om mig

Ser på statestiken att mina läsare har ökat mer och mer, jätte kul :). Och för dom som inte hängt med kan det ju va kul att få veta lite om mig och min bakrund.
Jag heter ju  Ebba Berglund och bor på  öland med min mamma,pappa och jobbiga lillasyster Tilda. Jag har för övrigt en väldigt stor familj 4 syskon och en halv ,  och även nu snart 7 syskonbarn ... 2 loppor ligger i magen . 2 bor i Göteborg och dom träffar jag inte så ofta. Jag har inga speciella intressen men jag har ett "gravt" shoppingberoende så fort jag är deprimerad,sur, besviken så är shopping det bästa botningsmeddlet. Tycker också om smink,kläder och hår.
På vardagarna pluggar jag mest eller umgås med min pojkvän, som person är jag ganska snäll, vill ofta alla väl  , jag är envis och när jag väl vill något då kämpa jag fullt ut, har kontrollbehov som dom mesta bruttor mina rutiner är rutiner och sker inte dom blir det paanikooos. När jag har detta kontroll blir ja kallad för "overcare" av min pojkvän. Men man kan inte bättra sig om man inte få höra hur det är eller hur?. Så jag jobbar på det :)
Något mer har jag väl inte att berätta på bloggen får man iaf veta om mittt feett roliga liv haha<3

ap trött

Hellu :) tog bussen till stan vid 8 med alla 9or sen gick ja o sabina till jenny, satt o lyssnade och lökade sönder. Fick panik för att skolan va så stor.
Sen gick vi till kagg ännu mer panikos as trånga korridorer och typ inte en vettig käft. Sen till jb och gjorde ngn jäkla adventsgrej med en massa blommor runt på florist. Den skiten ställde vi utanför max sen för vi orkade inte bära det och sen så solade vi.
Nu kom jag nyss hem fick med mig lite julklappar också har bara 4 kvar att köpa til trorja. Men nu vad ska jag välja?:O jag ska nog ta vård och omsorg, stylist eller barn och fritid.
Det står mellan valen men plusgymnasiet ska ju vara nyss och stylist verkar kul vi fårse pusss<3

tjuhuu

Hejhej :) gjorde inte ett piss idag på ömsan vi fick baka lite men ja failade med min rulltårta:(.Imon ska vi på gymnasie grej och jag ska besöka jenny (vård och omsorg) , sen frisör på kagg och kanske john bauer (florist).
Fast javenne varför jag ska besöka kagg o bauer egentligen med tanke på att det inte finns några jobb som frisör och florist. Men frisör hade varit sjukt kul :)så ska kolla iaf.
Har precis käkat och ska nog plugga lite snart vi ses puss<3

....

Jag vill inte längre komma i efterhand, duga för en stund och allt annat betyder mer... jag vet inte vad jag ska göra , säga men jag vill må bra.

Jag vet inte hur det är

Jag gillar att uttrycka mina åsikter och diskutera så nu tänkte jag dra upp en sak.
Jag vet inte hur det är att vara 14-15 år som kille, jag kan inte sätta mig in  i en killes känslor men jag kan se jag kan höra och få egna uppfattningar.
Detta är inte riktat till någon och jag säger inte att alla är såhär så ni vet.
Jag tycker att det är väldigt mycket ideal på min skola, tjejer ska ha stor rumpa, stora brös ,timglaskropp, sminka sig och se ut på ett viss sett.
För ett år sen vart jag livrädd att sticka ut ha på mig vissa kläder, färga håret vad kommerr alla tycka liksom?, att köpa ett par converse va ett stort framsteg för mig liksom. Hur kommer fötterna att se ut? är det många som ha sånna.
Allt bubblade runt i min hjärna och gjorde mig tokig, på den tiden vart jag väldigt konflikträdd och vågade inte va JAG riktigt. Men under en period när jag va singel så tänkte jag ne fan Ebba nu ska du visa vem du är du ska våga sticka ut, kunna säga ifrån om något är fel och även skita i vad alla killar tycker.Började lite smått med en ring i näsan, färgade håret lite rött , köpte lite olika stilar på kläder. Jag ville inte va den där rädda lilla tysta tjejen längre... sen börjde jag tänka mer på jämnstäldhet.
Jag blir vansinnig när killar sitter och poängsätter tjejer , tävla om vem som har haft sex med flest tjejer, vem som har störst bröst, hur många man kan sätta på på en kväll. Jag tror att det är just det som gör att vi blir så utseendefixerande . För mig och för många andra tjejer så tror jag att man hellre vill ha sex med en kille som är oskuld än att ha sex med en kille som legat med 40 andra. Just för att då är det äkta, han är ingen player då. Man vill inte ha en sån ..
Jag vet inte riktigt om det är så killar gör men att det mesta handla om att få hög status att vara "cool".
Likaså att tjejer är vackrare med smink , tänk om inte smink fanns då hade alla varit naturligt vackra. Men om en kille har tryckt ner en tjej för att hon ha små bröst, liten rumpa osv och sedan kolla sig i speglen kan han tänka efter om han är så jävla snygg och perfekt själv?.
När jag gick i 8an så sa ganska många tjejer kolla på han va snygg röv han har, sexig kropp osv då tänkte jag liksom va:O ofta man kolla utseende på killar osånt. Det fanns inte på kartan för mig jag trodde det bara va vi tjejer som skulle bli betygssättna.
Jaduu världen är konstig men jag har lärt mig en sak att alltid vara mig själv och se ut på det viset jag vill dett är min kropp och mitt liv. Tjejer ska inte se ut på ett visst sätt hon ska betygssättas för den fina personligheten hon har för det glömmer man faktiskt bort ibland.

Hellluu

Hejhej :) Gästerna åkte hem för en stund sen, fick pengar,smycken och presentkort av jonna och pyjamasbyxor haha.
Imorse så färgade jag håret så äntligen kan jag gå runt med utsläppt hår och känna att det är fint hade nämligen en fet utväxt.
Finns inget  freeshiiare än nyfärgat hår och lösnaglar, förresten rekomendera en fett god perfym från h&m som kostar 50kr. Luktaaaar sjukt gott black vanilla heter den tror jag vaniiilj lukten är mums.
Men vi höres puss<3

Söndag

Hejhej:) Kom hem runt tio igårkväll så det blev en hel dag på stan, bion va bra nu väntar vi bara på att 2an ska komma ut.
Jens åkte hem för 2timmar sen kanske det blåååser som fan ute så han fick ta moppen hem. Tråkigt tycker jag :( och att alla inte kundee komma idag som jag hade velat. Aja inget att hänga läpp över vi syns puss<3

Gulligt

Hellu :) vaknade upp med världens botox läppar är sjukt svullen och har jätte ont vetefan vad som har hänt. Jens ligger och sover och vid 1 tar vi bussen in till staden, ska shoppa lite , äta ute och gå på bio.
Men vi höres puss<3
Syns inte så jätte bra men aja skitsamma

Grattiiis till lilla mig

Hejhej :) vaknade klockan 6 av att mamma och pappa kom in och sjöng, fick en dator, pengar , smycken av Tilda och Jens sen en ridtur tydligen haha (misstolka inte).

Sen somnade vi om  och klockan 8 kom min älskling ner med frukost på sängen sen körde han iväg till skuuulan , ska snart rulla iväg till min prao.
Tror att jag kommer ha jätte mycket varor att plocka upp idag, men då har jag något att göra iaf :). Ikväll blir det tacoz och tårta tror jag, wihoo äntligen 15 som jag har väntat. Haha men puss<3

Torsdag

Hejhej:) haft ganska så chill idag på praon, man börja komma in lite mer och lära sig mer nu. Tycker att apotekare vore ett kanon jobb för mig. Haha nu ligger jag iaf i soffan med min lilla gos som ska sova här tills på Söndag och på Lördag blir det bio och en massa mys
vi höres puss<3

Beställt

Jag har beställt min nyår/julklänning bara för att vi bruttor äntligen bestämt att göra något, hoppas det blir av :).

Endast 99 :- har kostat 400 , hoppas att den passar mig . Den vart kort iaf (hatar långa klänningar haha). Måste bara hitta en bra bh eller man kanske inte behöver ha det med tanke på att det är en inbyggd typ ;).

Aja sen beställde jag en skjorta och en brun kofta/tröja typ.

Vi höres ska på utvecklingssamtal vid fyra.

Bara för att sånt här äääär kuul!!!

50 frågor om din pojkvän


Du är tillsammans med? - Jens


Och varför det? - För att jag älskar honom.


Har han fått något smeknamn av dig? - Ja allt mööjligt, snuffe, putte , ja allt haah

När blev ni tillsammans? - 18 juni 2010

Hur träffades ni? - skypeee haha låter förjävligt jag vet men så va det.


Kände ni varandra innan ni blev ihop? - nope hade inte en aning om vem han va.


Hur gammal är han? - 15


Älskar du honom? - Ja jag älskar han otroligt mycket.


Har du slagit honom? - skoj slagit om han dryga mot mig;).


Har du roligt med honom? - Ja:)

Skulle du kunna bo med honom? - Jadå ... om han inte är allt för lat :)


Beskriv honom med tre ord? - gosekinder,mysig och romantisk (ibland).


Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Sånt vet man aldrig, vill inte ens tänka tanken att förlora honom en gång till. Vet hur jobbigt det va för mig under en väldigt lång period.... enbart för att komma över men det gick aldrig.


Får han dig att skratta? - ja det får han :)


Vad för slags filmer ser ni på ihop? -  skräck,romantik ja allt möjligt.


Får du fjärilar i magen när du ser honom? -ja hihi :)


Vad har han för ögonfärg? - blåa


Vad är det finaste du fått av honom? - Hans kärlek och att jag fick han i huvudtaget.


Har ni samma humor? - njää eller det bro på, vi är ganska lika på olika sätt dock inte samma intressen.


Planerar ni framtiden ihop? - mjää lite hipp som happ men om han är seriös eller ej vet jag icke.


Skulle han bli en bra pappa? - ja det tror jag :)


Vad gjorde ni senast ni träffades? - jadu ;) han pussade hejdå och gick till skolan.


Vad gör han när han inte är med dig? -  sitt jävla spel ;), eller lana........ eller något


Svartsjuk? - mjoo både han och jag är svartsjuka.


Har ni bråkat någon gång? - Ja eller småbråkat, något riktigt gräl när vi har varit har väl hänt någongång.


Har ni haft ett uppehåll i ert förhållande? - aa det har vi.

Skulle du kunna vara otrogen? -  Neej, jag säger såhär när det är okej att döda då är det okej att vara otrogen. Faktum är den att det aldrig kommer vara okej att döda.

Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 2-3 veckor bosnien osv...

Vem håller i fjärrkontrollen? -  han mest tror ja.


Går ni ut ofta? - det bro på gå ut och går gör vi, men stan , bio osv är vi dåliga på. Även om vi hade behövt det oftare.

Har ni samma musiksmak? - det bro på


Är han romantisk? - hyffsat. Han är väl inte den som kommer med 10 rosor varje gång, men han jämna alltid ut det med lite kärlek så :)


Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - jodå han har inte sagt något negativt om det iaf.


Har han någon fobi? - ja.


Gillar han sport? - venne , inte så mycket längre tror ja .


Är han en djurvän? - jaaao


Kan han sjunga? - Big no


Spelar han nått instrument? - nope


Kan han laga mat? - pyttipanna JA!


Är han envis? - ja


Tycker han om att resa? - det tror ja nog.


Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? -nussi nöten halkade hahahahah


Vad är det sötaste han gjorde sist? - köpte ett eget domän till mig, men han fixar det aldrig :( så det funkar dumma :(.


Hihi bus

Gissa vems tröja jag ska sova i inatt ;)


Tisdag

Helluu har typ inte bloggat på två dagar, Jensa kom iaf till mig i Söndags och vi har väla inte gjort så möö myst osv. Han gick till skolan och ja till min chilliga prao. Dock va den inte lika chillig idag, för självklart får jag min förbaskade mens och har sjuuukt ont i både mage och rygg.

Lyckat när man ska bära och härja med varor upp och ner, aja börjar iaf vid 9 och slutar vid halv 1 om dagarna så det är ju göttiligött. Just nu är jag as hungrig och hoppas att mamma kan komma hem med något gott,

på Fredag fyller jag år föresten. Äntligen är man 15 , orkar inte va 14 längre haha puss<3

Tjuuu

Hellu :) vaknade tidigt idag av att katthelvetet öppnade dörren :(. Men aja ska snart upp och äta lite frulle,kanske kolla på en film och sen fixa mig. För sen kommer Jensa, han har förresten fixat min blogg tryck på F5 om ni ej ser den.
Sen har gullepluttan köpt ett eget domän åt mig, det kunde ta upp till 24 timmar innan man fick det så aa.
Men puss<3

Lördag

Hejhej :) vet inte varför jag ska blogga egentligen för har inget att göra, men Jensa ville det så gääärna.

Ligger i sängen nu iaf och smaska chips och dipp och prata med älsklingen, har inte gjort något speciellt idag. Kollat på svärföräldrar från helvetet haha ni måste kolla på det på kanal5/play. Ena partnern ska få träffa sina svärföräldrar som är skådisar egentligen. Men han/hon vet inte om att det är en blåsning och att tv filmar.

Skådisarna är typ hel knäppa och den som orkar vara kvar i 3 timmar vinner en kärleksresa hah.

Aja ni får kolla själva men vi höres puss<3

Hemsk natt

Hellu :) Inatt har jag insett hur jääävla jobbigt det är att sova med en unge haha, jag somnade vid 6 imorse och är död fisk nu. Ungen sparkades, va täppt inäsan och fick ingen luft,grät , skulle sno min kudde och täcke. Jag har hoppat mellan den lilla vita soffan som ja inte ens får plats i och tildas säng . Men det slutade ju såklart med att hon också låg där haha.
Aja somna nog tidigt inatt då , orkar inte äta någon frulle nu så jag gör tacoz ist haha. Men vi höres senare puss<3

mys

Hellu :) gick till syrran sen och satt där och häckade ett tag med jonna o dom. Sen när vi skulle hem så ville Thea så gärna med Jonna hem till kalmar men dom skulle städa den gamla lägenheten imon. Och Lina skulle ut och feesta, jögglan är ju inte så där jätte kul tycker väl hon så jag erbjöd mig att ta med loppan hem.

Nu är vi mätna och belåtna åt tacoz, och har precis varit på affären och köpt godis. Snart ska vi mysa ner i min säng och kolla på idol. Men jag skriver väl imon eller något puss<3

saknar min älskling massor :(

Fredag

Idag har jag gjort saker som jag mår bra av att göra, har damsugit mitt rum torkat golvet och julpyntat lite. Ska bara sätta in ljuslyktor eller vad det heter.
Har läst en tidning, gjort klart biologin har en grymt äcklig huvudvärk och känner att jag bara vill gå och dö någonstans. Ska snart ut och gå och sen kanske jag går hem till Lina och Jörgen har inget bättre för mig och Thea och Leo piggar alltid upp mig.
Sen ikväll blir det tacoz och typ idol? om det inte redan är slut har ju noll koll men vi höres puss<3

Torsdag

Hellu hellu :) ligger i lillsyrrans säng och ska sova i den inatt. Tilda ska till stan vid 9 normalt jag vet och jonna ska jobba vid 7 så vill icke bli  väckt.
Hade en rätt så seg dag i skolan eller fick ganska mycket gjort iaf kändes det som, ska försöka göra klart biologin imon.
Annars så har jag inte så mycket sää kan meddela att jag har blivit jätte mega konstig. När jag kommer hem svulla ja med chips, popcorn och ostbågar sen börja jag lipa innan jag ska sova. Jag kan liksom stirra upp i taket sen börja ja lipa haha snacka om hormoner som spökar.
Men nu ska ja kika vidare på  bloggar och annat puss<3

Vem är detta?

Postat av: Ebba Grön

Du är ju sjukt ung för att tänka på att förstora brösten. Sen kan jag tillägga av egen erfarenhet att killar gillar rumpor mer än bröst. Något att tänka på kanske!

 

svar:

Jag tänker inte att jag ska göra det nu? dessutom skiter jag fullständigt i vad killar gillar och inte gillar. Huvudsaken är att jag trivs med min kropp. En kille hade aldrig få tagit mig för tex bröst,rumpa osv. Så aa :) men man hinner alltid ändra sig.


När jag fyller 18

När jag fyller 18 och har fått jobb ska jag förstora mina bröst och göra en brösförstoring, vet att många har åsikter om plastikoperationer hit och dit. Men vem vill inte ha perfekta bröst?
Ända sen jag började käka p-piller har jag fått sjukligt mycket bristningar även om dom inte växer :O om man får bristningar så är det ju ett tecken på att dom växer men det gör inte mina. Så det är något jag ska göra :).

Halli hallå

Hallooo :) vart feett trött imorse eftersom ja kollade på pojkväns akademin igår som va slut vid tio (brukar vanligtvis gå och lägga mig vid nio på vardagarna). Så vart ja död firre imorse men gick upp ändån fick bli svart idag, med typ ett armband som livade upp klädseln lite iaf.
Känner att ja måste in och shoppa snart igen :) haha. Imon äre bara en dag kvar sen är vi lediga, fåse vad ja ska hitt på fre-lörd. Antaglien skriva klart biologin osånt shit jag vill få klart. Ska skriva ett arbete om havsförsurning för högre betyg.
Sen på Söndag kommer förhoppningsvis Jensa till mig:D, men har inte så möö att sää ska snart hoppa in i duschen senare ska ja kolla på bonde söker fruga vi hörs pussinussen<3
måste komma ihåg att köpa en sån näspiercing igen Känner att ringen bara är ivägen hela tiden. och lite too much raggabrutta style.

"Hets"

Känner att det är en jäkla hets gällande gymnasieval osånt shiit. Jag kom på vad jag ville bli i framtiden i somras tror jag och mitt mål är väl att jobba inom vården med barn. Då menar jag barnmorska, personlig assistent åt något barn som har behovet av det, barnsjukhus, barnpsykatri ja allt.
Jag har alltid velat jobba med barn och hjälpa människor så därför tror jag att det skulle passa mig. Jag håller fast för det jag har faktiskt varit så fräck att jag slängt alla kataloger och skit man har fått hem. Jag känner att ja är fast vid mitt beslut och orkar inte med detta hetset som är hela tiden hit och dit. Jag vill inte känna någon nervositet och press. Det ända jag har kvar är att göra en intresseanmälan till kalmarhem och att lämna in ett cv och visa upp mig.
Hittade 3 1or som va en hyffsat billig hyra på 2000 deet ska jag klara mig på :).Och är säker att det kommer gå lättare då , buss är inget att tänka på hatar busss!!!! Om jag kommer bo själv eller inte återstår att se.
Puss<3

glurrriihurrriii

Tjatja :) hade elevens val första lektionen och då ha ja matlagning, vi bakade idag och fick göra vad vi ville så vi gjorde kladdkaka. Och hade en massa snusk till typ blockchoklad o grädde så man va lagom död i magen. Sen hade vi hemkunskap igen och då skulle vi gjort smulpaj men ja och malin gjorde scones ist :).
Min magen är lite hula bandula nu för åt lite tooo much blurra som in i heelll. Fast det skada inte med lite käk nu och dippis ikväll :). Saknade min älskling idag :( hoppas han kommer imon.
Men aja ska plugga lite efter maten sen ska ja ut och gå en sväng. Och senare äre värsta pojkväns akadim shiiitteeet. Fast får nog sluta kolla på det snart, jens tycker ja kollar för mkt på det haha;).
Aja pusshej<3

Måndag

Hejhej :) hade panik imorse ingenting funkade, smink,hår,kläder ALLT.Och så hade vi ma på morgonen med seegt.... efter skolan drog ja till frissan. Känns skit gutt att håret inte är så slitet längrem och nu har jag precis käkat.
Förresten från den 21 nov och en månad tillbaka ska min syrra hyra en häst :). Så då ska ja får rida också gutt gutt. Men puss<3

Fråga

Vad är viktigt för dig i ett förhållande ? och vad är kärlek för dig? kram
blogg.se dampar så kunde inte kopiera vem som ställde frågan men på inlägget under iaf.
Det som är viktigt för mig i ett förhållande är kärlek, ärlighet och respekt. Att man kan berätta saker för varandra och stötta varandra i alla lägen.
Kärlek för mig är en början på meningen med livet, för mig är kärleken meningen med livet.
Man hittar någon man älskar och vill leva livet med , skaffa familj , reser och har kul med.  Det är de som är svårast med "tonårskärleken" i dagsläget kan inte jag se ett liv framför mig med någon annan än jens. Hur många killar det än finns där ute så var det Jens jag föll för det som svider så hårt när man är ung, han kanske inte vill ha mig tex om ett par år?.
Men vi har ändå snackat om en framtid ihop och jag litar på det , han är typ som en bästa vän vi berättar nästan allt till varandra. Jag har iaf inga hemligheter för honom.
Något mer som är kärlek för mig så äre förlovning och giftemål då vet man att man verkligen vill ha varandra och älskar  varandra .

Helgen

Hejhej :) har inte bloggat sen typ i Torsdags? men iaf i Fredags när jag kom hem så låg min lilla älskling i sängen vi gjorde inte så mycket mös och kollade på en film. I Lördags drog vi in till ikea och sen till jonnas lägenhet och kollade.
Och nu för en timme sen ungefär så åkte han hem :( Nu ligger jag i sängen och depp äter popcorn ska kolla på i väntan på ett barn nu och läsa bloggar.
puss<3

Mina älsklingar

Det är otroligt var tiden går fort
nussi håller moster i handen.
Mina syskonbarn kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, jag kan inte komma på någongång som jag har svikit dom skitit i dom och gjort annat. Jag var 9 år när Thea föddes jag skämdes då för att bli kallad för moster idag lyser hela jag när Thea säger till sina kompisar det här är min moster och hon heter ebba.
Jag har alltid varit extremt barnkär och alltid blivit kallad för "mamman" tillochmed min pojkvän tycker ja är mammig mot honom ibland.
Men om man som 12 åring tog hand om ett spädbarn och en 3åring varje helg, lagade mat och lärde sig hur man skulle klara sig ekonomsikt sätt så blir man ganska mammig och mogen. Det är aldrig någon som har tvingat mig att va barnvakt osv jag hade ett eget val. Jag stöttar dom i alla lägen Thea bruka komma och lägga sig jämte mig och prata om hur det är i skolan, om några kompisar i klassen är elaka. Sen försöker vi komma på hur vi ska lösa det, det känns som att hon vet att hon kan lita på mig och att ja finns där. Alla stunder vi gått igenom både bra och dåliga. När jag bad om lite extra månadspeng för att ta med thea in till stan och köpa leksaker till henne.
Jag satt där på bussen 12år gammal med en 3åring i vagnen , folk kollade på mig som om ja va dumihuvudet vissa trodde att ja var mamma till henne. Kommer ihåg när några grannar saa till Lina att ja var väldigt duktig med barn och en gubbe sa detsamma när vi badade.
Kom ihåg jag älskar er! <3

Torsdag

Halli hallå :) vart sjukt segt att stiga upp imorse ville bara ligga kvar under täcket o mysa lite men icke sa nicke.
Hade inte så jobbiga lektioner något framtidståg var hos oss idag o härjade så missade en lektion gutt gutt.
Palla seriöst inte mer detta snack om yrken hit och dit ja vet vad jag ska gå och säkert många andra också så lägg ner. Det är typ ingen som blir det ändån som dom går på gymnasiet så ooooch. Det är som Matilda sa det ända jag fick när jag gick här ifrån var ont i rumpan.
Imon äre fredag och heeelg guttgutt då ska älsklingen följa med mig hem wihooo. Och den 12 är det tydligen alla krossade hjärtans dag ajdå:( . Tur att ja är med Jens på Lördag då ;).
Men nu har ja icke möö o säää ska kolla på tv snart pussohej<3

Sjukt seg

Hejhej :) Onsdag sjukt seg dag idag, fast det ända positiva va att jag fick träffa min älskling :) lite mer än vanligt haha.
Har käkat lite middag nu och orkar nog inte gå ut och gå idag.... ska iaf göra kalrt svenska skiten. Förresten hade fysik prov idag antar att det gick piss. Ingen fattade någonting men aja.
pusshej<3

10 saker jag avskyr

1. Hjälmar jag har hjälmforbi helt seriöst dom förstör frillan sitter åt och är allmänt jobbiga. Ridhjälmar,moppehjälmar, cykelhjälmar och skridskohjälmar har allatid ogillat det.
Men i 5an vad vi tvugna att ha det då vi fick cykla till matsalen sen slutade ja med det dirr.
2. Bryggor har alltid haft svårt med bryggor ända sen tilda höll på att drunkna när hon va runt 2 år . Och mormor skulle passa oss men som tur var så va det en kille som räddade henne. Sen på dagis fick fröknarna hålla mig i handen en på varje sida om ja skulle gå på en brygga.
3. kaviar det värsta som finns helt seriöst.När ja praoade på dagis skulle varenda unge ha kaviar höll på att kräkas.
4. Människor som njuter av att förstöra för andra.Ser inte det roliga i det men folk verka gilla det...
5 . Mobbare, jag har aldrig mobbat någon så vitt jag vet. Man kanske har försvarat sig själv och sagt något elakt . Det finns inget värre än när folk trycker ner andra som redan är så jävla svaga från början.
6. mosad mat. Hatar mosad mat purjolöksoppa, potatismos, burkmat, färdig mat usch usch usch -
7. killar som påpekar tjejers kroppar , (liten rumpa, små bröst osv) kolla er själva i spegeln.....
8. rykten
9. när folk säger en sak men menar något annat.
10.snåla människor.
Men nu bettor ska ja ut och inviga mina nya mc dojjor eller boots som mamma kom hem med till mig idag varma o sköna. Ska pw som ja skrev igår och sen träna rumpa lår när ja komemr hem... även plugga fysik.

Tisdag

Hejhej :), tog mig till skolan även om ja hade lite ont i magen fortfarande. "superwoman" skoja ba hade hkk två gånger idag. Jag ,mimmi o Jerry gjorde tattamat vi skulle ju som sagt laga för en tia. Malin o eric va inte där så fick va med dom. Kan ju tilläga att det inte va ja som kom på maten (nudlar, bacon o tomat) as äckligt.
Det roliga är att om man säger till en kille i våran klass att göra något när man ska laga mat så lyder dom direkt haha.  vågar inte säga något annat typ.
Sen hade vi bara dryga lektioner typ och nu sitter ja vid matbordet hela huset skakar dom håller på att asfeltera nytt där ute.
Men nu ska jag fixa mina naglar så pussohoj<3
crazy tjeja

Dag 2

9 Saker jag gör varje dag.
1 . sminkar mig
2. ta på mig linser
3. Raka mig under armarna
4. äter mat
5. smsa
6. borsta gaddarns
7. byter underkläder
8. läser bloggar
9. och blogga

börja pw

Jag har under en längre tid varit riktigt lat bott i min säng o bara legat med datorn i knät liksom. Och som många andra tjejer så har jag ett stort kontrollbehov, känner mig stressad, tänker för mkt på allt framtiden, skola , betygen, och det ena med det andra.

När man inte ha något att göra så kommer dom här tankarna upp hela tiden.
Så nu ska ja börja pw lite , ska försöka gå 1 timme varje dag med mamma. Vet andra tjejer som gjort det och mått mycket bättre. Sen skulle ju ja börja gymma med men kom på vilka idioter som bruka vara i gymmet i mörbylånga bla sånna man umgåts med innan......

slipper helst dom.
Men ska göra rump och lår övningar hemma ist efter att jag har pw. Vi får se hur detta går skulle behövt någon som peppade mig annars hade det aldrig blivit av.


puss<3

sick

Hejhej , är hemma idag är dålig i magen :( eller har varit det sen i Lördags vet i fan vad det kan va för något. För nu är Jens också dålig, aja ska iaf försöka ringa om prao idag och plugga lite.
Förresten tack gulle jens för inlägget under :)<3
men puss<3

Min bebbi <3

Jag älskar min Ebba mest av allt. Du betyder massor för mig, du är bäst:)<3

Love.

Det finns inget bättre än att bara ligga och kolla när någon man älskar ligger och sover. Pussa han på kinden och viska i hans öra hur mycket man älskar honom i hopp om att han ska höra ;). Kärlek är den mest underbaraste känslan , jag hade aldrig kunnat välja ett liv utan min pojkvän.

Jag vaknar upp med en känsla varje morgon och känner att livet verkligen är värt att leva. Tillsammans klara vi allt det är bara så alla har vi våra brister. Men för mig är du perfekt.

När det tog slut mellan mig och jens så tyckte många att det va heeelt idiotiskt att ja va så ledsen " du är bara 14 år vet man ens vad kärlek är då". Och kärlek är ingen ålder det är någonting som alla kan känna alla hittar den rätta alla bli kära.

Jens är den jag vill leva mitt liv med liksom jag visste det redan då jag visste att han va den rätta för mig, men ingen forstod mig riktigt. Då hade jag aldrig anat att vi skulle ha det så  bra som vi har nu, ett moget förhållande där man visar otroligt mycket kärlek.

kom ihåg älskling att du betyder otroligt mycket för mig och jag älskar dig mest<3

Fortsätter

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 10 - 1 person jag litar på

Jag kör på dag 10. 1 person jag litar på:

hm jag har sjukt svårt att kunna lita på folk, men det är nog min lillasyster för hon skvallra aldrig haha. sen litar ja på Jens med :). Även om han tror att ja inte gör det .