Jobbiga barn

Hejsan:) gutt att vi bara gå skoldagen imon sen har vi PÅSKLOOOVVVV!och imon kommer Amanda till mig och ska sova här tills Lördag. Just nu är jag barnvakt ska va det tills klockan 7 typ palla. Jag är inte på humör idag och då jävlas ungarna lite extra mycket. Särskilt Leo men min stora tjej är snäll iaf.Just nu bråkar dom om ett läppglans ochn leo gallskriker. As jobbigt tycker det är rätt så respektlöst av mamma och pappa också som lämna över två trotsiga ungar till mig varje onsdag. Okej jag kan ju sköta dom herregud har ju levt med ungar hela livet eller med småbarn om man säger så. Aja har precis gett ungarna mackor oså så dom klara sig till mamma kommer hem halv 8 då ska vi äta blir en sen middag idag. Ska försöka lägga Leo också jag skulle också behöva sova har världens huvudvärk.  Aja puss och hej<3

Tydligen:)

Hejsan:) skolan idag helt okej , men iaf nu har jag bytt lösen  oså så behöver ingen läsa min blogg för tydligen fattar ingen när jag skriver "för jag kan ju inte stavá" men får ha det såhär som MIN dagbok som ingen är tvugen att läsa puss<3

africa(L)

Hejsan:) hahah ruvbriiken (Y):P. Aja skola idag och Måndag va som vanligt tkr ja jag fick ju mina små skratt damp oså jaja. Och för er som inte vet så heter jag nu mer gethål (Y)en blandning av en get och ett rövhål mimmis påhitt haha. Imon har jag spanska prov eller inte bara jag alla i min grupp, men iaf måste öva oså.


Jaja kines kines (L)(L) bines


puss<3

tjec tjec:P

Hejsan:) vet dålig updatering på sistone "ångest ångest". Va iaf med Sabina idag vi gjorde vell inte så mkt, var iaf ute eller ja gick till ica för att köpa frallor. Sen data ajuste åt thai mat också, imon är det skola so borrringg aja man överlever vell. Börja ju med idrott tråk , okej nu kmr jag med en massa negativa saker här.

Har faktisgt inte en aning vad jag ska göra nu ska nog kolla om det finns ngt kul att se på www.kanal5.se play , fixa fejan oså.

Aja puss och hej leverpastej
<3Nu blir jag cp det går inte att lada upp en bild jävla ap blogg

Stan

Tjaa:) säg ngn som inte va på stan och hansa city idag asså? haha var skit mkt folk. Köpte en hel del


en leopard kjol som man ha till ett svart baslinne typ 99:-

kofta 99:- rea

typ kort jack/kofta 99:- rea

Mjuka jeans leggings 99:-

3 par trosor 149:-

jacka 399:-

en ljusrosa magtröja (som man också ha under ett typ baslinne) 79:-

Present till mandis

foppa tofflor 2 för 100 haha ska ha till praon

ett par tygskor


Tror det var allt tack mamma:) Det roliga var att det var inte en kefftttt på köpstan sen när vi åkte ditt och kollade :P

puss<<3


BUU

FANNN skrev nyss ett inlägg så försvann det aja bajs bajs Fredag idag iaf, vilket innebär tacoz nu palla jag inte skriva mer för nu är jag sur!!!! jävla cp blogg.

 Det är inte bara jag som tycker om vitlökssås i denna familjen, utan Leo han ÄLSKAR det särskilt  att doppa tomater i också hahah.

Igår blev det till att klippa både hans och theas lugg lite sa inget till pappa.Men vaffan dom åker ju aldrig till frissan med ungarna lika bra jag gör det. Dom ser ju knapppt med deras långa luggar.Älskade ungar<3


Jävligt goda muffar

Ingredienser

 2 st ekologiska ägg
 2 dl strösocker
 1 tsk vaniljsocker
 50 g smör
 0.5 dl matolja
 1 dl ljus sirap
 2 dl vetemjöl
 1 dl kakao av god kavlitet
 1 tsk bakpulver
 1 st nypa salt
 100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Vispgrädde och färska bär till garnering

1 sats blir 16 stycken muffins.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.

8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär´


Nu kopierade jag texten så man behöver inte ha en massa ekologiska ägg och skit. Men jag tog inte så mkt sirap och olja för det blir så sött då. Och sen la ja i med bitar choklad istället. As goda med färska hallon och lite grädde på,


Gjorde precis sånna:P

puss<3


sunsilk serum

Obs! behövs inte läsas  skriver bara dettta för jag har tråkigt. För jag vet att detta är tråkigt att läsa ...





Den dära tuben där det står sunsilk serum ska jag köpa snart, den sägs vara bra mot slitna toppar. Sen luktar den riktigt gott också ungefär lika stor som ett lillfinger och kostar 80:- lite dyrt för en liten tub, liksom. Men bättre än inget. Och usch och blä för phc shampoo jag köpte det för ngn månad sen fiffan det gör ju bara håret ennu torrare.

Då är nog billigare shampoo bättre som phc shampoot kostade 55:- för det var bonus pris på det.

Men tack vare mina silica tabletter är inte mitt hår lika slitet , det glänser mer och det känns bättre. Och ändå är detta bara första månaden jag äter sånna. Ska nog fortsätta med B-komplex friggs sen efter silica. Finns ju att köpa på ica asså b komplex där alla b vitaminer finns´.

Mot ,acne,hår,naglar,hy och ja en massa.



puss<3

Tudeelluu

Hejsan:) efter skolan så var jag med sabina tills nu , vi gjorde inte så mkt kollade mest på AA. Ikväll är det drömen om italien elr är det idag?. Och fuskbyggarna med såklart, ha lite engelska läxa att göra också har inte tränat på den så mkt. Sen fick vi hem paket från h&m idag också. Men det låg bara en klänning , bh och trosor. Skinnjackan va det tydligen slut på lagret :( men mamma ska köpa en sån till mig imon istället. Klänningen va as snygg ska defintivit ha den på sandra nästa gång men hmm kul att det är ngngång också. Var ju as länge sen vaffan man dör ju på fredagskvällarna. Aja nu ska jag gå och busa med lille leo som också fick en as söt skinnjacka han kommer bli så stilig min pojk.


Aja puss<3

hey

Så hemma från skiten satt där i 1 och en halvtimme kul liksom vrålhungrig som man va. Aja bara att bita ihop och se glad ut. Vi kom fram till att jag skulle ha MA 2 gånger med klassen i veckan och 1 gång i veckan ha ma med micke. Vet inte vem det är men jaja skit samma, nu lyssna jag på musik och ska ner och kolla vad man kan ha på sig imon.

 Fail bild i know men palla inte joxa och jollra o ha mig aja puss<3

Måndag=skola=suck=bajss

Tjohoo:) jaha då var det måndag skolan rullade på som vanligt med lite damp från mig och sabina men jaja det gamla vanliga ni vet. Ska på utvecklingssamtal om en timme ska klaga på kärringen också , sen kom Sabina med ett tips(Y).


"Ett tips fråga alltid fall killarna är religösa"

Aja sitter här med hela mjukiskånkarånget och glo in i väggen  men puss<3


söndag

Hejsan:), åktw till Lina i Norrliden igår fick lite smått panik när jag fick veta att ungarna skulle sova är. A så va där kollade när Jörgent tatuerade Jonna och en kompis till Lina. Jonna skulle typ ha en fjäril på magen asså där nere inte i murran men ja ni fattar. Inatt ska min kusin och moster sova här, för dom ska typ va här med katten inatt elr nått fatta nada.  Min moster har precis gjort italiens mat as gott, fåse om det blir ngn efterrätt i stugan. Aja nu sitter kusinvitamin och jag i en varsin ände i soffan med en varsin laptop och glo in i väggen. Samtidigt som hon sitter med en stenåålders cam och har cam med ngn lite scary fall hon visa mig. Aja puss och hej leverpastej<3


Wieee Fredag

Hejsan:) då vart det fredag vilket betyder helg toppen, mindre toppen att jag ska ha SO prov på tisdag. Och på onsdag Biologi prov, sen spanska prov. Usch börja blir nervös nu haha, men ska ha utvecklingsamtal på Måndag hade rätt så bra omdömmen. Aja få bli en hel del plugg i helgen då, så har man allt klart sen. Ikväll blir det tacoz godis och en massa mys med familjen puss och hej<3

Lediga

Hallååå bitchaeess:)

Torsdag vilket betyder att vi är lediga idag:),gutt gutt. Tror jag ska städa mitt rum snart asså ser ut som andra världskriget. Aja senare blir det kalmar oh fira jonna med släkten. Mojen har gjort smörgåstårta fåse om jag ska äta det tkr inte om det så mkt. Ajuste vi ska få en till liten familjemedlem , dock ett djur.

Japp min mosters katt Morris en blandis på norsk skogskatt. Som att inte vi ha nog´med katter, och jag blev förståss skit arg. Jag vill inte ha några djur. Så jag sa till mamma att jag hade varigt hos skolsyster och tagit prover det visade sig att jag var allergisk mot katter och hundar. Men det gick hon minsann inte på för då skulle dom ha ringt henne.

Aja vi ska ha katten för att hyresvärden hade ringt min moster och sagt att katten sitter i trappen nätterna som dagar och skriker och ha sig.  Och dom fick inte ha kvar katten i lägenheten, så istället för att avliva den ska vi ha han ett tag. Men han kommer mest vara ute, för det är han alltid annars. Katten är dock 10 år så den lever nog inte så länge till. Trivs den inte och mår inte bra så har vi inget val goodbye kisse mjaaooo.


Aja jag säger bara lycka till till min brossa i Göteborg, som är skit allergisk mot katter. Han har aldrig kunnat va hos min moster för han tål inte den katten vi ska ha. Men mamma är ju så fucking trög i huvudet åhh blir galen. aja dom får vara ute annars kastar ja ut skiten.

JAG SKA ALDRIG HA DJUR NÄR JAG FLYTTAR HEMIFRÅN VILKET JAG SKA GÖRA DIREKT!när jag slutar 9an. Tänker då fan inte bor med alla dessa djur, dom är fula är i vägen. Luktar äckligt äter hela dagarna, bajsa och kissa i lådan somstinker . Dom bara lever aja puss<3



fucking

Tjohoo:) var i skolan idag, var helt vanlig tkr ja, trevligt med alla små muttra toner:) skoja. Som ni kanske vet brukar ja vara barnvakt typ 3 timmar varje fucking Onsdag för mojen jobba kväll och farsen och tulda på ridning. Så nu rullar ungarna runt på sina leksaks bilar, och jag slappar framför datan. Ska snart fixa lite mat till barnen även till mig som är dö hungrig. Blir rester haha, som i skolan då. Imon är vi lediga gutt (Y) ska in till kalmar och fira jonna som fyller 18<3 grattis. Aja ska försöka vara en social moster till mina små troll nu haha.


Haha när pappa kom hem bajsade leo,sen så bajsade thea .

Så sa jag såhär men ska inte du åka snart?
jo men ungarna bajsar ju på sig åt höger och vänster hela fucking tiden .
Haha han är så blåst bara för att jag säger fucking hela tiden hemma behöver inte han säga det. Bara för att härma mig samma sak igår.

Haha men du kan gå ner i ditt fucking rum och titta på din fucking tv hahahah

Jaja depp  depp jhonny depp tjaa depp ligan här puss<3

ohgisses

Tjoho nu har jag ångest för jag har inte varit ute på 1½ dag. Ligger i min lilla säng som en bebis haha det var för kul igår på familjen saiko taiko. Corrinda bah: Åh nej ska han heta carl i andra namn, det tkr inte ja det är ju fult!.

Haha stackars dom som heter carl och tittar. Aja jag har precis kollat på lite gamla bilder oså plus att jag är hungrig men jag vet inte vad jag ska äta.


Det g¨r inte att ladda upp bilder nu får jag damppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!! Haha hörde nyss jörgen söäga såhär till lina i rummet brevid: Fiffan lina kan vi inte åka hem nu man får ju fan gåshud av att va här, den ena ha maginfluensa och den andra ha feber.

puss<3

Hemma idag igen

Hejsan......blir att vara hemma idag igen missar ju hemkunskapen:(. Aja har fortfarande ont i halsen , feber och en massa. Tilda ha kräksjuka mysigt värre. Svinis kanske? haha skoja då skulle jag säkert mått ennu sämre. Ska sova lite oså, försöka pilla i mig ngt att äta blirr säkert nyponsoppa elr ngt s¨ånt. Aja puss<3

små barn små barn.....

Barrn knäcker ut sig rätt så roliga kommentarer ibland asså.

Thea nyss:

Thea: Morfar jag är sjuk

Tilda: Och:O

Thea slår tilda

Pappa: Men thea var inte du sjuk då kan man inte slåss

Thea: Jo men jag är inte sjuk i handen.

Och vid matbordet thea: Morfar ebba är smal, vad ska vi göra med henne hon får inte bo här längre.

Haha den lilla fröken fräken tror visst hon kan bestämma över alla . Sen hade massa barn kalas på leoslekland i massa rum the bah: Jag vill inte att dom ska ha kalas här dom får åka hem.  

bilder

Har laddat över lite nya bilder på datan nu (:. Leos lekland såklart: börja med en bild när jag precis färgat håret, konstigt att mitt hår  blivigt ljusare och två blonda slingor hänger fram lite här och var. Blir så efter några tvättningar.  Haha jonna ser lite halvt som halvt ut:P Leo:P Där åker odin:P Lilla söta Milton:)

puss<3

sjuk;/

Hejsan, sov 1timme inatt kanske, var så förkyld så det var jobbigt att andas. Men envisade mig ändå att jag skulle gå till skolan. Tog mig en halv tiimme att ta på mig kläder seg som ja är. Sen började huvudet dunka och jag hade ont i halsen mamma sa att jag hade feber också. Så inte så smart att gå till skolan.  Har kollat på AA avsnitten som jag har missat och lyssnat på musik. Har även försökt pilla i mig lite nyponsoppa och mamma va snäll och köpte en frida tidning till mig. Sen fyller ju hanna 14  idag också GRATTIS:)<3.


Nehe nu ska jag läsa min tidning puss<3

Söndag

Hejsan(: orkade inte blogga igår men det började med att vi gick till leos lekland klockan halv 11. Så kom thea , leo, jörgen och lina dit. Klockan 14 blev vi hungriga så vi drog till donken, då ringde werre och sa att hon och barnen va där så vi åkte dit igen. Så vi va där mellan klockan halv 11 till halv 6 med ett stopp på donken. Men kul va det där iaf man hade nästan roligare än barnen. Aja sen på kvällen blev det tacoz och melodifestivalen. Senare ska jag och tilda åka över till byhålan jag måste hem och duscha mitt allt för snuskiga hår. Aja ´puss<3 En jättekuk som  var 180cm jonna och werre gav det som skojpresent till en som fyllde 25.

Fredag

Hejsan:p slutade klockan 14.10 jag och Liza gick till macken som vanligt. När man kom hem va Stella hemma hos oss hon har blivigt så¨står. Hon kryper , kan stå upp utan stöd men minsan inte  gå men det kommer vell med tiden. Hon är ju trots allt baran 9 m¨ånader. Just nu är jag hemma hos jonna och Manne, tittar på tv . Och ska snart äta snacks. Imon blir det Leos lekland med lina,jörgen,thea,leo, jonna, tilda och ev Odin. (Mannes brorsas barn). Lille Milton var här innan han är för söt jag och lina passade han medans jonna och jöggglaan va på maxi. Aja ska göra lite annat nu puss och hej<3

(:

 Hittade bilden på syrrans blogg www.jonnaberglund.blogg.se bilden är sen julafton. Jag hade rätt så långt hår där, men var ju tvungen att klippa endel på topparna. Va för jävla slitet men jobbar på att få det längre. Aja nu ahr jag ont i örat och är förkyld puss<3

.

Hejsan(; var bara en vanlig skoldag idag typ, just nu sitter ja här och är sjukt hungrig åt en risifrutti när jag kom hem men den var inte god. Vi skulle typ äta tacoz eller lövbiff idag kul att jag ha gått runt och trott att det är Fredag idag. Trodde jag igår med asså att det skulle va fredag idag. Men men man får lida i skolan en dag till äshh man klara sig, själv tkr ja att veckan ha gått jättefort det gillas ju det med.

Sitter och väntar på pappi nu och ungarna imon blir det piercing och ev kolla på en ny mobil :)

puss
























Haha skämta:P

Onsdag

Tjohoo(: slutade klockan 15.00 tieep drog hem sen vid fyra stolpade pappa in med ungarna, mamma jobbar kväll som vanligt. Och pappa och tilda ska på ridningen, så just nu är jag barnvakt. Pappa fick åka och köpa pizza till oss, som tur är så är ungarna glada och lydiga idag massor plus på det(Y). Vid matbordet fick Thea och Leo värsta skrattdampet dom är för söta dom,sen undra ja om ungarna ens få ngn mat på dagis vaffan?. Haha dom ahde precis ätit mellanmål och dom åt upp halva min pizza och lite till.

Just nu har jag kastat in ungarna på Tildas rum, jag lär få städa där innan tilda kmr hem för då blir det andra världskriget.

Aja puss ska vara lite social med barna fan nu hoho<3 Förjävlig bild ps: Kan inte komma på workshoppen på Fredag, mamma och pappa ska till vänesborg på morgonen och då ska jag åka till kalmar direkt efter skolan.

Tisdag

Hejsan:P vet att jag inte bloggade igår men pallade faktisgt inte. Just nu sitter jag här och är hungrig ovanligt? . Gjorde pasta med köttfärssås idag på hemkunskapen , och den blev helt okej(:. Men har inte så mkt mer att skriva just nu ¨återkommer sen puss<3

B´juder på en gammal bild som togs i november hade tydligen sparat den på¨denna datan, för att jämnföra.


fick en ny säng

Japp blev en säng trots allt lite bättre en den röda som egentligen va en bäddsäng. Har testat camen på denna datan kan säga att camen på min andra data är mkt bättre. Fast skit samma min data är iaf en bebis:P. Får ångest över att det är skola imon suck! Palla idrott och massa jocks på morgonen. MÅSTE MÅSTE MÅSTE plugga till spanska provet också fast det pallar ja inte heller. Ska gå upp och se om jag hittar ngt gott ni vet man blir hungrig av silica tabletterna. Puss<3 Haha ful och cp bild på mig men ni måste ju lixom få en bild:P

jävla ´cp unge



Svårt att gå vidare och skaffa sig ett liv?, haha patetiska fittunge du kan ju inte må så bra?. Skit du i min syrra , svårt att hitta en ny kille? ajuste glömde det är ju ingen som vill vara tsm med dig. Sen tkr ja det är omoget att bråka bakom en data och skriva saker om erat gamla förhållande på din blogg. Du är då fan det fulaste sverige skådat,  www.langbenkarlsson.blogg.se


jag käkar

Jag käkar Silica tabletter,

För hår, hud och naglar ska äta 1 tablett om dan i 3 månader fåse om det ger ngn effekt. Mamma äter 2 tabletter om dan , men eftersom jag bara är 13år så får ja ta en. Det ända negetiva med domma är att jag är hungrig hela tiden. Och ibland spökar magen men varar bara i några minuter.

aja puss<3

söndag

Hejsan:P fuck att det redan är söndag palla. Idag ska vi till kalmar igen, som vanligt ska mamma och pappa köpa ngt. Igår sa dom nu blir det inget mer köpande på länge, sen imorse när jag kom upp . Vi ska köpa en ny säng till dig idag. Jaha nice, jag ska iaf ha en stor inte en liten pluttenutte för jamena sen kanske man ha kille oså som ska sova. Sen vill jag bara méddela att bloggen kommer vara rätt så tråkig men jag ska försöka ladda upp mobilbilderna till datan snart.

Mer har jag inte att säga puss och hej<<3

heldag i kalmar

Hejsan(; vet att jag har varigt dålig på stt blogga´. Igår drog man till Sabina slaggade där , sen imorse åkte man hen ru´nt 11 ´tiden. För vi skulle till kalmar. Blev att lämna ungarna hos lina så vi kunde vara utan dom ett tag. Sen drog man till baronen skulle byta ett linne men blev att mamma köpte ett till linne till mig. Sen köpte min snälla mamma en tröja och jeans på gina till mig också(;. Efter det blev det att äta på resturang jag tog fläskfile med friterade potatisklyftor , och rödvinssås samt aioli. As gott, sen drog man till ikea och kollade kök och badrum blev lite shopping där med. Sen håller tilda på att flytta ner i rummet brevid mig palla:S. Men jaja skit samma fick iaf en data av pappa idag <3 den lilla rosa som jag härjst om. Min lilla bebis älska den:p aja puss<3

5 sanningar

Tänkte köra 5 sanningar om mig nu när jag inte ha ngt att göra:

1: När jag är hemma har jag fått för mig att väga mig minst 1 gång i timmen.

2: Jag får ångest när folk börja snacka om hur långt och fint hår dom har. När man själv står där och drömmer om långt, lent och fint hår.

3: jag har världens dåligaste självförstroende. Jag vill tex inte stå på scen, för jag är rädd va dfolk kommer tycka om mig . (Haha där har ni förklaringen därför jag inte vill vara med på sångcafen).

4: När jag har tråkigt måste jag köpa något, eller åka och shoppa.

5: Hatar att se bilder från Grekland 2009 när jag har bikkini på mig, för jag är mega blek.


HAHA

Liiza, (: säger:

ohman, är han hos dig eller missuppfattade jag dig att jimmy och tyr är där ;o<33

eebbiizzzzz(: säger:

hahah rickard står och väntar utanför din dörr, tyr och jimmy har jag redan kastat ut. Jag körde buddha stönandet och dom fick damp<33

,, Liiza, (: säger:

vafan ebba vi sa ju att killarna tappar lusten när man gör buddah!! kan tänka mig att dom sprang för livet nakna ut på gatan med kuken i vädret! <333

eebbiizzzzz(: säger:

ahhaahahahahahahahahah<33 sen hoppar dom upp på bollplanket i skolan och vänta på pungmasage

,, Liiza, (: säger:

hahahhahaha, planket rasar nog ihop....<333

eebbiizzzzz(: säger:

haha<33

,, Liiza, (: säger:

yeeaah!! tyr med sin röv

eebbiizzzzz(: säger:

den är skitt smexxiii


det var de deeeee

Tjooo(: sitter här med leo som vanligt , När jag kom hem tänkte jag fuck vad skönt ingen hemma. Men då stolpar vell pappa in med leo och thea. Och säger att jag måste passa han och thea för leo har feber. Då hade dagiset ringt och sagt att han fick åka hem. Jst nu sitter godingen och äter ostbågar, aja baja ska man inte lära ungarna att inte äta snaks och godis?. Skit samma det är inte jag som är mamman åtdomma ungarna även om pappa värka tro det . Så som jag får passa dom hit och dit. Aja puss<3

barnvakt

Tjena(: skolan var som vanligt, på SOn jobbade jag knappt kollade mest på film. Sitter på Tildas rum nu med lilla Leo och är barnvakt. Mamma är på sin jäkla gympa, och pappa tilda och thea är på ridningen. Leo kryper runt på golvet och äter allt han ser. Men ska ge han mat snart för på golvet ska han inte behöva leta mat på. Och min lilla pojk är lite febrig också. Bara inte jag också blir det nu. Men ska leka lite med hjärtat nu puss<3

SKA HA!

Hejsan:) håller på att laga mat, falsk fläskfile as gott. Snart kommer pappa och ungarna hem, mojen också. Jaja ska göra lite läxa oså också sen om det nu är så mycket att göra. Och denna söta datan ska jag köpa kanske om det inte blir en annan färg:Acer AO D250-1B


Då har jag kamera , mobil och data i rosa aja puss och hej<3


saiko taiko

Shoo(: Först va det skola rätt så okej, men glömde skåpsnycklen SÅKLART. Efter det hem och äta sen körde pappa mig till köpstan köpte tyg skor, ett linne och ansiktsmask. Thea följde med och hon fick ett läppglans av mig för hon vart så duktig. Men sen så kissade hon på sig på vägen hem, mindre duktigt. Sen hade hon kissat på sig på dagis 2 gånger också. Men hon är typ orolig och nervös över något, då blir hon sån. Inte konstigt med tanke på att hon sakna sin mamma och pappa väldigt mycket.

AJa nog om det, ikväll blir det att se familjen taiko saiko yes box puss<3

Måndag=skola


Shaa(: då vart det måndag men mindre kul att det är skola. ska stolpa iväg med Liza klockan 20 i typ. Har idrott nu på morgonen. Förresten har jag glömt bort att ta med mig engelska boken och jag har typ glömt allt till gröna och gula testet. Aja hoppas inte vi ska ha det idag bara. För jag ha då fan inte hafft ngn lust till att plugga.

Jag vaknade vid halv 7 men jag kan lika gärna vakna vid 7 för sen får jag sitta här och uggla i 20 min för fixa sig gör man på 30 min kanske. Äshh ska kolla lite bloggar oså nu puss och hej<3 får bli en bild på bosse<3