Dumma jävla mage.

Är så jävla trött , jag orkar inte med denna jävla mage. Skulle bara vilja slita ut alla mina tarmar och kasta bort någonstans. Eller hela min jävla mage... har gått runt hela sommaren med magsmärtor från hell ena dagen värre än den andra. Bättre ibland sämre ibland, har varit bra ett tag nu. Men jag antar att de blir värre med alkohol o rökningen. 
 
Vet att läkaren sa åt mig att sluta eftersom rökning kan leda till magsår o gör det hela ännu värre. Måste även börja äta rätt o inte fet mat osv. Jag tänker ta tag i det där nu , imon ska jag hämta mer medicin och ta 2 kapslar varje dag , ska dricka vatten o ingen läsk, inga godsaker , sluta röka och ingen alkohol på ett tag. Ska även ringa vc för nya prover så inget har blivit konstigt. Jag är så förbannat ledsen o ingen vet hur det känns. Ingen kan veta förrän man själv varit där. Gå runt o ha en konstat svedande smärta blandat med illamående hela tiden är inget kul. Nu tar jag tag i detta puss

Trött

Skolan har börjat .... back till rutinerna igen. Förövrigt så börjar jag må skit , hatar att bo här vill bara bort .. hatar mörby. 
 
Jag hatar öland !
Här har jag inget... det har inte hänt så mö på senaste tiden. Jag börjar typ bli kär , umgåts med bönderna o chillat. Är redan skoltrött. 
 
Aja bajsdag helt enkelt , de blir bättre ja lever hejdå

citat

Det finns ett citat som har hjälpt mig mycket ... ja ord kan faktiskt få ens tankar att vända på 5 röda. 
 
Såhär lyder det : Livet handlar inte om att desperat hålla fast vid det lilla du har samlat ihop. Det handlar om att våga göra valen där du släpper taget om allt, för att ge plats åt det bättre du inte trodde fanns.
 
Men det var inte det jag skulle skriva om idag.. det är få som har mitt lösen men jag vill iallafall hjälpa någon. Kan börja med att berätta att jag mår bra och att jag har kommit över mitt X det var inte alls svårt då våra känslor för varandra hade svanlat. Men det har inte alltid gått så fort för mig och det gör det inte för alla heller. 
 
Så tänkte skriva lite tips på hur man kan komma på andra tankar och hur man lättare kan komma över någon:
 
1. Umgås med vänner så mycket som det bara går , sitt inte hemma då tänker man bara för mycket och han/hon tänker förmodligen inte så mycket på dig så lägg inte ner din energi på det.
 
2. Träna ... ut och spring , gå , gymma bara få ut alla dina agressioner.
 
3. Radera hans nummer , fejjan , insta ja överallt där du kan kontakta honom. För då kan du inte kontakta honom eller se vad han skriver eller gör. 
 
4. Lyssna på musik , musik sviker en aldrig.. om du är ledsen lyssna på depp musik , om du är glad lyssna på musik som får dig att må ännu bättre. 
 
5. Du är inte ensam- tänk på att det finns 10000000 människor där ute som sitter i samma sits. Du är inte ensam och detta är en del av livet. Livet är inte perfekt hela tiden man kommer stöta på många motgångar och medgångar! 
 
6. Tänk såhär : Tager du en så står 1000 och gråter , mister du en så står det 1000 åter. 
 
7. Festa och bara släpp loss , visst alkohol är inte det bästa att bota sin sorg med men det gör en iaf jäkligt glad för stunden. 
 
8. Och glöm för tusan inte : Hiss fucking loss - seriöst