Valborg

Tjotjo :) vaknade ganska tidigt så typsikt när man är ledig så sover man bara till 8a, förkyld och eländiig är jag med hatar pollen skit. Särskilt när gräset är nyklippt och alla blommor blomma upp.
Men ska inte klaga idag är det solsken och saatte mig dirket i solen, snart kommer bettorna eller om 1 timme typ då ska vi väl köra igång med grillen har inte ätit ett skit idag.
Ska även boka tid hos läkaren snart, går nämligen ner jättemycket i vikt och tappar mycket hår. Ska ta lite prover och se om ja ha något fel på min ämnesomsättning eller hormonerna i p-pillerna ja ej tål.
Aja pusshej<3

Söndag

Hejhej :) vaknade halv 9 imorse och började dirket greja med rummet, pappa tapetserade, jag målade klart bordet fixade en dyna i linnetyg till stolen. A gjorde sånt som män ska göra helt enkelt, men envis som jag är ska ja ju skruva , borra, hamra och ha mig bara för att. Kommer säkert bli en sån där typsik manshustru.
Satte upp gardinerna med ska försöka få lite kort på rummet, har bara en matta och prydnadskuddar kvar att köpa.
Tittar jag in på tindra hittar jag säkert en massa mer saker jag vill köpa typsikt mig, kommer snart inte få plats med all skit. Men är supernöjd
Imon är det valborg och grillmys med tjejerna, ingen fylla som förra året blir lite chilldricka med vitt vin. Puss<3

Tjuuu

Hejhej :) sov knappt en blund inatt Thea tog upp hela sängen och grejade men vi va uppe runt 9 iaf. Tog bussen till köpstan och ja köpte lite grejer på tindra  , samt chinos, en ring och skjorta på h&m , sminkväska och små rosa blommor till rummet.
Imon ska vi tapetsera , ska ta bilder sen så ni får se när rummet är klart. Tog tag i  livet och laddade min kamera  igår , har inte användt den sen i somras. Herregud vad tjock ja va på den tiden , men men.
Längtar gärnet till gymnasiet nu, förmodligen så ska ja börja plugga vidare direkt för att bli barnmorska. Sen ska jag åka utomlands och jobba som volentär , tänk känslan att få ge fattiga barn mat, kläder och bra mediciner. Kan tänka mig att många i Afrika osv har  aids då det smittas ganska snabbt där, eller att få ta hand om cansersjuka barn.
Ska iaf ta alla chanser i världen för att få  komma dit :)
puss<3

Fredag

Hejhej :) dålig uppdatering i know älsklingen följde med mig hem i Onsdags och sov här tills idag , va även i stan igår med klassen i typ en kvart och simmade sen gick vi och käkade subway fett gotti. Slutade vid ett idag för att vi hade engelska nationella på morgonen och engelska sista lektionen så det va gött.
Gick hem till Lina då för att packa ihop lite kläder åt Thea, vi ska shoppa lite imon hon och jag. Lovade henne för jättelänge sen att vi skulle in till stan, men det har inte blivit av pga andra saker men nu ligger lillsessan i sängen .
Har även långhelg så börjar inte förens på Onsdag puss<3

Tröga människa

Idiot kommentarer du som kommentera att jag är dum för att ja skrev ett inlägg Om mamman micah kan ju ta och kupa ut ur ditt skal. Om du ska kommentera va inte så feg då och skriv ditt namn istället så kan du och jag diskutera det .
Du verka ju inte veta något om den mamman och då borde du inte yttra dig . Menar exakt som Sabina kommentar klä man sig i utmanade kläder kan killar ta det fel och Tro att man är lös typ .
Men erkänn ditt namn ist för att va feg !

usch

Menar du seriöst att man får skylla sig själv ifall man blivit våldtagen? Hur jävla dum får man bli isåfall?!

SVAR: Vad är det för dumma idioter som kommentera min blogg ,vartfan skrev jag att man får skylla sig själv om man blir våldtagen. Du har tydligen inte så stort IQ för att kunna läsa en bok och har du inte läst den ska du inte kommentera. Hon blev medlem på horsidor tror du inte det finns 283839 äckliga gubbar där som lura småtjejer? och hon gick på det. Läs boken döm sen hejdå!

Bröst

Bröst bröst bröst, överaallt kryllar det av stora bröst. Längtar tills jag fyller 18 och äntligen få göra mina , det finaste en kvinna ha inte bara att dom är stora utan även att dom ger våra barn mat och näring. Helt otroligt tycker jag  , hatar mina dom är små men har ändå 100000 bristningar, vafan gör dom bristningarna där? hade inte sagt ngt om dom va stora men annars usch bort.
så spara spara spara sen sitter dom där ;)

Mensvärk och feber

Japp är hemma från skolan nu, mensvärk och feber gutt gutt inte alls , hade inte gjort ngt om det va tråkigt väder . Men vill vara ute nu ju, aja fåse om ja kommer imon då.

inredning , framtid och annat

Halloj :) har suttit och beställt lite inredningsprylar på jotex med mamma , tur att hon är lika shoppaholic som jag och skiter i vad saker kostar bara det är fint :) haha så kan man bara tänka sålänge man bor hemma.
Ville bara ha ett par fina shabby chic gardiner men fick lite till.
Japp ska renovera mitt rum ta bort den fula ,trasiga tapetern och måla den vit eller ska sätta på en sak sen måla vitt. Ska inreda i shabby chic älska den lantliga stilen, ska även måla ett gammal träskrivbord i vitt osv. Och självklart börja rensa ut all skit jag har i mitt rum , vill ha den stilen när jag flyttar hemifrån med så då är det ju ett plus att man ha endel sånna saker hemma redan.
Ett minus är att vi har katter två bondisar och en långhårig som gärna fäller hår   , vilket förstör mycket i mitt rum. Alltid dam och snusk, usch ska inte ha katter när ja flyttar. En liten vovve vill jag ha men det tycker inte min kärlek, haha men sålänge man är gullig får man väl allt ;) . Skoja ba men ska iaf försöka börja lite smått i helgen och plocka ut en massa skit.
Ha det bäst puss<3

Lördag

Halli hallå :) vaknade vid typ 9 men eftersom jag ha en pojkvän som gärna sover bort hela dagen va man inte uppe förens 12 typ . Efter dusch och annat ,nu fixa han något med mopeden och vi ska snart dra oss mot f-stan . Inte så roligt väder men man överlever .
Ångest dag imon =söndag usch helgen går för fort .
Aja man får börja räkna ner till sommarlovet och glädjas av det ist .
Puss

Fitt dag

Ursäkta ordet men så är det har inget mer att säga.

Vikt

Medans alla andra vill kanske gå ner i vikt så vill jag gå upp i vikt, och jag vet att man inte ska gnälla då det finns dom som ha skit svårt till att gå ner i vikt. Men kan lova att det är minst lika hemskt att vara underviktig som överviktig.
Har legat under BMIet ett bra tag nu pga influensa, maginfluensa, sabbat förhållande, och lite träning ett tag. Det resulterade ifrån 56 till 49 kilo vilket det stod att jag va gravt underviktig på till min längd.
Men jag äter på normalt käkar ganska mkt onyttigt och väger numera 53 kilo.
Ska sedan börja träna gym eller ngt för att bygga muskler men känner mig skit svag om ja ska börja träna och sedan gå ner ännu mer i vikt. Minns att för ett år sen vägde jag nog minst 57-58 kilo speciellt när ja va i bosnien.
När jag och Jens blev tsm igen denna gången så sa han så liten du blivit och jag har märkt det själv. Men ska gå upp 2-3 kilo till iaf.
Och förresten har hört lite tissel och tassel om denna livmodercanser sprutan som alla i min systers ålder och andra ska ta ett tips dont do it. Fatta inte föräldrar som tillåter sina ungar göra detta , då det inte är bra för kroppen med vaccin och biverkningarna är kräkningar,sömsvårigheter , trötthet och annat. Det roliga är att dom inte vet än om detta hjälper ungaa flickor. Det gäller bara att skydda sig och sköta sexliv med annat så klarar man sig undan.
Detta skriver jag av mitt egna intresse då jag älskar sånt här med medicin och skit :) jag är nog min mamma i grund och botten.

Hungrig på allt

Har länge läst bloggen micahs.se som handlar om en 16 årig tjej som blev gravid som 14 åring. Ha läst den ända sen hon blev gravid nu har hon precis kommit ut med sin bok hungrig på allt och jag ha precis läst den.
Allt jag kan säga är skyll dig själv , för det första vem ha sex oskyddat som 14åring med en kille som är 18 år? och sedan bli på smällen. Sjukt oansvarigt av honom måste jag säga som sen säger att han inte vill vara delaktig under graviditeten. Att man i ett förhållande väljer att bli en "hora" finare ord protistuerad , för att tjäna pengar till sin unge eller för att känna sig rik och bli populär är ju tragiskt.
Bli våldtagen flera gånger och , bli taffsad, deltar i trekanter hit och dit, är otrogen med en tjej. Asså det är bara sjukt, jag respekterade henne innan för att hon va ung mamma och det verkade som att hon skötte sig. Men i boken får man reda på allt.
Tror aldrig att främmande karlar skulle hoppa på mig eller våldta mig analt om jag va den jag va eller hade normala kläder på sig? jag tror att man måste klä sig i utmanande kläder , inte kan säga nej eller ha ett taskigt rykte för att det ska bli så.
Nu är hon iaf på behandligshem tur det men stackars barn måste jag säga.
Hon skriver även ut att hon aldrig kommer kunna lita på en kille och att dom alltid är ute efter sex. Men jag tror inte att man kan dra alla över en kant så, hon är så svag själv så äckliga pedofil killar vet att dom kan utnyttja henne. Det är som man säger så jävla lätt att sparka på dom som redan ligger ner.
En dag när hon är fri från behandlingar och få ta hand om sin unge kommer hon säkert hitta en normal kille.

Tisdag

Hejhej :)igår började helvetet igen kul kul eller inte..... älsklingen hade tagit moppen till skolan för att han skulle överraska mig med att komma till mig sen . Haha det misslyckades han med men han sov här iaf :) . Nu ligger jag i sängen och ha tryckt i mig en fanta kiwi och jordgubbsmak, samt en biskvie och chokladkaka.
Yes märks att ja ska ha lingonvecka snartyy.... förrövrigt slutar jag aldrig att förvånas över folks beetende men men sånt är livet.

Kärlek

Innan jag blev tsm med Jens så trodde jag inte på att man kunde hitta någon som man verkligen vill leva med,någon som är som en själv .
Men tack vare mina föräldrar har jag fått veta att kärlek finns oavsett hur länge man varit tsm .
Mina föräldrar har varit gifta i nästan 25 år om inte
Mer ,dom håller fortfarande i hand på stan,pussas,kramas håller om varandra och säger fina ord.
Pappa är nog den snällaste skulle aldrig kunna få en bättre pappa. Som ha. Alltid sagt det värsta en man kan göra är att skapa en konflikt med en brud . Dom är envisa låt dom få som dom vill så blir båda glada.
Haha det är lite sant vi är envisa.
Men pågrund av dom så vet jag hur mycket kärlek betyde trots 6 ungar ,barnbarn osv så finns kärleken i liv .

Fredag

Halloj :) vaknade as tidigt idag skittråkigt med tanke på det fina vädret som är där ute=regn. Annars hade man kunnat gå ut en sväng men hursomhelst så bakade jag snickerskakor idag. Det stod mellan biskvier och snickers men körde på snickers idag så får biskvierna vänta några dagar.
Annars rullar väl livet på jag lever iaf det som är huvudsaken eller hur ;).
Ikväll blir det tacomys och Jonna o Manne kommer med. Upp vid 6 imonbitti fy men aja puss<3

Dra alla över en kant.

Många som är singlar tycks ha mer fritid än dom som är i ett förhållande. Men jag tycker inte det är så , det ända kravet man har är väl att inte vara otrogen?. Har man ett förhållande ska man väl ändå hålla sig till honom.
Men man får inte någon slags handikap eller liknande för att man är upptagen jag kan festa, resa, umgås med vänner och ha kul. Jag är samma Ebba men med en pojkvän som man har respekt för. Visst jag kan inte röjja runt och skita i allt annat det finns vissa gränser.
Singlar kan umgås med killar på ett annat sett osv saker som inte jag ha behov av men jag kan festa och ha kul liksom. Finns väl självklart skittråkiga brudar som går hemma hela dagarna och vänta på sin pojkvän och bara ha honom men det är inte nyttigt.
Allt försvinner man måste ha det sociala kvar,svårt att hitta på saker på  denna skitön bara. Men lite planer i sommar ha man ju böda med bruttorna det blir nog mysigt, en göteebööörg resa ska jag nog boka in åker nog en eller två gånger. Iaf med Jens vi har ju somsagt två år tsm 18 Juni ,känns skitlustigt med tanke på att det hänt lite saker på vägen också.
Men vi har det bättre nu,och kan förstå att det varit ganska mycket frågetecken hur vi blev tsm igen osv. Men Jens åkte hem till mig en sketen Söndag och vi snackade  , sov över och aa på den vägen blev det. De skulle va vi liksom , helan och halvan som syrran säger att vi är haha.
Ne nu ska jag nog sova är inte trött men måste gå och lägga mig tidigt imon med.
Och kom ihåg dra inte dom som är i ett förhållande över en kant vi kan ha kul vi med :)

lust att dra

Hejhej :) japp det är en sån dag idag, hyffsat fint väder ute men inget står på min plats idag.
Har så många olika planer med mitt liv ett är att stanna kva på skitön plugga , lägenhet, ha kul osv blabla gamla vanliga tråkiga.
En plan är att dra till Göteborg och bosätta sig där och plugga sen resa utomlands och jobba. Just nu vill jag plan nummer 2 älska att få komma härifrån ska åka på Lördag men blir en snabb visit .
Jag fåse tiden få avgöra idag äre iaf en deppdag ala ebba.

Back

Hej hej :) sket i lösen tog bara en bloggpaus nu har väl dom flesta slutat läsa .
Själv har man firat påsk med familjen blev bara 6 stycken i år så skönt. Annars bruka vi va hela faderuttan .
Aja ikväll blire nog tjejmys och på lördag drar ja till Göteborg med familyn för liteshopping ni få ha det chill puss

lösen

Sätter lösen på min blogg ikväll eller imon :) känner att jag vill skriva mer privta ochkunna uttrycka mina känslor mer då. Har ju inget kul liv ändån så skriver ju inte om ngt roligt direkt. Kanske öppna upp den i sommar igen då det säkert lär hända mer saker.
Ni få ha det så bra :)

Munorgasm

Yesyes :) den lättaste orgasmen jag kan få, är ett kakmonster och ha precis gjort chokladbollar. Kommer säkert bli en sån där tråkig husfru/mor som baka varje dag och med maten på bordet. Men älskar att baka och laga mat så det är väl ett plus i kanten.
Ska strax hoppa in i duschen ska ba kika runt lite på datorn fööörst puss<3

Bläää

Tjo:) sitter och ha matte väl det suger . Trött som bara den idag med förkylning och halsont imorse . Har väl sovit på
Något konstigt vis för nu är det över , är inte på
Kalas humör
Vill ha mer sol och sommar då är humöret som bäst . Aja få se om jag får i mig
Någon mat idag igår åt jag ingebting hemma ,vet inte varför är bara så trött och irriterad i kroppen . Men jag har väl bara mig själv att skylla som först hormonrubba kroppen sen börja med skiten igen för att det bli smidigast för sexlivet då. Yes här lura man kroppen men men puss<3

tråkigt skit

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Ebba Fredrica Berglund

2. Korrekt ålder? - 15 år och 4 mån

3. Längd? - 169-170 kanske

4. Vikt? - 50-55 det varierar.

5. Smeknamn? - Har nog inge.

6. Vart bor du? - öland

7. Vad gör du på fritiden? - hmm det är olika.

8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - jaduu

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - min längd, hår och näsa.

10. Vad är du mest nöjd med? - inget

11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - snäll, ett jävla humör , känslosam.

12. Vad vill du jobba som äldre? - Med cansersjuka barn på ett sjukhus , eller iaf på ett sjukhus , barnmorska kanske.

13. Hårfärg? - Just nu vinrött/mörkbrunt

14. Ögonfärg? - Blå och ibland gröna.

15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - kommer inte på nnågot nu. jo jag kan fisa genom andra hål haha.

16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - nää

17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - hyffsat.

18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - sminka mig

19. Någon vana? - att alltid öppna kylskåpet när man kommer hem från skolan.

20. Lyckotal? - har nog inget

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? -  alla är lika bra.

22. Hur många nära vänner har du? - 8 stycken kanske

23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - neej

24. Vet många personer vem du är? - Inte en aning alla känner alla här.

25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - har inte hört ngn snacka iaf.

26. När var du senast med någon kompis? - idag

27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej

28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? Sabina tror jag, va jättelänge sen jag sleepade hos ngn.

29. Vem sov senast hos dig? - tror det va sabina med. Jens vart ett tag sen....

Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? - Ja

31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Som mig eller äldre.

32. Är du kär? - Ja

33. Tycker någon om dig mer än som vän? - hoppas det haha:)

34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Det gör ja redan.

35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Hur låångt som helst.

36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - nää , kan väl säga till om kläder osånt haha.

37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - är ja redan.

39. I din klass? - ne

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Ja

41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Aa

42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja

43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja

44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja

45. Har du pussat den du tycker om? - Ja

46. Har du pussat någon inför folk? - Ja

47. Kysst någon inför folk? - Ja

48. Hånglat inför folk? - Ja

49. Vem var ditt första hångel? Hmm minns inte

50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1 faktiskt

51. Vem är ditt bästa strul? - Jens såklart

52. Och vem är ditt senaste? Jens

53. Ditt snyggaste hångel? haha

54. Skäms du över att hångla inför folk? - nope

55. Haft sex med någon på offentlig plats? - det kan man väl säga.

56. Haft sex överhuvudtaget? - Ja

57. Hur gammal var du första gången? - 13

58. Hur gammal vill du vara första gången? - Sålänge det känns rätt är det bara att köra. Han är ju kvar än .

59. Blivit dumpad efter sex? - Nää

60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja

61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Nej usch

Tankar & skit:

62. Har du någon fobi? - bryggor

63. Har du någon allergi? - pollen

64. Vad tänker du på innan du somnar? - Det är då jag tänker som mest.

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? allt.
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Båda men mest att någon tycker om en , för då är man väl snygg i dens ögon med?

67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda

68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - det är olika hur sitautionen är har man bestämt med pojkvännen är man med honom har man bestämt med vänner är man med dom liksom. Så aa man ska ta båda lika mycket.

69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - tänker inte på andra killar .
Vad väljer du?

74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13

75. Vänskap eller förhållande? - förhållande

76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - haha 1an isånnafall, personligheten kan man alltid ändra på med lite värsta pojkväns akademin eller ngt haha.

78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - naket ofc;)

79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 7 såklart då va livet gött.
Skulle du?

80. Kunna byta liv med någon? - Ja

81. Isåfall vem då? -

82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - runka.

83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nää

84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Joo , men hade nog mått psykist dåligt efterår.

85. Kunna sova ute på vintern? - jorå

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - holleywod ofc

87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nää

Klädstil:

88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nä

89. Vad klär du dig i oftast? - Det jag trivs i

90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - inte närja är sjuk

91. Klär du dig dyrt? - det bro på

92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - Vanligt för det mesta

Senaste 48 timmarna har jag?

93. Pussat någon? - Jo

94. Haft sex? - tror det

95. Fått en kram av en helt okänd? - nä

96. Ringt någon? - nope

97. Blivit uppringd? - Ja

98. Funnit kärleken? - jorå men inte dom senaste 48 timmarna.

99. Kollat på google? - Ja
SISTA FRÅGAN! 100. Hur lång tid tog detta? - Ingen aning


Tankar

Jag ska inte va så offentlig men det detta är något som plågat mig länge eller i 3 år . Jg anser inte att jag är mognare än någon annan i min ålder men jag har ganska lätt för att se saker redan som liten . Panilångesten ta kol på mig varje kkväll . Om jag inte ha någon bredvid mig ,jag hatar att sova själv det snurra tusen tankar i skallen . Jag tänker inte kalla fig för syster längre .
Du är min syster men jag vet inte vart di platsa
In vart du stå . Ingen blev som du ingen tänker låta sina barn hamna i skiten ,trampa i skit inte få lära sig att prata ellerfå mat på bordet hela tiden .det gör så jävla ont vill va där ha massa pengar ge
Dom allt . Men det går inte ni vet att jag älskar er <3

diskussiooon

Ibland vill jag flytta härifrån till ett annat land, bo i holleywod och gifta mig rikt. Vi svenskar är så otroligt jävla tråkiga och snåla. Vi klagar på allt är okänsliga och dryga. Vi dömmer folk vi inte känner och sprider ut rykten på några min.
Mest är jag trött på idioter som tror att dom vet och kan allting, dom är bäst , snyggast och vet ju precis allt om alla. Det finns ingen sån människa här ingen är perfekt ingen är bättre än någon annan oavsätt om maan är smal, tjock, sne näsa, liten mun, kort /långt hår osv.
Och påtal om skitsnack man är inte dum man vet vilka som snackar, jag litar  inte på en jävel i denna byhåla . Jag kan berätta saker för Jens och han förstår och lyssna jag litar även på mina föräldrar. Det är sorgligt att det ska behöva va så men snart kommer man härifrån och det ska bli skönt :). Jag vet iaf vem jag är och vad jag har för planer med mitt liv, ingens planer är värre än någon annans . Jag trivs och jag är nöjd .

Måndag

Hejhej :) sov hos älsklingen från Lördag tills idag, segt att gå upp en timme tidigare än vad man bruka. Men det jämnar ut sig för fick sova jämte bääässstaaaa. Förövrigt mår jag bra, skulle precis lägga mig i sängen då hela skiten braka sönder. Yes yes två sängben rasa i golvet. Hmm den sängen är nog välanvänd från olika håll haha.
Vill ha en dubbelsäng men tror att man få köpa sånt skit när man flyttar hemmifrån ist, sover ju inte över med pojkvänner varje dag.
Nu är jag vrålhungrig dom här hemma skulle äta fisk och jag har tröttnat på deet, så själv ska man steka kycklingfile med ris och cafe de paris sås.
Vi höres puss<3
Förresten köpte mig ett par millitärgröna låga converse häromdagen. Snyggt till sommaren /våren puss<3

Aprilskämt

Halloj :) första april idag hmm får försöka klura ut ett skönt idag . Jsg har iaf älsklingen bredvid mig
Som är mitt lilla skämt . 16 år idag oj oj när vi blev tsm
Va han en liten pipig 14 åring .Idag får vi se vad vi hittar på pussen