ångest

SÖNDAG DEN 11 NOVEMBER 2012, KL 00:05
Skakar , mår dåligt , kroppen är tung ligger med 2 täcken och 7 filtar ...livet är på topp(y vill bli frisk ! Imon ska ja göra en mindre rolig sak , hoppas på de bästa!

Tänker dock inte säga vad då de är personligt '
 
Exakt så känns det , när panikångesten kryper inom mig. Inlägget är skrivet på min andra blogg för 1 år sen ungefär. Idag var det ungefär 2 månader jag hade det sist , det gör ont. 
 
 

Irriterad

Är så jäkla irriterad nu förtiden , sjukt jobbigt för mig och säkert för andra med. Vet inte vad som är felet men jag känner godissug hela tiden , som typ när man har mens och måste ha choklad. Och sen rökningen denna dumma jävla rökning , varför börjar man ens?. Jag mår inte ens bra av den , min kropp bli seg o ja får dålig kondis. Blir irriterad om ja inte få i mig något nikotin. Nä ja måste sluta till vintern det kommer vara svårt men faaan vad ja är less av att vara beroende av ngt , om inte annat så kommer man bli fräschare. 
 
Aja var bara tvungen att skriva av mig lite , hoppas att irritationen vänder snart puss<3

im happy

Hejsan :) kom hem i Lördags från kroatien , det var skönt att få komma iväg lite. Men ännu skönare att få komma hem, har inte hänt så mycket sen sist. Har ju börjat skolan vilket jag säkert har skrivit , har varit ganska mycket med Oskar. Det känns rätt , jag är lycklig och har aldrig känt denna känslan innan. 
 
Så im happyy puss