whioooo

Tjaoo:) typ 3 dagar sen jag bloggade elr ngt men aja nu orkar ja iaf det. Idag vart det torsdag o vi slapp svenskan för det va två käftar som hade teater fattade knappt vad den gick ut på men aja. Imon är det iaf fredag och skördefesten pappa kör mig till jens när han kommer hem från skolan.


Så få vi se vad vi  hittar på vi skulle på en marknard i algutsrum iaf :). Aja puss o hej<3

"Men ebba har ju blivit gladare nu"

På senaste tiden har jag vart jäkligt glad skrattat (kanske lite för mkt ibland) som aldrig förr.

Idag när vi satt vid matbordet hela familjen och åt så satt jag och fnittrade åt en massa saker som vanligt och inget var igentligen kul haha. Det var bara jonna som sa lite roliga saker men inget någon annan tkte va kul direkt haha.

Så sa pappa satan vad du fnittra o skrattar jämt nu förtiden....
Jonna: Ja ebba har blivit gladare nu  tillskillnad från innan när hon alltid var bitter o allt va fel o blablabla.......

Och ja så är det faktisgt varför ska man gå runt o va sur i onödan? jag har ju inget att va tjurig o grinig över ja ha en pojkvän jag älskar, en familj jag älskar och er mina vänner som jag älskar<3.

Sen ibland ha man ju dåliga dagar också förståss, Men det har ju alla allt kan ju inte va perfekt jämt. Men just nu är jag jävligt lycklig och jag hoppas att det fortsätter att va så :)<3

 Jag älskar dig<3




Hemma idag

Hejsan fick stanna hemma idag iaf har fortfarande en jäkla hosta men imon måste jag gå. Hostan börja iaf lugna ner sig lite nu får typ upp slem o sånt skit . Så jäkla typiskt hade ställt klockan o allt hade tagit på mig kläder sen kände ja att ja inte va riktigt bra. Aja får ta det lite lungt idag oså puss<3

hoehoe

Tjoo:P, igår köpte mamma blondinbellas bok egoboost till mig och jagh har snart läst ut den. Haha om nån ville veta nu ha iaf Jonna partyyyy och ursäkta om jag skriver lite cp men det är kolsvart här typ. Men nu ska ja nog ut o ha skoj puss<3

(inget nån behöver läsa)

Det som jag skriver nu behöver ingen läsa  för nu ska jag gnälla lite igen.

Snart orkar jag fan inte mer asså, imorse hade jag bara 37 grader och nu ha jag 39.9 grader. Hostar mer än vad jag gjort dom senaste dagarna. Och har as ont i min högra lunga.

Ligger här i soffan och inte en jävel är social, pappa kolla tv nere på mitt rum, tilda är hos en kompis, jonna på kärringgympa , mamma jobbar. Man kan fan inte bli mer än desperat i detta kolsvarta rum. Jag vill ut sminka mig, fixa håret. Men så fort jag reser mig upp blir jag svag i hela kroppen. Inte ett skit hjälper, pencelin,hostmedecin,tabletter inte ett jävla skit.

Man blir fan psykiskstörd av att vart sjuk nästan en vecka (blev sjuk i Lördags).

Mina tårar tar aldrig slut heller, nu ska jag ringa till mamma och fråga om jag måste åka till doktorn eller ngt igen puss<3

TORSDAG

Hejsan:), sov typ bara 2 timmar inatt jonna och ja låg och hostade hela natten. Sen när man väl slummrade till i några min tände jonna upp hela källaren för att hon skulle gå på toa 1 gång i minuten. Aja hoppas det inte är lika dant i natt då.

Igårkväll hade hela öland strömavbrott också as drygt fanns inget att göra då.

Påtal om annat måste jag färga mitt hår också (inte löshåret mitt egna) för det har blekts as mycket sen sist. Aja får ta och göra det när ja får pengar.


Känns som att jag har missat as mycket i skolan när jag vart sjuk den här veckan men få ta igen mig nästa vecka kommer ju inte imon heller. Men på måndag kommer jag förhoppningsvis.

aja puss<3

Aja

Hejsan, hade tänkt att jag skulle gå till skolan idag men nix så blev det inte vart ännu sjukare idag. Nu ligger jag på 41,2 grader feber. As jobbigt kroppen är helt slö och orkar ingenting, min hosta har damp plus att det är tungt att andas. Har inte ätit ngt på ett helt dygn heller det går bara inte. Vene om det blir ngt södra bruket för mig på Torsdag fan också det värkade ju ändå kul .

Jaja nu ska jag sluta gnälla, har legat framför tvn hela dan med Jonna som också är sjuk. Ska nog gå och sova lite nu puss<3

Sjuk

Hejsan, idag är jag sjuk eller igentligen ha jag vart det sen i Lördags, så jäkla surt för då kunde inte jag va med på redovisningen på biologin. Men imon kommer jag (hoppas ja) rätt så drygt att bara gå hemma.

Nu sitter jag på Tildas dator och den är fett skön , skulle lätt vilja ha en sån. Fast min är ju inte så gammal än såjag får väll vänta lite. Men nu vet inte jag vad ja ska skriva så puss<3

 haha pappa när han rider...

Goodie dag

Tjoo:) idag vaknade jag tidigare en vanligt hade så jävla ont i halsen. Sen drog vi in till ´kalmar, köpte innebandyklubba , sporttröja, vattenflaska, headset, datormus (rosa såklart), en go tjocktröja, idrottsskor, strumpor o en massa shit.

Ska flytta in tildas stationära dator i mitt rum så jag kan sitta där ibland också, därför ja köpte headset o allt.

Tilda fick en ny idag puss<3

Godmorgon

Tjena:) vet jag´suger på att blogga men har inte haft tid.... fast jo det har ja för ja gör inte annat än att sitta vid datorn men aja. Idag är det Torsdag och dagarna går fort alltså helg snart, ska nog va med Jensa då:D.

Om en halvtimme eller ngt så ska väll ja och liza fiza stolpa ner till skolan. Åhnej vi har hemkunskap idag och jag har värken läst texten eller gjort frukost till mamma och pappa aja får ta tag i det i helgen kanske.

Men nu ska jag kika vidare på bloggar osv.... puss<3

 Älsk<3

Måndag

Tjoo:) vaknade ganska tidigt idag, eller vid halv 11typ. Men idag ska iaf jag och Sabina pierca naveln fett görr:) gud vad man har längtat. Sen ikväll blir det träning(kärringgympa) om man ska va mer exakt. Men aa puss<3

SÖNDAG

Tjööö:) Idag åkte jag,mamma,pappa thea och jonna till kalmar för att vi skulle plocka svamp. I någon jävla skog not my style men aja sen åt vi thai, hämtade saker hos manne som var jonnas sen åkte vi till modehuset hittade några toppar. Träffade även Jens inne på din sko haha med hans familj. Snackade lite oså sen åkte vi hem.



Nu snackar ja med jens och nöter dator med jonnzor och imon är vi lediga pussohej<3 Min mormor och morfar

mamma är jäkligt lik mormor
och min moster är as lik min morfar

LÖRDAG

Tjoho:) i torsdags efter skolan åkte vi till torngård, det var faktisgt ganska kul vi har iaf världens crazy klass. Men lokalen däremot var ganska sunkig men vi överlevde iaf. Sen igår åkte vi hem vid 10 så vi va lediga :).


Idag är det iaf Lördag och vi ska ha kräftskiva med familjen:).

Sen flyttar jonna hem imon också, så hon ska säkert bo i källaren medans tilda bo där uppe.

Aja pussohej<3

Tid över

Tjännna;) vaknade kvart över 6 fixade mig rätt så snabbt idag faktisgt. Annars brukar ja vara klar  1 min innan jag och liza cyklar till skolan. Idag är det iaf onsdag gud vad veckan rinner på...imon ska vi övernatta med klassen i torngård. Hoppas på att det blir kul iaf:). hAHA man behöver ju inte alltid va negativ som jag är rätt så bra på att va annars.

Sen på fredag är vi typ lediga hela dan, och på lödag kommer släkten på kräftskiva mums!

Men snart ska jag nog rulla till skolan pussohhej<3

 Fick bli en ful puckelrygg bild på mig.



Snark

Tjena, ligger i soffan och glo in i väggen typ. Ingen skola,idag som ja sa igår men imon går ja nog hoppas ja. Tilda är också sjuk, och snart kommer pappa hem med avokade och pan pizza till mig:).

Och bara för att ja är en snel hest kan jag ladda upp lite bilder:). Ósminkad och dan, men gud vad jag älskar min krage från indiska.


Tröja: bik bok
leggings: h&M
Krage: indiska



Söndag

Hejsan, vet ett tag sen ja bloggade men har inte haft tid. Idag är det iag söndag blev stan med amanda mådde inte så bra och orkade inte leta efter ngt vettigt. Köpte bara ett vanligt baslinne på gina.

Imon blir det ingen skola för min del, förkyld lite feber o huvet är cp aja pussohej<3

Onsdag

Tjohhhoo i stugan:) vart typ två dagar sen jag bloggade, men idag äre iaf onsdag. Hände inte så mkt hade mest 5 min raster hela dan sjukt kul elr inte. Vaknade upp med en jävla mensvärk idag också, men annars ha det vart helt okej. Snart är det helg och det gillar vi fett mycket(Y), ska sleepa med jens på fredag. Sen på söndag ska ja o sabina ev pierca naveln sen ha ja bara näsan kvar:).

Men nu ska väll ja kika runt lite på bloggar oså puss<3