Söndag

Hejsan :) har varit lite dåligt med inlägg nu på sommaren men blir nog ändring på hösten sen :). I torsdags kom iaf Jens och hämtade mig för han hade ändå varit hos en kompis i närheten. Sen i Fredags va vi hos deras grannar och drack lite, jens badade i bubbelpoolen dom ha på trädgården och höll på att klia sönder sig hela natten.

Igår var vi i stan och ja hittade 2 tröjor en näspiercing , ett armband, sminkborste o puder. Ajuste värmeskydd med , var säkert något mer men ha glömt. Nöjd blev ja iaf :). Sen fick ja en tummring o en parfym av Jens mamma som hon inte ville ha :).

Idag ska vi på Bio och den är 2 timmar lång ja om någon kommer dö men med trevligt sällskap så blire nog myyyys. Men ni få ha det så bra och ja kommer hem imon puss :)<3

Hemsk natt

Hejsan ha precis duschat och nu sitter ja o käka frukost. Kunde inte somna förens vid halv 7 trorja hade sån panikångest ville ba klättra upp på väggarna , skrika ut o gråta. Hata den där känslan i kroppen plus att ja kände mig så jävla ful o tjock också. Varför fick ja diagnos panikångest för?. Igentligen hette det ngt annat men kommer inte ihåg vad.
Åh jävla cp aja fåse om ja följer med Jens hem ikväll annars åker ja till han imon men pusshej <3

Onsdag

Heeej:) vaknade runt 12 idag sen städade ja rummet och fixade lite. Sen hittade ja ett gammalt halsband och knippsade av det och gjorde en fotlänk av det sen ha ja målat naglarna och lite sånt. Och när jag stog ute upptäckte jag att ja hade tappat  mitt armband som ja köpte i Bosnien :( och ja får panik när ja inte ha något på armarna. Men aja får väl hitta något nytt fint smycke :)

pusshej <3


:)

Postat av:

Är ditt o jens förhållande bättre nu än va det va innan?.

Hur gör du för att va så smal och ändå ha bröst?

 

SVAR: Ja vårt förhållande är bättre nu är innan, är oftare och visar att vi älskar varandra mer nu tycker ja iaf :).

 

Jag gör ingenting äter normalt och så smal är ja faktiskt inte, men ja tränar inte eller något sånt.




 

Postat av: Julia

Vad är din värsta rädsla ?

 

SVAR: Att Jens ska lämna mig men så kan man ju inte gå runt och tänka heller. Men det är ja nog mest rädd för men jag vet att han älskar mig.

Men det hade vart jobbigt om det blev som förut.

 


Måndag

Hejhej:) vaknade vid 1 idag och mådde betydligt bättre än igår, för man ha haft lite o göra. Drog till pizzerian med Axel o Sabina sen solade vid stranden. Efter det drog ja hem o åt sen gick till grillen o käkaade glass med Thea fisen gjorde lösnaglar på henne med. Jösses va nöjd o glad hon blev sen.


Lämnade av henne hemma sen hon ville så gärna att ja skulle sova där och hon blev så ledsen när jag gick men får gå bort till henne imon ist.

Nu ligger ja i min säng med bah bh är så sjukt lökigt här inne menmen det är ju sommar. Ni få ha det så bra pusshej<3

Jag älskar dig mest av allt gubben <3

tjo

Hej :) Söndag idag och igår va det bröllop Lina o Jörgen va så fina kunde inte låta bli att hålla tårarna inne. Jens sov här men åkte hem vid typ 12 förövrigt mår ja skit. Ett piller förstör mitt liv och min kropp mår inte alls bra men aja.

Fick iaf en fin komplimang som jörgens kompis skrev till mig idag på fejjan som gjorde mig glad: du ser ut att ha potensial för att lyckas med det du vill :).

Och det är de jag vill mest här i livet att lyckas med det jag vill fåse sen i 9an med betygen ode aja pusshej<3

<3





Ställ frågor

Ställ frågor i detta inlägget om något som ni vill ta reda på om mig så ska jag svara ärligt. Och eftersom att jag ser att det är folk som läser min blogg i statestiken så borde ju  ni ha någon fråga.

Är lätt att kommentera bara trycka längst ner efter inlägget :)


Onsdag

Svar till Olivia : Ja nu mår dom bättre o är friska :)

Hejsan :) i Lördags kom Jens sen sov han är i två nätter sen i måndags drog vi hem till honom och Tilda följde med för att va med Jens lillasyster Simone.

Så sov vi där i två nätter och nu kom jag nyss hem typ eller har hunnit med att käka pizza (inte jag , ja tog kycklingsallad). Jag har faktiskt bestämt mig för att börja äta nyttigt och röra på mig mer så därför tar jag hellre sallad och sånt. Men iaf sen ha ja duschat tagit på lösnaglar och målat tå naglarna så nu har ja det klart till bröllopet. Syrran gifter sig ju på Lördag.

Men aja pusshej<3

Egoister/för bra självförtroende allt möjligt

Det värsta jag  vet är nog egoister sånna som inte gör annat än att tänka på sig själva, och att dom  är så jävla snygga o perfekta.

Visst man kan tycka att man är skit snygg osv, men när folk skryter om det och är så jävla egoistiska så man inte ens kan ge kärlek till andra, dom människorna kommer få problem när dom blir äldre kan jag lova :).


Jag är uppvuxen med syskon och vi ha fått lära oss att vi inte kan få allt, vi kan inte få lika mycket uppmärksamhet och kärlek från  våra föräldrar. Dom kan inte välja ut ett barn o sedan  börja skryta om det .

Nej vi tog hand om varandra berättar allt för varandra, vi eller iaf jag lärde mig att vara snäll , dela med sig och inte va käftig mot folk, ge kärlek till folk och visa att jag bryr mig om någon om den ha det svårt/jobbigt.


För det är väl roligare att hjälpa andra än att tänka på sig själv hela tiden och tycka synd om sig själv?.



Förresten kom jag hem igår, och Thea o Leo bara dök på mig och fick massa kramar och pussar, idag kommer min älskling också herregud vad jag har saknat honom.

Hade presenter till alla här hemma: pappa fick en krydda som han ville ha, mamma fick en liten kista av trä som hon kunde ha smyccken i, lina fick en fin klänning och ett ciggpaket. Jonna fick cigg paket, en tändare och en parfym. Leo fick en leksaksbil och godis, tilda fick nagelack o läppglans och choklad Thea fick the same:).

Sen fick jögglan hår gele haha aja sen köpte ja lite jox till  mig själv o jens förståss pusshej <3




Saaaknar dig kvinna!

Saknar dig pluttttt.



Jag älskar dig//Jens

en dag kvar

Hejhej :) nu ar det bara en dag kvar och man langta hem nu saknar alla dar hemma men mest jens. Och tangenterna har ar helt fucked up men antar att ni fattar iaf :). Idag har vi varit pa sjukhuset o  sen kakat pa resturang, ikvall ska vi ut och imon ta det lugnt for sen aker vi torsdag morgon. Hoppas mina gullfisar dar hemma krya pa sig moster sakna er<3.

Stackarna hade fatt aka in till akuten va jatte sjuka tydligen :(.

Men nu ha ja inget att skriva pusshej <3


Torsdag

Hejsan :) hgar det gutt  har, det ar fett varmt o ja o sabina ar jatte bruna. Jag har shoppat en hel del, krydda till mamma o pappa som dom ville ha, parfymer till mig sjalv. Billigt men bra smink, presenter till folk har bara jens kvar o sen ngt pa marknaden om ja hitta till ngn.

Igar va vi hos en nagelmanikyr o fixade nagelforlangning typ.


Om en vecka aker vi hem o vi langta till marknaden pa lordag, det ar as kul att shoppa for det ar ju sa billigt har. Fyndade en perfym for 50 kronor som kostar 400 i sverige underbart !

Men ha inte mycket mer att skriva . tack for att du gjorde ett inlagg jens :) alskar o saknar dig jatte mycket. Puss<3

2 turkar

Ebba o Sabina är i bosnien och turkar sig. Medans dom är där så passar jag väl på att lana med Andreas och nörda sig lite;)


Hoppas att du har det bra i Bosnien och att det är fint väder.


Puss älskar dig. //Jens

bosnien

Hejhej :) sitter på ett internet cafe med sabina o hennes kusin. Och vi ha det chillidillan här.

Men orkar inte skriva så pusshej !

älskar dig jens <3

Sista inlägget

Hejsan :) detta är sista inlägget jag skriver innan jag åker, bussen går klockan 10 imon. Längtar som fan nu kommer nog bli askalas. OCH JENS OM DU LÄSER DETTA KAN DU INTE VA GULLIG OCH GÖRA ETT INLÄGG IAF NÄR JAG ÄR BORTA? SÅ INTE BLOGGEN DÖR :D.

Men iaf ska snart dra till affären och köpa en present till stellis som fyller 2 år Grattis gumman :). Senare ska jag hem till Sabina och sova där men ha det bra pusshej<3


Tagen idag check!