Är det så?

Killar säger : jag älskar dig!
men menar: dig + 15 andra...
Killar säger : vilken snygg tröja
men menar : du vore snyggare utan...
Killar säger : va snygg och söt du är
... men menar: hoppas jag får henne i säng...
Killar säger : det blir vår lilla hemlighet
men menar : våran + mina 10 polare...
Killar säger : jag älskar dej nu och föralltid
men menar : tills jag hittar en ny...

T jejer säger : jag älskar dejj
men menar: att han är hennes allt!
Tjejer säger : vilken snygg tröja
men menar : att han är fin i den.
Tjejer säger : va snygg && söt du är
men menar : du är det finaste jag sett
Tjejer säger : jah älskar dejj nu && föralltid
men menar : tills du krossar mitt hjärta !
Är det verkligen så att det ända killar tänker på är att få oss i säng?, att deras ord inte betyder något. hmm... ja tror nog inte på det. Men den grejen som står där uppe kopierade ja från en kille som la ut den på fejjan o tyckte det stämde. Har även sätt andra killar lagt upp... sånna som verkligen vet att tjejer menar allt med hela sitt hjärta.

videooo


outfit och annat.

Hellu:), onsdag och vi gick till zokker på våld utställning. Ganska intressant faktiskt man fick lyssna i olika rum hur dom personerna va utsatta på något vis. Sen fick man kolla hur "klass 9c " va typ. I deras bänkar stog det ett citat tiiiip.

Men iaf sen ha vi bara haft massa vanliga lektioner.
Sen är det lite kul att folk som känner mig eller ngt döper om sig till tex: sandra johansson malmö och sen någon kommentar som dom vill få reda på. I mitt videoinlägg under så sa jaa typ på fritiden gör ja inte så mycket, plugga, pojkvän osv... och när man går i 9an ha man rätt så mycket att göra. vi har rätt så mycket prov, och ha ingen tid att va på dagarna. Samtidigt ska man priotera det med vänner o pojkvän det kan bli lite svårt.

Så jo det händer att ja är med vänner men det händer inte lika ofta längre, sålänge man träffas iskolan så är det bra :). Men har man mycket på dagarna så kan det ibland bli svårt.

trust me tröja och mjuka leggings

videoo


Bajs

Denna dagen är bajs, ja är ful, jag har mens äckel, känner mig skit ofräsh o ja ooorkar inte  . puss

Måndag

Hejhej hemskt mycket heeej , dagen ha varit som vanligt o blablabla tjat tjat tjat, är trött o orkar ingenting det är så jävla hot. ne men är oseriös nu har inget att skriva så pusshej <3

Hemma aaa aaaa

Hejhej :) kom hem från Göteböörg för ett par timmar sen, tåget va lite försenat så kom hem lite senare än beräknat. Helgen har varit jättemys, härj,shopping ,mys och universeum, och spårvagn förstås. I fredags kom vi fram runt 12 tog ett tag innan jag och jens kom igång med shoppandet finns ju så mycket att välja på. Vi var rätt sså trötta också så vi åt och sen hittade vi lite saker. Efter några timmar drog vi hem till patric och snackade lite med dom, sen fixade vi vårt rum ode. Igår så började vi dagen på universeum ville att jens skulle fåse något annat och inte bara shopping.

Men det va nog mest hajarna som vart intressanta. Sen drog vi till stan och shoppade lite till . Och idag åkte vi hem runt 12 tiden så man ha ju haft saker att göra men helgen går föööör fort asså. Nästa helg är det skördefest då drar ja till jensa..

Men aja har inte så mkt mer att berätta, undrar om ja kommer kunna somna inatt utan min lilla snuffse. Aja men pussohej<3

...

Har kommit in i en period där ja bara vill börja ny skola, utbilda sig och bli något vettigt. Vill inte gå på skansen längre är så sjukt trött på den skolan och att bo här i huvudtaget.

Antingen ska man vara cool har hög status, sexig , eller så ska man vara bonde, eller så ska man vara en tönt. Typ så skolan är uppbyggd. Finns för många idiotr asså, har inget emot min klass direkt iaf inte tjejerna men det finns vissa killar som inte kan visa respekt helt seriöst. Som tror att dom är så jävla snygga o perfekta själva o klaga på hur alla andra ser ut. Varför kan inte alla bara få vara sig själva utan att få en pik .

Kom ihåg att det inte är en enda jävel som ha  valt sitt utseende själv. Ne hoppas detta året gå fort, såfort ja går ut 9an ska ja söka natt och helg jobb på donken, och sen flytta in till en lägenhet det är redan bestämt.

men pussohej

Onsdag

Hej hopp gummisnopp. Skuula sjuuukt drygt o hade as ont i huvudet men men. Pluggade lite när jag kom hem och nu ligger ja i sängen o glor, håller på att frysa ihjäl men aja. Imon följer jens med mig hem efter skolan :) o nu ska ja gå o plocka mina ögonbryn så tjaooo<3

Hej och hå

Hejhej :) dagen har varit rätt så chill ändån, först gjorde vi scones på elevens val, direkt efter hade vi hemkunskap igen fast med klassen. Då skulle vi göra någon buffe med bara grönsaker, inte min grej men ja fick iaf göra rattatolie eller hur det stavas. Den enda som tyckte att det va gott var Muje han ba faaan va gott ebba ! haha. Personligen tyckte ja det va skit äckligt.

Sen när ja kom hem åt jag lite sen vidare till optikern. Synen hade försämrats lite men inte så mycket fick iaf med mig ett par hem nu så ja kan ha det sålänge. Och nu ligger jag i sängen med jens tröja som ja bad honom lämna här, annars kan inte ja sova haha. Jag hatar att sova själv nuförtiden ta minst 2 timmar innan jag kan somna. Men det blir nog så....

Men nu börja idol igen så ska kolla men pusshej<3

gammal bild på ja o min stora tjej.

Måndag

Hej :) på jens begäran så tänkte ja blogga, ligger i sängen o lyssna på turne the tide . Skolan va lika seg som alltid och äcklig mat. så när ja kom hem bad ja pappa göra kyckling o klyftpotatis.

Har sjukt tråkigt och händer inget speciellt i lilla livet, ska snart kolla på ensam mamma söker. Så aa men pusshej<3

Min nya favoritlåt .

Sjukt bra låt , spelas även i jag saknar dig. AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns) - Movie Version

Söndag

Hejhej, vaknade runt halv 11 idag. Sen gjorde ja fransk manikyr får panik när man inte ha något på naglarna. Ska strax käka pytt i panna, kolla klart på ja saknar dig och sen städa mitt rum.
Blir väl att plugga lite med senare ikväll, jens kanske skulle ha kommit men det va lite krångligt där så vi får se. Om inte annat ses vi ju i skolan o på torsdag :) men pusshej<3

outfitt och annat strunt.

Hejhej :) igår efter maten så hade ja jonna, och tilda sjukt tråkigt. Och alla vi tre älskar att spela sällskapsspel som monopol och sånt. Så vi började klockan sex att spela ett spel som heter bondespelet det är typ som monopol och vi höll på till halv 10 på kvällen haha det spelet tar typ 40 år men man ha något att göra iaf och tiden rinner iväg.

Imorse vaknade ja vid 8 :O men är man en morgonpigg brutta så är man. Har duschat, målat naglar , varit ute och gått och nu ska ja laga mat till mig och tilda.

Håller på att ladda ner en film nu också jag saknar dig heter den, fast man måste packa upp den och en massa härj fåse om ja lyckas. Blir nog en slapp dag om det inte kommer några andra planer senare.

Men pusshej<3 bild på dagens outfit med:

tunika, leggings, converse och skinjacka

uff

Hejhej :) orkar inte fixa mig så speciellt idag har en fruktansvärt huvudvärk och hela kittet men få gå till skolan iaf. Har lite läxförhör och sånt ja måste ta igen, på engelskan.

Ikväll vet jag inte vad ja ska hitta på kolla film och sånt tror ja men pussochhej<3

haha jag nu, min näsa är fuuul så aa

Torsdag

Hejhej :) är trött som ett as, och riktigt skönt att det redan är Fredag imon och helg. Ska snart rulla iväg till skulan tagga 3 timmars rast sen också efter engelskan men aja. Men ha typ inget att skriva för händer inget speeec i mitt liv just nu ändån skola, läxor, unga mödrar typ haha kul liv. Nä men sätter igång snart . puss<3


kopierat men helt rätt.

”Till alla tjejer och killar”

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.

blablabla

Hejhej få bli fet stil för bloggen dampar lite, men skuuula today. Dagen gick ändå rätt så snabbt så det va gutt, känner att ja är en bitterfitta idag med inte världens bästa humör asså. Men ska ha mens om en vecka så inte så konstigt att ja pmsa nu.


Så håll ut bitches ,har pluggat o precis ätit lövbiff med klyftpotäter. Ska kolla lite mer på unga mödrar nu, just nu följer ja en 15åring som ska föda snart vars hennes pojkvän är 14 stackarn haha. Aja men pusshej<3


<3

Den dagen du blir kär, har du ditt hjärta springandes utanför kroppen hela tiden.<3

true story

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.



Måndag

Hejhej :) sitter hemma hos jens o käka lite tacoz typ medans han o Simone sover har sovit här sen i Lördags så mamma hämtar mig efter jobbet. Skolhelvetet imon och hkk redovisning palla, men aja.

Nu är det inte länge kvar tills vi drar till Göteborg wihoo va mys vi ska ha , 11 dagar kvar bara. Men hare gött pusshej<3

Lördag

Hejhej :) ligger och kollar på unga mödrar, ska snart gå upp o fixa mig lite oså ska till Jens. Och sen ska vi hem till hans farmor o farfar o käka kroppkakor.

Och nu är det inte långt kvar till göteborg med älsklingen längtar, men puss<3

Tränat

Hojhoj gick inte till skolan idag hade lite feber igår o idag huvudvärk så fick bli till att vara hemma. Va sjukt sugen på choklad så bakade lite imorse kladdkaksmuffins med choklad i, skulle haft valnötter i med men vi hade inte det hemma.

Sen ha ja kollat på unga mödrar och nu ha ja tränat i en timme , varit ute o gått, tränat mage ,lår och rumpa. Ska nog ta o hoppa in i duschen snart lökar sönder just nu.

Men vi hörs pusshej<3

Dagen

Heeej :) dagen har ju som sagt varit lite upp o ner in o ut typ men aja.. sånt är livet . Segade runt i skolan med 3 timmars rast och typ va skit deppiga. Sen va ja i gymmet o körde löpband, styrka o mage, lite bröst också.  Tycker det är skit kul att gymma faktiskt :). Ska lätt köpa gymmkort senare , men hare bra puss<3

gammal biiild..

livet suger.


skuuula

Hejhej :) sitter o käka frulle och snart ska ja rulla iväg till skolan har typ 3 timmers håltimme idag kulkul aja .
Kan lägga upp bild på dagen outfitta.
genom skilnig skjorta typ o jeansleggings.

snuskprat.

Jag har nämnt bloggaren innan men gör det igen... ladydahmer älskar hennes blogg och just för att hon våga gå ut med att hon är femenist.

Jag tänkte gå in på ett ämne som ja tänkte på när ja läste ett inlägg i hennes blogg.

Tjejer ha fittor och killar ha snoppar. Ordet "fitta " tar många som ett väldigt otrevligt ord, och ja kan säga att ja också gör det till en viss del. Prata man snopp o mutta i familyn får man en pik dirket det är snuskigt osv blablabla. Men vet ni? dom sakerna är sjukt viktiga för våran kropp så varför skämas om att snacka om det? tjejer föder barn genom den, vi kissar genom den vi får mens genom den, flytningar osv. Det är en endel utav våran kropp liksom när ja va liten fick ja veta att det ja hade där nere va en muff. Och att kisset kom där ifrån mer visste ja inte.

Jag hade absolut inte en aning om att det fanns 3 hål, tills tjejsnacket i 5an då läraren sa att man kan ta en spegel o se hur det ser ut där nere. Det va äckligt inget ja ville se ...

Jag tycker inte folk ska va rädda för att prata om könsorgan osv, utan att ge en pik att man är snuskig osv. Det är inte snuskigt? helt naturligt tycker ja. 

Muff o ruff.

Handlat

Hojhoj :) efter att vi käkade drog ju ja o mamma till köpstan och ja fick.

Ett brunt armband, en rosa tröja, jeansleggings för ba 42 spen på den billiga sportbutiken jämte h&m. Sen fick ja en ögonbrynspenna en vit bh och shampoo o balsam från frissan intermezzo eller ngt.

Hittade ett par snygga skor på skodej också men ska vänta o se om ja hittar några i göteborg inte så där jättelänge tills vi åker :)

Jag fixade det:)

Trodde att min dag skulle bli en bitterfitta dag men icke sa nicke började med MA och ja hade prov. Fick Godkänt är as glad :). I snart 4 år ha ja kämpat som en idiot bytt en massa lärare, fått stödlärare tjatat på utvecklingssamtalen.
Hur vi ska göra med min MA, jag har aldrig riktigt trott på mig själv att ja skulle kunna klara det alltid när ja skulle göra ett ma prov tänkte jag ja kommer få ig.
Och så ha det blivit med, men den läraren ja ha nu är den första som sagt att han tror på mig och det gör att ja blir mer självsäker.
Sen är det roligare att gå till skolan och köra gärnet när man vet vad man vill bli och gå för linje sen. :).
Askalas jöö ska käka lite mat sen åker ja o mamma till köpstan pussohoj<3

Funderar....

Hejhej, är nu fixad o klar eller ja orkar inte bry mig om hur ja ser ut idag helt ärligt....mår inte så där jätte toppen men aja går till skolan iaf. Känner att ja måste fixa detta nu faktiskt.

Och sen fundera ja på att sluta blogga lite eftersom att ja bara gnäller om att ja är sur o blablabla hela tiden vem orkar läsa?. Ne men livet är inte alltid som man tänkt sig så äre bara , finns väl bra stunder också i mitt lilla "roliga liv".
Men lyckopiller kommer snart och det är ja glad över :).

Men puss<3

naaaaweeeee hah

Är hos Jens

Hejhej :) sov hos lina igår och idag efter skolan så åkte ja med Jens hem :). Drar hem imon blir det inte bättre åker ja hit igen.

Ska iaf mysa lite med älsklingen nu och kolla på en irene huss film någon ny typ. Men ha inte så möö att sää ser fram emot hkkn imon då ja o matilda ha valt att att göra en kinawookk typ men vi ses pusshej<3

...

Drar iväg nu och sover borta inatt har hänt saker här hemma som gjort att jag kanske måste flytta. Hur kan man svika sitt barn på det sättet?, jag har fan aldrig gjort dom något alltid försökt hjälpa till men får bara skit för det. Får se om ja tar mig till skolan imon sånt som märks. men vi ses

Mitt ♥

Kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig kunde sitta här i år och skriva skirva skriva.
Det är du som får mig att orka gå upp på mornarna och känna sig lyckligaste i världen, det är du som är mitt ljus i mörkret.
Om jag inte blev tsm med dig igen så hade inte mitt liv sett ut som det gör idag. Jag hade skitit i skolan och inte haft några framtidsplaner.
Ibland kan ja va jättedålig på att beskriva vad jag känner för dig, men nu gör ja det.
Jag är så glad att vårat förhållande har funkat så bra nu visst händer det att man bråka ibland men så är det i alla förhållanden.
Jag är så glad att du alltid är så snäll mot mig och att vi alltid vill varandras bästa.
Utan dig mitt hjärta så är jag ingen tillsammans klara vi allt det vet jag.
Jag älskar dig <3

Besviken

Har haft det skit jobbigt denna veckan, min mens förstör hela mitt liv jag får pms vilket går ut över alla andra. Varit barnvakt o härjat, varit en dålig flickvän o lipat sönder och stressat i onödan. Sen får ja skit för att ja försöker göra något bra. Just nu är ja skit sur o besviken orkar ingenting längre känns det som... vill inte va ensam vill ha någon här.
men aja....

bilder

Hittade bilder på pappas dator på sitt jobb haha checka typ från i vintras.

 haha fy
 




barnvakt

Hejhej :) slutade kvart i 3 typ sen drog ja o hämtade Leo gav han lite mackor o ostbågar så ja kunde plugga i lugn o ro. Just nu vänta ja på att mamma o pappa ska komma hem för pappa är på flygplatsen o vänta in solisarna.

Ska sen dra till frissan o färga håret och till pappas jobb o skriva ut en bild men vi ses puss<3

Jag ska aldrig låta dig få se mig svag.

Hejhej :) fixade mig rätt så snabbt och nu sitter ja o käka frulle o kika runt lite. Ska väl härja bort till skolan om 10 minuter ungefär. Och idag kommer mamma o jonna hem, pappa ha beställt smörgåstårta så då slipper ja laga mat idag :).

Snällt av dom att dom sticker iväg o ja få sköta mat här hemma , aja inget o hänga läpp över. Kanske ska bli en hemmafru ändån?, äh skoja är för rastlös för att bara gå hemma.

Och den 23 åker ja o älsklingen till Götebööörg bara han o ja :) asmys. men vi ses pusshej<3