Färdig

Lösögon fransarna är på, märkte att jag fick grönare ögon.
Såhär såg vi ut idag, klänningen får ni se på helbild imon.
puss

nytt år

Hellu idag är det nyårsafton och 2012 imon gutt gutt :) ska göra det till ett bättre år. Jag brukar ha ett skit år varannant år. 2009 va förjävligt inte just för mig men för hela familjen, 2010 var helt okej, men 2011 det har varit ganska upp och ner inte förens nu på dom senaste månaderna som det varit bra.
Mina nyårslöften är inte för att ja brukar hålla dom men man kan väl alltid förska.
1. Inte vara overcare.
2.Ut och röra på mig och börja träna.
3. Hitta mig själv igen.
4. Hitta på mer saker.
Vi höres!

Segt

Idag har det varit en sån där riktigt seego dag, är mega trött har inte sovit riiktigt på flera nätter eller a sen julafton. Förrutom hos Amanda där sov jag gutt. Min kära pojkvän har fått för sig att snarka och andas tungt när han sover, hoppas att det bara är förkyldningen och att han inte börjat med det ;). Haha så där sov man illa, sen så i onsdags morgon vaknade jag av ett jävla borrande och sågande klockan 7 på morgonenn jo då va det två killar som fixade nya fönster här pinsamt värre.
Och imorse hade tilda kompisar här som sprang ooch väckte än, får hoppas på en bättre natt. Lär somna tidigt idag , vi har iaf gjort tacoz och snart ska vi till godistimmen. Guttigutt men jag har lust att baka något typ cupcakes? muuums. Aja får se puss<3

Dagens outfitt, julaftons bilder och annat

Halloj här kommer lite bilder jag börja med att visa det ja har på mig idag och köpt sen julaftonsbilder som jag inte visste fanns haha.
Detta har jag på mig idag och har även köpt på rean, tröja och leggings från gina.
halsband köpt på gina
och en ring jag fått av Jens mamma( vet ej vart den är köpt, men snygg är den ).
skor jag köpt 349:- på skopunkten.
En olivgrön cardigan från gina 99:-
och tillsist en mys hoodie från bikbok 99 :- sen köpte jag lösnaglar, smink, borstar och nyårsklänningen den får ni se imon :).
Nu julpiiics.
Liten del av maten, detta är kallrätterna.
Här sitter ett gäng muppar och glor.
söt kusinerna.
Vår galna tomte
fika och äcklig citronlikör.
snuffsan och jag.(jens kommentar på kvällen " jag har varit jättekär i dig idag" haha.
Någon hade visst kul med zoomandet gissa på pappa eller minna.
puuuss<3

Dör lite

Hallååååå ligger i sängen och dör lite ellerr en plååågsam död typ, ne men jag har sjukt tråkigt alla är osociala idag och tråkiga.
får väl sitta och läsa bloggar hela kvällen, imon blir det bara städning. puws nfiorkmfojngjingv CP DAAAAAAAG

Hellu :)

Heej :) drog in till stan igår runt 11 sen mötte jag upp Amanda kul och trffas va ju ett tag sen, vi virrade runt lite blannd allt folk. Hittade två tröjor , en nyårsklänning (  den får ni se på nyår). Och sen lite smink och skit, nu har jag shoppat för två månader så nästa gång jag får pengar kan jag ägna det till något annat. Kanske gå på bio?, hitta på något med jens eller ta frissan och naglarna då.
Blir ju alltid att jag shoppa upp mina pengar när jag får dom på typ kläder osånt, sen när man vill hitta på något så har ja inga pengar. Men jag har väl bara mig själv att skylla.
Mamma hämtade iaif upp mig runt halv 1 för hon hade varit inne i stan. Och nu sitter jag här och inte har något att göra, och förresten jag ska bli bättre på att lägga upp bilder. Vad ja köpt osv ska ta tummen ur röven och ta lite bilder på det ja köpt under mellandagarna så ni får se.
Ni år nöja eer med en lite bild sålänge pusshej<3
image description

Kär i kärleken

Kan man vara kär i kärleken? kärlek är ju inte bara att älska någon utan kärlek kan va så många olika saker. Jag är nog i kär i kärleken , jag anser att kärlek är meningen med livet. Att alla hittar någon dom vill dela sitt liv med, och skapa  minnen tsm med.
Jag vet att ingen vill ha min bekräftelse, så ja skriver till mig själv så jag kan se detta inlägget och bli glad.
Jag trodde inte på kärlek förens jag träffade Jens, jag var 13 år och tänkte vafan är det här för kille?:O tyckte han va sjukt omogen.Tyckte mens va äckligt och att tjejer utan smink va fula typ. Absolut ingen kille för mig, antagligen va jag väl lite mer mognare än honom idag tycker jag att vi ligger jämnlika när det gäller mognad. Men iaf kände mig helt död när det gällde känslorna för honom , funderade ett tag om jag ens kan få känslor för någon typ att ja skulle va singel för evigt.
Träffade honom själv och jag föll direkt, han va blyg lite så mesig av sig satt 2 meter ifrån mig i sängen. När ja kom till honom sa jag hej satte mig i hans lilla säng och han satt o kollade datorn sjukt osociala. Men det var något där den där blygheten och mesigheten att inte våga ta första steget, jag tyckte det va lite smågulligt. När han sa gumman till mig eller ringde mig på skype och snackade hela nätterna det va charmigt han va nog den killen som passade mig. På något sätt kände jag igen mig själv i Jens vi har inte samma intresse men vi är blyga , envisa ibland mesiga, lättirriterande, dåligt tålamod. Osv ja det finns många saker , ibland kan det va svårt att ha ett förhållande med någon som är så lik en själv men samtidigt är det ju tusen gånger roligare :). Jag känner jens utifrån och in, jag kan läsa av honoms tankar vad han ska säga ibland säger vi samma saker. Jag kunde aldrig tro att jag skulle va så trygg med en människa som honom.
Jag har byggt upp mitt självförtroende med honom, jag kan klä av mig naken , kan sova utan smink, våga visa min kropp i duschen , våga släppa loss när det gäller sex. Saker som jag aldrig vågade göra för ett år sen.Jag gick alltid och la mig sminkad med t-shirt ,bh och hotpants typ.
Ville inte visa mina fula bristningar, men att få höra att man faktiskt är fin oavsätt om man är osminkad , har bristningar gjorde mig så fruktansvärt stark.
Ett förhållande består av två människor som man hela tiden försöker bygga upp till något bra, jag tror att ett förhållande bli bara bättre och bättre ju mer man kämpar och vill.
Men nu till det sista jag har verkligen fallit jag är kär, jag kommer inte va singel förevigt som ja trodde för två år sen. Han är mitt allt, som jag älskar otroligt mycket. Att åka ifrån honom är som det värsta jag vet gråtklumpen i halsen mina alldeles egna gos.
jag älskar dig<3
image description

Mitt 2011

2011 börja lida mot sitt slut redan på Lördag är det nyårsafton så tänkte berätta om mitt år som har varit ganska mycket upp och ner.
Januari: Slutade 2010 med att fira nyår med jens, sabina och några killar hemma hos mig. Sen började plugget igen efter nyår kände att ja va ganska depp senare i denna månaden.Skoltrött osv.
Februari: Denna månaden var ett helvete jens gjorde slut, jag spenderade min tid åt att gråta och försöka hitta mig själv igen. Vart mycket självmordstankar och annat. Senare i Månaden bodde man på zokker typ.
Mars: Började festa och röka kom hem runt 2 tiden varje natt och luktade sprit, någonstans kände jag inte igen mig själv. Såg inte faran med vad jag höll på med och vad som kunde hända.
April: Firade valborg i stan och i nybro , sket i plugget hade 3 ig och orkade inte bry mig om någoting. Åkte även till Spanien och längtade hem. Ville supa och va jätte röksugen så tillslut fick ja köpa cider för att ja inte skulle klättra på väggarna.
Maj:Gick på min sista fest, jens tog  upp kontakten med mig igen vart överlycklig. Och kände att mitt liv va tillbaka.
Juni:Sommarlov hängde mest med Jens kommer inte ihåg så mycket från just juni.
Juli: Åkte till Bosnien med sabina, Min syrra Lina gifte sig.
Augusti: Va med jens i en vecka i sträck, va på rix fm festivalen och sov över hos syrran.
September: Skolan hade börjat, fick godkänt i matte och kände att ja verkligen tagit tag i skolan på allvar.
Oktober: Höstlov åkte till Jämtland va sen med jens, fick något skit i magen som varade i ett par veckor.
November: Fyllde äntligen 15 , hade prao på apoteket hände inte så möö den månaden.
December: Jag och jens hade 1år och 6 mån tsm inget spec men iaf, firade jul med han och familjen och ja nu hhar vi jullov.
Imon ska ja till stan med Amanda och sen sova där pusshej<3

Tisdag

Hellu:)vaknade för ett tag sen men ligger fortfarande i sängen.
Älsklingen sover och ja fundera på att gå upp ist för att ligga här och lata sig.puss<3

Måndag

Hellu:)har inte bloggar på ett tag men det har ju sina anledningar det också.
Firade ju som sagt jul med familyn och min gos god mat och en galen tomte.
I går åkte ja och Jens hem till honom,drack lite och mös.och idag runt elva tiden drog ja in till stan med Jens mamma och hans lillsyrran så shoppade vi lite.jens stannade hemma han bruka va hopplös att gå på stan med.men iaf hittade ett par snygga skor med päls ska lägga in en bild när ja kommer hem.
Sen köpte ja leggings och en militär grön kofta typ.
Men nu ska ja dejta kudden och sussa medans pojken min ska kolla film.puss<3

Mys

Hellu:)mys känsla på hög nivå idag älsklingen är här och ska fira jul med mig underbart:).
Nu ligger vi i tildas säng och ska väl sova snart pussel<3

Skandal

Tycker att det är skandal att höra små 12åringar eller tillochmed 11 åringar som haft sex, eller redan blivit av med oskulden. Fler och fler ungdomar blir av med den tidigare när min mamma va ung så låg statistiken på typ 17-20 år.
Idag typ 13, jag blev av med min oskuld när jag va 13 hade jag fått bestämma idag så skulle jag har väntat tills typ min 15års dag. Man är inte mogen när man är 13 man vet inte ett skit egentligen det ända jag visste va att jag behövde kondom. Vad som helst kan ju hända man kan bli gravid eller stå där med 40 könssjukdomer typ när man bara är en liten skitunge. Nu hände ju inte det mig men det kan ju hända, dock är ja glad att ja gjorde det med den personen ja är tsm med idag. Men one night stand är nog lite farliga haha.
Sen tycker jag att man hittar mer och mer tonåringar som blir föräldrar, ursäkta men vet dom inte vad p-medel är typ. Skillnad att planera ett barn än att bara köra på och tycker det är skönt för stunden typ.
Va i en period då jag sket fullständigt i allt och alla typ nnee men javenne och jag tänkte inte alls när ja hade oskyddat sex med en person. Vafan hade man gjort om man blev på smällen 14 bast med en kille som man typ äcklas av? fyfan samtidigt som jens och jag börjat prata igen haha det hade vart kaoos.
Aja bettor nu blev det lite sex och samlevnad här men lite erotiskt snack skadar aldrig puss<3

Halv taskigt

Godmorgon :) har sovit lite halv taskigt inatt och vaknade jättetidigt, har grym huvudvärk för att ja tänker så mycket när jag sover. Ligger iaf med datorn i knät och fundera på att käka frukost ska städa mitt rum lite, sen kommer jens och senare patrik från göteböörg med fam.
Fundera på att beställa en resa till mig själv till Göteborg eller något annat för att få komma bort och koppla av lite. Rensa tankarna och fokusera bara på mig själv. Vad jag måste göra för att bli gamla Ebba, ska även beställa en tid på umo nu det behövs kan ja lova.
Vi höres puss<3

Om man måste

Om man måste kämpa för något hur ska man göra då för att lyckaS fullt ut?jag är inte dum och har lyckats förut
Det hänger bara på en själv.Det är roligare att kämpa för något om man verkligen vil.Fick mina betyg idag påtaglig om det 2vg och resten g känner mig nöjd.Hade ju som sagt ett mål och nu kan jag ägna min tid åt att klara mitt andra
Mål.Men det får ni inte veta något om hihi;)kan också meddela att ja blogga från mammas iPhone därmed den taskiga stavningen.puss<3

Lång

Hejhej :) är redan färdig fixad ställde klockan lite tidigare idag haha igår fick jag panik för att ja kände mig så stressad jensas mobil ringde typ aldrig moorrrr. Har iaf på mig svarta skinbyxor, en svart blus typ bruna armband och ett brunt halsband.
Har även sovit med flätor inatt för att få det lite vågigt men resultatet vart inte så jättebra äh det får duga.
Påtal om något annat så ska jag övervinna min rädsla för att va så lång, jag har alltid haft komplex över min längd. Jag hade nog inte haft det om man inte hör alla killar tjabba om att en tjej ska va kort ha stor rumpa stora bröst osv. Om jag får vara ärlig har jag inte sett en ända kort med stora bröst, det sägs att idealen ppå en tjej är 170 cm långg och att längre människor har större bröst.
Nä det där är något killar fått för sig typ 2010. För så vitt jag vet så är det dom långa och smala som får modelljobb ,få lättare jobb ihuvudtaget för man syns mer osånt. Så alla creds till er långa.
Har även inte vågat har klackar och se fin ut, utan sprungit runt i mina converse år ut och år in. Varför ska inte jag som är lång får känna mig fin bara för att jag är lite längre så ska man kunna ha klackar typ. Så nu ska jag köpa mig ett par så får vi se hur det kommer se ut haha puss<3

Sorry

Helluu förlåt för att jag inte har bloggat sen i Söndags men min boyfrieeeend följde med mig hem i Måndags och sov här tills idag vi har ju självklart varit i skolan med. Så har faktiskt umgåts med bara han och inte haft tid till bloggandet... men nu är jag igång igen. Imon är det Torsdag vilket betyder jullov efter skolan då förståss har inga vanliga lektioner imon utan julavslutning det blir nice.
Och jag har lite planer på vad jag ska göra på jullovet så kan väl dela med mig av dom.
1. Fira jul med familj, släkt och Jens hemma hos mig :).
2. Julhandla i mellandagarna.
3. Beställa tid till att fixa naglarna ska göra nageltippar igen hade jag tänkt.
4. Ta mig till frissan och göra lite coola effekter i håret känner mig så tråkig med bara kolsvart hår vill ha lite slingor typ röda eller blonda kanske?. Naee fåse.
5. Fira nyår med bettorna 3 rätters middag hos mig och en massa mys.
6.  Umgås med min pojkvän såklart .
Nu kommer man ju få en hel del pengar i jul så ska unna mig lite med en makeover på hela mig. Hårförlängning får ja dock inte... ingeen tycker typ att ja ska ha det haah.
(Ursäkta min stavning på allt är jätte trött och tangenterna har fått damp).

Påtal om något annat så har jag ändrat mig i mitt gymnasieval, eller det gjorde jag väl för ett par veckor sen egentligen. Jag skippar stylist har kollat på en dokumentär och i en sån här skitstad som kalmar lär man inte få jobb som stylist.  Hemsidan låter för bra för att vara sant jag tror jag håller mig till mitt undersköterska jobb och sen utbilda mig vidare till barnmorska.
Tror det är roligare att gå till ett jobb och känna glädjen varje dag att man är här för att hjälpa människor som är sjuka och behöver hjälp. Det är ett sånt jobb jag vill ha tor det passar mig mest :)

1 år och 6 månader

Idag har jag och min lilla älskling varit tsm i 1år och 6 månader, jösses vad tiden går fort känns inte som att det va ett halvår sen vi började träffas igen efter det som hände.
Inte så viktigt eftersom det inte är ett jämt tal lite skillnad när det är 1,2,3 år ihop osv haha.
http://ebbaberglund.blogg.se/2010/december/ Här kan ni läsa förra året då vi varit tsm i 6månader bara hah lite kul att läsa gamla inlägg och månader.
Men nu ska jag hoppa in i duschen har haft en mysig helg med syrrorna och kussen, synd bara att Jens inte kunde va med eftersom han vart sjuk. Får hålla oss friska nu , särskilt inför jul :).
Puss<3

bara för att

Är du kär? - ja

I vem isåfall? - Jens
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - Jag säger bara det om jag menar det.
Är du rädd för kärleken? - ibland
Har du rökt? - Ja
Snusat? - ja
Rökt vattenpipa? - ja
Har du varit full vid fel tidpunkt? - mjo
Däckat? - nästan
Tycker du att det är coolt att supa? - absolut inte

Kysst en främling? - tror inte det haha

Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - ja
Har haft oskyddat sex? - Ja
Kysst en tjej? - neeej
Sagt nej till sex? - har jag nog
har du haft sex med mer än 20 Personer - nej haha
har du haft sex offentligt? - Det bro på ingen som såg men det vart offentligt.
Gråtit inför mer än 10 personer? - ja
Smygit ut? - Ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - nej eller jo när jag och jens inte va tsm.

Lekt med någons känslor? - nej

Hur lång är du? - vet ej
Ögonfärg? - grön /blåa typ
Hårfärg? - brunett egentligen blond
Stil? - olika

Är du nöjd med ditt utseende? - neej

Är du mogen?- ja de är jag väl oftast.
Kramas? älskar att kramas

Kyssas? underbart

Att vara kär? lika underbart.

Kommer du svara ärligt på frågorna? - ja

Är du en pojke eller en flicka? - tjej
Är du oskuld? - nej
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 13
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - haha faktiskt
Hur ofta duschar du? - varje dag typ

Använder du deo? - ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? ja
Använder du parfym? - jaaa

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - i en
Vad tycker du om kärlek? - underbart
När kramade du någon sist? - hmmm måndags kanske
Saknar du någon speciell person? - ja

Har du svårt för att bli kär? - vet inte tog ett tag innan jag blev riktigt kär i Jens efter några gånger i varit.
När kysste/hånglade du med någon sist? - några dagar sen eller sist jag såg jens.

Ångrar du det? - nej

Är du singel? - nej
När fick du senast en komplimang? - haha inte en aning sällan.

Har du hånglat med någon av samma kön? - nää
Hånglat med nån riktigt ful: - ja haha

Ditt äldsta hångel : - 17 tror ja
Hånglat med fler än 50 pers: - nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll: nää
Gjort något riktigt dumt: nej

Gjort något du verkligen ångrar isåfall vad: Om jag har.

Vilka kläder sover du i: - tröja och trosor

Sov i din säng: - jens

Såg dig gråta:- jens tror jag

Fick dig att gråta: - hmm
Du gick på bio med: - jens

Har du piercat dig? - ja

I så fall, vart? - öronen, navlen och näsan


Lördag

Hej vaknade runt 10 idag fast har varit vaken nästan hela natten.
Saknar Jens jätte mycket älskar dig gubben<3.
Blogga från iPhone så kan bli lite konstigt inlägg.
Men snart ska vi springa ut på stan eller åka till maxi, jag ska ju sova här en natt till.
Vi hörs ska spela gitarr nu med minna puss<3

At home

Helluuu:) Ligger i kökssoffan och väntar  på bättre tider typ, nä men så jag kan få börja med tacozen är jätte mega super duper hungrig.
Dagen gick fort och engelska lektionen var inställd så slutade kvart över ett idag :), och på idrotten va jag och sabina i gymmet. Körde stenhårt idag haha vart helt slut, känns i benen och rööömpaan nu assoo.
Men ni får ha det så brao vet inte när jag bloggar sen.
Ps: Jag älskar min lilla pluttinutt <3

Fredag

Hellu fixade mig på bara en halvitmme idag, har sovit jättedåligt inatt har vaknat och tänkt tänkt, sen somnat en halvtimme sen vaknat och tänkt. I hate it aja nu ska jag gå till skolan med ett leende på läpparna sen ha en underbar helg :) . Tror dagen blir ganska chill ändån har ju inga läxor och typ inget att göra.
Och fy vad jag hatar vintern jag har sån konstig maglkänsla då, vill ha sommar nunununu.
Puss<3
haha typ förra veckan fett cool med godisklocka.
haha har tänkt på en sak fan vad grisig jag se ut när jag gråter nöff nöff typ.
och så en bild från idag.

Livet.

Livet är för kort för att slösa bort, jag måste göra en vändning för min egna skull för att jag ska känna att jag är stolt , stolt att få leva att jag ha något att leva för. Känner mig helt kluven känns som att jag måste få ut något skrika ut mina känslor men det går inte för då blir allt fel. Mina minnen plågar mig varenda jävla dag jag hatar 8an jag önskar att jag aldrig gick i 8an.
Skönt att det är helg imon, jag drar in till kalmar ska bli skönt att få komma bort lite också inte så långt men ba till stan stannar väl där över helgen. Ingen bryr sig väl vad jag ska göra ändån så skit samma :).

bli så trött

Bli så trött på sånna här facebooksuppdateringar :Gilla så skriver jag i din logg♥:Söt♥: G, VG, MVG
Gilla så betygsätter jag ditt utsendee och blabla, om du skriver ett hjärta i mitt pm så betyder det att du vill va tsm med mig osv.
Haha så jävla löjligt så ett hjärta avgör en kärlek? haha man ska fan har känslor också , kanske borde lära känna personen också.
Och man betygsätter inte andras utseende alla ser ut på sina egna sätt ,ingenting är verken bättre än det andra. Haha och jag kommer ihåg när man skulle betygsätta från 1-10 hur snygg en person va , jag la tillochmed in den statusen. Dock hade jag då andra tankar på hur världen såg ut, jag tycker ofta att tjejer framförallt får för mycket skit.
Såg en uppdatering igår då en kille som har flickvän la ut den snyggaste tjeejen som gillar denna statusen ska jag ha som profilbild.Tjejen gillade men det blev inte hon liksom, visst det finns alltid "översnygga" människor. Som folk kanske tycker ser bättre ut  ens pojk/flickvän men den man är tsm med är ju den man drogs till och den som man tycker är bäst och sötast liksom. Dock har jag aldrig tänkt i dom banorna jag kollar aldrig ut andra killar och betygsätter dom särskilt inte framför min pojkvän. Alla är ju som sagt fina på sina egna sätt.
Aja tycker det är dags för folk att mogna till lite, och sen borde inte alla 99or och skit ha fejjan för det är oftast dom som lägger ut detta . Fejjan är till för att berätta sina åsikter och tankar ingeet jävla betygssättningssajt.

haha så dålig


haha så dålig


Tjuu

Tjuu tjuu kom hem för typ nästan två timmar sedan käkade lite och nu håller jag på att ladda ner en film.Eller serie haha eva och adam så länge sen jag kollade på dom.
Känns gutt att inte ha några prov och läxor kva nu :)Dagen var lika seg som alla andra Onsdagar är sjukt trött och lite lätt irriterad känns att det bara är två dagar nu till mensen . Haha ska ut och gå en sväng sen ;) och fundera på att göra dajm de är ssåå guutt.
Men aja pusshej<3

Onsdag

Helluuu helluuu är klar ovanligt tidigt idag , gör ett försök att ha utsläppt men mitt hår är som en ända stor rishög på vintern känns som svinto över hela skallen. Vill ha sommar nu och stark solljus så det växer som ogräs, aja får köpa hårinpackningar när pengarna rullar in.
Ska snart gå iväg till skolan eller det blir nog cykeln idag , jag försöker att gå några gånger i veckan iaf så man får lite motion. Märkte på idrotten i Fredags hur grymt dålig kondition jag har inte bra ebba.
Men nu blir det lite plugg pusshej<3

Dumma dag

Inget verkar vara på min sida idaag är fett trött, min dator funkar inte och jag som ville se klart på min sjuka film.American orgie eller vad den hette någon sån där kåtfilm eller typ som american pie.
Har dessutom as ont i min vänstra arm kan knappt röra den vet inte vad jag har gjort med den så detta är och har varit en gnäll dag. bak på morgonen, lucia och sen prov gick faktiskt hyffsat bra om jag lyssnar på min magkänsla.
Är inte alls på humör och jag fååår DAAAAMP, behöver prata med en lugn och sansad person som inte är lättirriterad så jag bli happy, lite fina ord och choklad hade suttit fint pusshejz<3

Natti nussi

Hellu ligger i sängen och försöker få in något i min hjärna , ska ju ha SO prov imon. Och tycker att detta är skit svårt hoppas jag får godkänt iaf. Har precis duschat, målat naglarna och vänta på att min film ska laddas klart snart så jag kan kolla .
Sen ska jag nog sova, imon är det lucia får kolla på min lilla snutt som ska gå haha men puss<3

UJuj

Uff uff;) ligger i soffis med en grym huvudvärk alltid något typ.. är vrålhungrig och får damp om inte mamma kommer snart så man får i sig något käk.
Ska sen åka och hämta ett paket med mina kläder som jag beställde hem från h&men  klänning och lite sådant shit.
Men har typ inget att säga så puss<3

blir ledsen....

Blir ledsen inombords när jag läser månaden http://ebbaberglund.blogg.se/2011/february/ i min blogg och två månader efter. Varför låtsades jag vara så glad, så käftig? När jag egentligen inte ville något annat än att säga farväl typ. Jobbigaste månaden ever efter allt som hände mellan mig och Jens, vilka krav man hade på sig själv, hur panikångesten byggde bo inom mig.
Jag rasade även ner i vikt såhär smal var jag. Kan va att jag slutade med mina p-piller så hastigt och snabbt men bra mådde jag dock inte.
Vad ska man göra för att slippa se sina gamla inlägg har ju faktiskt haft bloggen sen jag gick i 5an vill ju gärna har kvar just denna.

Godmorgon

Hejhej :) har tid att blogga lite eftersom jag inte orkade fixa mig så värst mycket idag.Somnade runt halv 12 inatt sprang på toa minst 4 gånger och hade rensketa dirr. Men idag mår jag bättre, jäkla julbord inget o ha magen åker ju bergochdalbana efter den.
Ska snart traska iväg till skolan blöööö Måndagar suger och MA på morgonen mindre kul.
puss<3

Blir gäääälen.

Ligger i sängen med en kraaftig jävla mensvärk åhh ja orkar verkligen inte. Ska inte har mens förens om två veckor och ja jag har regelbunden med tanke på att ja äter p-medel och får min mens på dom vita tabletterna.
Så då kan jag se när jag ska få liksom.
Hoppas verkligen inte att ja kommer få en sån där reeejäl hormonrubbning  eller ngt så jag går in i en deprison igen. Mår verkligen inte bra då och livet näst intill suger då. Får göra saker som jag mår bra av hela veckan då haha äta choklad, gå ut och gå lite träffa mina godingar och Jens ta inte åt dig om ja sura haha.
MONSTEERVECKA HEJ!

Helgen

Hellu hellu tänkte berätta lite om helgen i Fredags följde min älskii med mig hem, vi käkade lite tacoz skulle kolla på idol men vi va så trötta och somnade haha. I Lördags drog vi till köpstan och va där i ett par timmar och handlade dom sista julklapparna.
Ajuste jag va så nyfiken på vad Jens hade köpt till mig så vi gav våra julklappar i Fredags ist jag fick en jätte fin tröja och han fick en cardigan av mig :).Idag har vi inte gjort så möö pappa kom vid tre och hämtade mig sen drog vi till ikea och käkade julmat ingen höjdare.
Mammsens julmat är bäst :).
Nu ligger jag i sängen och saknar min pojk redan det är så jobbigt på Söndagarna, men har två prov och plugga till nu så puss<3

Nyvaken

Har precis vaknat och bloggar från Jens iPhone.
Vi somnade jätte tidigt igår runt 9 haha vadå trötta efter en skoldag.
Han verkar ha vaknat på fel sida också men men det får man leva med.
Nu ska jag snart upp och fixa mig sen dra vi till köparna och hitta dom sista julklapparna.
Pyssel<3

Nyvaken

Har precis vaknat och bloggar från Jens iPhone.
Vi somnade jätte tidigt igår runt 9 haha vadå trötta efter en skoldag.
Han verkar ha vaknat på fel sida också men men det får man leva med.
Nu ska jag snart upp och fixa mig sen dra vi till köparna och hitta dom sista julklapparna.
Pyssel<3

bebisrumpa

Efter maten märkte lillsyrran att hennes älskade julkalender va uppätna som hon köpt på öb. Blev ett jävla härj så tillslut drog pappa dit och jag följde med. Hittade julklappar till mamma och pappa lika bra att köpa det då. Fast har 4 stycken kvar att köpa till. Men det få bli på Lördag för då ska jag in till stan med älsklingen.
Köpte även nya rakhhyvlar och rakmouse så nu är mina ben som lena bebisrumpor ;).
Jag har alltid varit riktigt lat när det gäller att  raka benen men nu på senaste veckorna har jag tagit tag i mitt liv haha.

Torsdag

Fyfan hade skrivit ett inlägg sen hände något och det försvann nu är jag lack :( Aja börja om från början.
Tur att man har ett minne som är bra dåee.
Tjectjec:) vart skit seg i morse och velande bland typ 50 frisyrer men allt dampade så slutade med att jag gick med utsläppt utan att ha plattat det. Brukar alltid platta det annars nämligen , hade ömsa idag iaf så orkade inte bry mig blev lite prov plugganden och sen fejjan såklart.
Sen har jag även kollat på tatueringar och nästa tatto ska va på revbenen med en text typ som megan fox har . Tycker det är sketa sexigt faktiskt :).
Men nu sitter jag och vänta på att maten ska bli färdig senare ska jag slå in julklappar. Mamma har handlat ihjäl sig idag och jag älskar att slå in presenter så man tackar ju inte nej ;).
Efter det duschen och allt vad det innebär typ ;) haha.
Men pusshej<3
Denna bilden tog jag innan jag skulle åka till Jens första gången efter vår paus eller vad man ska säga. Nervörs som aldrig förr men glad va jag allt :)

Julbaka

Jag är efter alla andra typ när det gäller julbakning i år jag älskar att julbaka så ska nog gå bort till affären sen och köpa lite ingredienser. Men ni kan ju få er en titt på vad jag hade tänkt att göra ;)
Enkel tryffel ska tydligen va ganska lätt att göra
  • SVÅRIGHETSGRAD: Medel
  • TILLAGNINGSTID: Under 30 min

Ingredienser

Gör så här

 

  1. Koka upp grädde i en kastrull. Smält ner chokladen.
  2. Häll i en form och ställ kallt. Forma bollar och rulla i kakao.

Och sen chokladrutor hittade inget recept på det här men ska rota i skafferiet och se om jag har kva receptet hemma. Vi höres

Onsdag

Cha chaaa bitcheees ;) skoja baaaa , ligger i sängen o lyssna lite på murre (musik). Sjukt dryg dag med en jääävla massa lektioner "suck", är as huungry så väntar på att få mat typ.
Ska plugga senare också fast vi har ömsa imon så får göra det då. Men har faktiskt inget att skriva just nu fåse om jag kommer på något att diskutera sen typ. Haha jag gillar ju sånt pusshej<3

Mysfaktooor på hög nivå.

Har precis stigit upp från ett varmt bad med tända ljus, doftolja och massage olja . Synd bara att man är själv när man gör sånna här saker. Har iaf legat där ett tag nu och bara kopplat av och tänkt lite sånt som behövs ibland.
Jag är en "mystjej" älskar att ha tända ljus till allt, när man ska sova,kolla på film, när man ha  sex, i duschen, vid badkaret eller bara för att det är fint och mysigt.
Jag har även börjat komma ifrån mitt höstdepp nu blir alltid sån när Hösten börjar komma runt september ,Oktober. Gråter mig till söms och är allmänt negativ och tänker på det dåliga hela tiden. Varför inte bara se framåt och se det positivt med livet?. Istället för att tänka "det är lika bra att jag drar och försvinner".
Igår tog jag tag i mitt liv och sökte två nya jobb igen denna gången max och burger king. Och nu kommer folk börja härja usch palla jobba där, fettet äter sig in i porerna och blabla. Och? jag är ung och jag vill ha pengar målet är ju att jag ska kunna flytta hemifrån någongång under min gymnasietid. Och hur många ungdomar är det som lyfter på arslet och söker jobb bara för att dom har ett mål när dom är 15?.
Jag vill verkligen detta och därför kämpar jag både med betyg och jobb just nu eller helg jobb då.
Men vi hörs puss o heej<3

Tisdag

Hejhej :) började daagen med hemkunskap två gånger i rad, först dajjjjm sen negerbooollls. Sen har det bara varit chill i dillan. Ett jäkla härj om snö på fejjan jag slipper den gärna, bara blaskigt sliskigt och kallt. Vill ha sommar och värme. Har insett att jag nu har 4 prov att plugga till wihooo vad kul. Blir väl att plugga sönder fram tills pojkväns akademin börjar vid 9.
Det är final idag och jag tycker nog att marcus och jossan ska vinna känns som att han har förändrats mycket plus att dom alltid är så gulliga mot varandra sen bor dom ju o oskarshamn med haha. Eller så tyckeer jag att Jenny och chrisitan ska vinna läser bådas blogg och han verkar också ha förändrats. Huuum pojkväns akademin kanske är bra ändån ?;).
Nää inget jag skulle sätta mig in på men nu ska jag nog käka så jag har energi till pluggandet puss<3
fick bli en liten bild på mig och min kärlek<3

<3

Detta är vad jag försökt få ihop nu ikväll, personligen älskar jag låten when i held ya, moa från idols låt.
Så varsegod älskling :) den blev inte så bra men highteck som man är men men...

Periodare

Jag är en "periodare" i maten,vissa stunder äter jag som en flodhäst och vissa stunder går det bara ta några tuggor sen ligger ja i matkoma. Detta är skit jobbigt min mage har varit lite småbubblig till och från sen höstlovet ,svider, mår illa och för ett jädrans liv.
Känns skit trist nu till Jul då jag gärna går upp några kilon eftersom jag är gaaalet kär i julgodis och julbord. Men nu har jag köpt hem activia för matsmältningen hoppas att den hjälper mig. Har ingen lust att bli pinn smal igen och se ut som ja vet inte vad. Detta har gjort att jag gärna inte kan äta annan mat än tacoz, har ätit det några dagar nu och apelsiner. Gud låter som att jag är gravid och blivit beroend av en massa men som sagt jag är jag. Knäpppbooll
Min mamma har också lite risig mage så antar att jag ärvt det från henne.
osminkad och risig tjej i bakrunden men det får ni leva med.

SVAR.

Hej när tycker du sex är som bäst?
När är ditt och din pojkväns förhållande som bäst?
Har ni sex ofta?
Vadå kåtjevel?
1. Jag tycker sex är som bäst när man inte har haft det på länge, då menar jag typ en vecka eller något ;)
Då är man som kaniner haha.
2. När vi inte har bråkat på ett tag, och visar mycket kärlek och respekt :).
3. Jag pratar gärna inte öppet om mitt sex liv, men frågan är ju då vart går gränsen när det är för mkt sex och för oftaa?. Det är bara att köra på när man känner för det tycker jag. Så kan inte svara på den frågan direkt.

Måndag

Hejhej :) inte sovit en blund inatt har hostat och hostat och hade jätte ont i halsen när ja vaknade. Så är hemma och vila idag men imon blir det nya tag. Sitter och käkar någon vegetarisk nudel soppa just nu typ vetefan vad mojjan köpt hem.
Ska plugga lite på biologi och so prov senare määd men har inte så mycket mer att säga puss hej<3

Stirriga sidan

Haha jag har tänkt på en sak och det är att jag har en jävligt stirrig sida också,ena dan är den värken  andra lik. Det börja oftast med att jag är nervörs, orolig,stressad och när jag är det blir jag stirrig och allt går snett. Men jag tycker ändå det är ganska charmigt.
Vi hade ömsa förra veckan då vi brauudar skulle baka ngt och när folk börja bli klara blir ja skit stirrig och stressad. Hällde i ingredienser som inte skulle va i , tog en halv flaska med diskmedel på en sked typ och virrade ihop skiten o slängde i papperskorgen när ja virra runt såhär så har jag ingen aning om vad ja gör haha.
På engelskan berättade jag att ja alltid börja lipa lite i början när ja ska sola solarium sen hoppar ja ut ur hålet står och stampar lite sen hoppar jag in i solariumet igen. "Ebba du är rolig du" , jag låtsas att jag är en ordningssam person.
När jag i verkliga livet kastar runt saker omkring mig , undra hur min lägenhet hade sett ut typ haikon taikkon. Fast inredningen hade det intee varit några problem med, men disken, tvätten haha ja gud vet allt. Jaaag älskar att städa hos andra men inte hos mig själv. Kommer ihåg när ja lekte lekar med mina kompisar när vi va små att vi vad städerskor o städade hela deras hus.
Innan kunde jag stiga upp när Jens sov och plocka på hans rum aja märklig cheyy nussi nassi

Söndag

Hellu :) i Fredags följde jag med Jens hem, vi gjorde inte så jättemycket kollade på film osånt. I Lördags drog vi in till modehuset Jens vart bitterfitta halva dagen vilket gjorde mig också sur, han och affärer är ingen big deal kan ja lova.
Men efter några glas på kvällen vart han pigg och alääärt haha, sen slingade hans mamma mitt hår var meningen att jag skulle ha röda slingor i typ. Meen det syns inte :( om inte annat får jag vänta till sommaren då håret bleknas mer.
Och idag åkte jag hem :( blir alltid lika ledsen när jag åker ifrån honom ,om jag fick välja en plats i livet som äär den bästa så är det att få vara i hans varma famn.
Aja skola imon och nya tag känns skönt att det inte är sådär meeega länge kvar till jullovet.
men vi synes ska kolla om ja hittar några bilder på dennna nya datorn.
hahaha osminnkad och leker fjortis moget ebba.

Fast

Tjuu är fast på bron kul

Fredag

Hejhej :) Har precis fixat mig lite eller, aa det gamla vanliga typ. Förresten kan knappt ha utsläppt längre jag får paaaanikoos. Det är ivägen krulla sig och det ena med det tredje. Ska om  5 min eller något ta mig bort till skolan, har inte så jobbiga lektioner idag så det är gött gött.
Efter skola följer jag med Jens hem och stannar där över helgen :). Kanske ska rida på Söndag också hoppas! ( då menar jag tildas hyrhäst ). Men vi höres puss o hej, har inga bilder på denna rosa datorn någon har tagit bort allt. Typiskt hade jätte mycket minnen här bilder på mig och jens, resor osv :(. Men har ju lite på fejjan så få ta där ifrån isåfall.

Svar

Hej :) jag har läst din blogg ett tag och och älskar att läsa vanliga varadagsbloggaar. Har även bläddrat runt lite bland arkvien och sett att du skriver ganska mycket om kärlek. Jag har en fråga jag och min pojkvän har varit tsm ett tag, fick för någon vecka reda på att han varit otrogen mot mig. Jag vet inte vad jag ska göra vad tycker du?.
Detta är skickat från Josefin, gick dock inte att kopiera hela frågan något är knas på min blogg. Har även fått klagomål att man inte kan trycka på skicka efter man skrivit kommentaren för det kommer inte upp någon sån. Kan meddela att skicka knappen är genomskilning av ngn konstig anledning så det går att skicka. Men nu till Josefines kommentar.
SVAR: Hej :) vad kul att du gillar bloggen :). Men nu till din fråga jag känner själv att om min pojkvän hade varit otrogen mot mig hade jag nog gett han en jävla rak höger och dumpat honom direkt. För en gång otrogen alltid otrogen sägs det iaf. Jag tycker att du ska prata med honom och berätta att det han gjort är verkligen fel och att man absolut inte gör så. Och tänka efter om du verkligen kan fortsätta att lita på honom i fortsättningen?.
Fortsätter han så tycker jag att du ska lämna över ditt hjärta till någon du verkligen förtjänar och visar respekt.

Oftast är man ju otrogen för att man vill ha bekräftelse om man kan bli älskad och om man attraheras av någon annan än den man är tsm med. Vilket jag tycker är idotiskt , man ska hålla sig till en och det är den man valde att bli tsm med och den man inners inne älskar.

kram.

1 Dec

Halloj 1 December idag då  inte så märkvärdigt mer än att det är julafton om endast 23 dagar :). Börja få lite smått julkänsla jag tycker julen är mysig, tända ljus, god mat och snön faller ner sen kryper man under täcket och myser. Dock har det inte kommit någon snö än, men iaf har inget spec att berätta om dagen idag. Så det får avstå ,ikväll är mina planer att plugga och kolla på tv.
Blåser jätte mycket ute nu tog minst 20 min att cykla hem från skolan för mig, vinden va inte rolig asså.
Förresten STÄLL FRÅGOR HÄR NEDANFÖR TÄNKTE HA EN LITEN MINI FRÅGESTUND :) vi höres puss<3