ringar jag snodde hennes vigselring när ja va jätteliten och lekte att ja va gift . Men sen försvan den, hennes förlovningsring gömde jag i skon haha.
Har alltid tyckt om sånt men ja får nöja mig med mammas sålänge :)

mums!

Gick och köpte en sån här lite efter alla andra.... hittade sånna i Grekland och i Spanien när ja va där för något år sen. Då frossade jag mig i sånna. Åh vill utomlands nununu, pinacolada drinakarna och glassen. Sen ligga och steka vid poolen , aja inte så länge kvar till Augusti då lämnar jag sweden igen för en liten tripp till Kreta.

Torsdag

Hejhej :) sov med underbaraste inatt med massa mys ode, tog bussen till skolan segt... Hade utvecklingssamtal med. Fick typ utskällning av min mentor för att jag inte hörs och syns så mycket. Men jag är inte sånt jag behöver inte synas och höras hela tiden jag är ingen attentionwhore som hela tiden ska stå i centrum. För att jag är inte uppvuxen så alla ska få ha plats och säga lika mycket.
Kom iaf hem för en stund sen, kollade på ett bb avsnitt nu och bli riktigt ledsen av att kolla på skiten. Det pågår ju riktig vuxenmobbning där helt seriöst. Började gråta när Hanna J fick utskällning av Marcel han trycker ju ner henne jämt. Usch så lätt att trycka ner folk som redan ligger på marken, och som egentligen bara vill alla väl. Hata mobbning, men man får väl lära sig att 90% av alla på vår jord är iskalla .
Men nu ska ja käka lite sen tagga vi helg imon pussen<3

Onsdag

Tjatja :) har sovmorgon idag börjar inte förens halv 10 men tänker ändå traska iväg runt 9 för då slutar första lektionen, matten va inställd för mig idag nämligen.
Har inte sovit så speciellt bra inatt och vaknade vid 7 iaf även om jag hade kunnat sova till typ halv 9. Men sån är jag ! bloggar nog inget ikväll fåse.
Men ni får ha det gött pussen<3

Wihoo:)

Hejhej :) har precis tagit en lång dusch, med rakning , dans och sång och allt vad tjejer håller på med när dom duschar haha.
Känner mig förjävlig i huvudet har en fin fin utväxt och mitt hår har växt så pass mycket sen hf att silikonet börjar trilla ner.
Får ta ut förlängningen om en månad ungefär sen färga det och sätta in nytt så ja ha långt till skolavslutningen osv :).
Och för er som förstör ert hår som jag med hårförlängningar o skit och få höra att ni ska köpa silkes droppar ( som det nästan är lag på alla frisörer säger det). Skit i sånt dyrt skit jag har aldrig användt det men klarat mig ändån men kan tipsa om denna . Det gör så håret blir bebislent och inte tovigt .
Kostar runt 40 kanske.
Men men så är det när man ha en mamma som alltid skulle dra med en till frissan och kom hem med samma fisyr varje gång (pottfrilla). Om jag få en dotter ska hon få spara sitt hår så hon blir en liten prinsessa. haha
aja puss<3
fick en fråga med:
Mica om haha:
Har dina vänner alltid funnits för dig när du haft det jobbigt.!?.

Ja det haar dom :)

haha

Anonym om Klädångesr:
Varför skriver du inte något om din pojkvän?är ni sambos?förlovade eller något?


SVAR: Någon som inte hänger med i svängarna ? för det första det är min blogg alltså skriver jag om vad jag gör om dagarna, mår osv. Som en dagbok liksom, men det kommer väl bättras med tiden. Nej vi ska sluta högstadiet och bor inte ihop eller är förlovade haha sånt får tiden avgöra lix!

Klädångesr

Japp den ångesten hälsar nog på varenda brud någongång. Idag stod jag på tur,borta runt i rummet alla kläder är fula,,gamla,och ute . Gråter en skvätt vet inte vad man ska ha på sig skäller på mamma som inte följt med och köpt nya kläder.
Är irriterad tillslut hittar ja en tröja och svarta jeans Wiho . Nä ja måste shoppa .
Nu sitter jag iaf lugn och äter frukost,åh jag som brukar va lite sådär extra gullig på morgonen pigg och glad. Idag vaknade ja på fel sida :) puss<3

Gah

Ville inte gå upp på morgonen , mådde illa och va hängig men skitsamma ta mig dit ändån .

Och bloggen har fuckat ur linjer under texten palla . Men ska väl om en kvart eller så traska iväg till skolan puss <3

Gah

Ville inte gå upp på morgonen , mådde illa och va hängig men skitsamma ta mig dit ändån .

Och bloggen har fuckat ur linjer under texten palla . Men ska väl om en kvart eller så traska iväg till skolan puss <3

svar

Låter på dig som att man inte får kramas bara för man är tsm med nån! Vem är din nya kärlek? Läst din blogg till och från, vet om att Jens krossade dig, vem har byggt upp dig?
/Liza

Du Liza som kommentara min blogg är det den liza ja tror det är som gått i min klass? säg gärna det isåfall.


Och självklart får man kramas, alla är olika men jag kramar gärna inte folk som jag aldrig pratat med sen tidigare eller känner vilket ja inte gjorde med denna killen . Som förövrigt förmodligen bara ville en sak då han taffsade på en annan. Och den andra frågan håller jag gärna privat, kan inte säga att den killen är en ny kärlek. Utan alltid varit min :)

killars beteende

Drar inte alla killar över en kant nu, men vissa killars beteende på fester är ju lite kul.
Tex igår så va det en kille där som jag träffat sen tidiagre, jag frågade om han fortfarande va tsm med tjejen och länge dom varit tsm.
Då han säger att det skulle va skönt att va singel ett tag och inte är lika kär längre , men varför gör han inte slut då? istället för stackaren ska gå runt och tro att han är kär.
Sen kom det en annan kille och satte ssig jämte mig då hans brud ringde hela tiden men han sket i att svara, så skrev han till en annan kille jämte mig sexy time ikväll då. Jag förklarade för båda att min pojkvän kommer och hämta mig, att jag ha ett förhållande osv.
Är alltid jätte tydlig med ddet så ingen ska hålla på men killar visar fan noll respekt för sånt.Och tycker otroligt synd om deras flickvänner som inte vet vad dom håller på med på fester.
Likadant i fredags fick en kille damp för att ja inte ville krama han liksom , herregud.

Dagen

Puh bakfull och trött , men drog ändå iväg på någon "fest ". Min ängel va snäll och hämtade mig va för trött för att vara kvar . Du är guld värd <3 nu ligger jag i sängen och glor . Ska nog sova nu och duschen får göra sitt imon hahha .
Hade precis blivit av med min mens med i torsdags och sÅfort jag blir lite små nervös får ja en blödning igen . Palla knte inte det .
Men puss<3

Yepp

Hejhej :) idag mår man som man förtjänar, galen kväll men aa. Vaknade iaf upp  med en underbar huvudvärk och det ena med det tredje. Få se vad man ska hitta på idag förmodligen slappa puh!

Fredag

Hejhej :) känner mig lite efter i bloggvärlden men men, var lediga igår satt hemma och glodde, lite mys och bakning med.
Idag gick skoldagen jättesnabbt skönt med helg ! Vet bara inte vad jag ska hitta på så hojta till om ni är sugna ;).
Ska iaf ha tacomys ikväll   , Manne kommer också och imon kommer mamma och pappa.
Men har inte så mycket mer att skriva dagarna rullar på som vanligt, och våren är kommen !
Puss
solen i ögonen men fick en fin inbakad fläta av sabina idag med :)

Tisdag

Hejhej :) började med hemkunskap idag eller elevens val vi gjorde någon indisk soppa hade inte ätit sen dess när ja kom hem.
Sen rullade väl dagen på, lagade mat såfort jag kom hem. Kyckling , ris och cafe de parissås mums!
Känner att vuxenpoängen rullar in när mamma och pappa är borta, tvätta, diska och laga mat. Kan dom inte va borta lite oftare så man vet hur det är sen, fast iof vill inte trötta ut mig i förtid haha.
Nu hänger vi iaf i soffan med popcorn med cheddar smak,as gotti manne är här med.
Fick föresten en fråga också:
Kan du skriva i ett inlägg dina kompisars bloggar som du läser?

Alla mina kompisar bloggar inte men ett par gör väl det


www.sabinaa.devote.se

http://soldtothedevil.blogspot.com/

nilssonelina.bloggplatsen.se fast hon skriver inte längre

Sen är det inga som bloggar mer , läser min systers blogg med jonnaberglund.blogg.se

och sjjälvklart en massa andra.

bloggar och tankar

Jag läser många olika bloggar och klickar in på det mesta, ungdomsbloggar,föräldrarbloggar,modebloggar och förståss sorgsna bloggar.
Idag har jag läst igenom en sorgsen blogg det är en tjej som skirver om sin "deprision" hon skulle precis gifta sig , hade köpt klänningen och skickat iväg inbjudningskorten när han ville lämna henne.
Jag blir helt stum  och kan inte sätta mig in i sitautionen , ibland undrar jag varför vi tjejer är så dumma varför vi tillåter oss själva att må så dåligt?. När killen kanske sitter på andra sidan och festar och ha kul med sina polare.
När man går ner i vikt, eller när panikångesten växer i en. Man ligger i sängen och skakar svetten rinner , hjärtat slår 540 slag man slår huvudet i väggen oich vill bara skrika rakt ut.
Är det då man har varit kär? är det då man har älskat någon , någon som man ser hela livet framför sig med?.
Jag önskar att jag var den som tog tillvara på det jag hade innan det sker något annat. Då hade jag aldrig legat i sängen och haft panik. Lustigt att hjärnan och kroppen kan fungera så olika från person till person.
Vi är konstiga varelser men med olika hjärtan och känslor.

Måndag

Halloj :) känner att jag börjar bli lite seg med bloggandet men dagarna går så fort när det  är skola och sen vill man bara koppla av och göra läxor o annat.
Fast börja bli seg med det med, ligger iaf i soffan med Jonna nu och vänta på att lillsyrran ska komma hem med en massa gotti till oss.
Jag har röda veckan och är som en huggorm, såfort jag fått pengar dra jag in till umo och snacka lite. Känner att hormonerna är lite föööör mycket för min tunna kropp.
Vilket resulterar i = dåligt humör=gå ut över andra= att dom bli sura också.Inte så smart, men aa mer har jag inte att säga ska hoppa in i duschen snart puss<3

Söndag

Halloj sorry för dålig uppdatering , i fredags va jag på bio och käkade Thai silk. Igår blev det slapp och melodifestivalen här hemma med snacks och hemma gjorda hamburgare ,som ja stod för .
Även badkars mys med tända ljus och massage .
Manne och minna kom förbi också , idag blir det "kalas" .
Ni få ha det så bra puss <3

Falskhet

Är trött på all falskhet som är bland människorna nu förtiden, skitsnack om det ena och det andra. Ena dagen duger man och nästa inte... herregud väx upp livet funkar inte så. Man ska va mån om alla människor , och man pratar inte skit om någon och tror att man vet allting för det som sägs stämmer sällan.
Tror knappt att dom som känner mig vet ens hälften om mig och mina intressen, så aa. Man är inte dum precis och vet vilka som snackar...

Svulla

Hejhej :) vart riktigt trött idag imorse sov jättedåligt , vred och vände på mig och det ena med det andra. Skolan va väl som vanligt brandlarmet gick igång trodde ja skulle frysa ihjäl. Börja fan bli skitkallt igen, åhh vill ba ha sommar eller åtiminstone vår nu.
Har iaf kommit igång med mina svulla perioder, har legat lite risigt till med det under en  månads tid nu. Varit sjuk , mått dåligt osv så ja gick ner 5 kilo. Men nu är jag igång igen och äter som bara den.
Imon är det Fredag =helg ska in till stan , gå på bio och  sådant. Mamma och pappa dra på Lördag till Spanien vill osså följa med :( men det får bli mys här hemma ist.
Ni få ha det så bra puss<3

Onsdag

Heeeej:) segskola som vanligt runt 1 drog vi till f-stan på något onödigt umo möte , och sen tog vi bussen hem . När jag kom hem va min moster här hemma haha hon är för rolig, ska nog gå upp och snacka lite med dom snart.
Är bara trött och irriterad ändån här nere i hålet hah puss<<3

Tisdag

Hejhej :) imorse drog jag och några till från möbby in till stan och träffade klassen ode där, sen gick vi till tingsrätten . Det va spännande  faktiskt att höra dom olka brotten eller vad man ska säga, käkade iaf på max och tog bussen hem runt tre.
Sen åt jag lite och sen drog jag till brossan, fick hålla i lilla bebisen idag igen, ååhh det är så mysigt. Dom har så nussiga händer och fötter.
Men aa nu ligger jag i sängen sur och trött, har ont i hela kroppen med :( imon ska man till umo med klassen tråk. Aja puss<3

Tjooo

Hej :) har inte bloggat sen i Fredags, men har haft saker att göra i helgen. Nu är det iaf Måndag och ny skolvecka hade ömsa idag sjuuukt lame.
Förövrigt mår jag bra, jävligt trött på vissa människor bara, så mycket skitsnack och ideal. Herregud alla ser ut på sitt sett och verken du eller jag kan ändra på det.
Ska bli skönt att sluta om några månader, har varit duktig och sökt jobb idag med. Får hoppas på det bästa puss :) <3

Fredag

Hellu :) fredag idag =helg= tacoz. Dock har jag haft helg hela veckan , fast varit sjuk. Va hemma idag med lika bra än att gå till skolan sista dagen i veeckan.Händer inget spec idag ändån, har iaf vart ute på en liten promenad idag skönt.
Har inte varit ute sen i Lördags känns som att jag levt som dom i big brother men har inte haft ork till att gå ut.
Aja fåse vad som händer i helgen,ta det som de kommer. Längtar lite till skolan nu faktiskt och på att få träffa folk. Så om ni vill hitta på något hojta till :) haha puss<3

Palla inte ....

Är trött på allt idag , mest på mig själv som lägger för mycket press vill hitta tid och må bra till allt
Men det är slut på det nu om ingen visar något för mig tänker inte jag visa tillbaka . Då kan ja lika gärna lägga energi till annat ... Just nu vill ja resa till ett varmt land , resa jorden runt och dricka goda drinkar .
Och sen komma hem efter en månad när man saknar alla här hemma . Aja får bli när man är 18 ist , då ska ja åka till typ Turkiet och festa eller något .
Hm aja livet suger puss

När jag väl bestämt mig...

När jag väl bestämt mig så ska det också bli så, har länge velat ha en revbenstatuering men samtidigt känns det lite trashigt att gå runt med bara en massa texter på kroppen?. Dom flesta citaten handlar väl om kärlek då det är meningen med livet för mig.
Men tänk ifall jag en dag kommer att avsky kärlek? typ värsta känslan som finns , eller att jag blir så sviken så jag inte ens orka se på min kropp. Ne så nu vill jag ha något sexigare, det behöver inte bli av en men inom ett år ska den sitta där iaf. Låt mig presentera :
en tribal på svanken ;) jag vet inte riktigt vad men det får ja se när det är dax.

Torsdag

Hejhej :) är på bättringsvägen idag, är bara förkyld och hosta som sitter i . Men den kommer väl va kva ett tag som vanligt efter en influensa, blir iaf skolan imon. Va ett tag sen nu haha, så får jag se vad som händer i helgen.
Skulle på bio och sånt med plutt men verkar vara sjukstuga där med nu, vi får väla se . Men ni får ha det så bra puss<3