Frågestund

Tänkte köra en frågestund , eftersom jag inte ha något vettigt att skriva om och jag älskar att svara på svar haha.
Så våga fråga !

URRRRK

Hejhej :) hade ömsa idag dökänsla på hög nivå! herregud onödigt att gå till skolan sånna här dagar asså. Fast hade hemkunskapprov så antar att det gick bra iaf.
Satt mest vid fejjan, härjade runt och spelade kort. Ikväll händer det inte så mycket blir antagligen lite plugg osånt imon ska jag göra en sak men det får ni  inte veta förens imonkväll så håll ut puss<3

Måndag

Hejhej :) dagen vart sjuuukt lame typ , va sjukt slö och allmänt  trött. Aja hände inget speciellt idag iaf har iaf kommit i underfund med att onödiga människor som bara hitta på en massa skit har ingen plats i mitt liv.
Ska iaf träna sen oså ha det bra puss<3

Helgen

Hellu har ju inte direkt berättat om helgen i helhet så tänkte göra de.
Fredag: va först i skolan när jag kom hem så va minna här hemma så vi hängde väl inte och käkade lite tacoz och mös med familyn.
Lördag: Drog först in till stan jag köpte en jacka, trosor , bh, en spetströja en ny klocka smink och lite sådant. Sen åt vi lite , jonna och Minna va kvar här hemma satt vid matbordet och snackade på om allt möjligt haha något vi berglundskor är bra på.
Sen fixade jag mig lite och gick bort till Elina då hade hon och hanna lagat mat så kom vi tjejor hem dit och hade lite kul haha.
När jag kom hem va min blogg borta :( dumma den som gjorde så. Somnade runt 3 och va uppe med tuppen kände mig lite febrig hade vridit och vänt hela natten och haft mig. Många tankar osv..
Och idag har det inte hänt så mycket bakade bullar imorse , pluggat lite osånt men hare bäst puss<3

back on track

Hej, någon raderade min blogg igår men på något sätt lyckades jag återställa den gutt gutt :). Fick panik igår hade ju typ allt på denna bloggen, men iaf idag ska jag plugga typ har 3 prov uurk.
Men ni får ha det så bra puss<3
haha ja och syrran innan jag skulle iväg och träna i torsdags.

Wiho

Hejhej:) åkte in till stan idag och hittade lite saker.
Nu sitter jag fixad och ska iväg om en timme ungefär ska på tjej gallaj pusshej<3

Fråga

Emma om FRIDAY:
Hej :) måste börja med att säga att du verka va en riktigt toppen tjej! va så tråkigt att läsa att det tagit slut mellan dig och Jens ni passade så bra ihop. Och du skrev alltid så fina texter om honom , men nu till min fråga är ni vänner och hur mår du nu förresten?
SVAR:Hej tack så jättemycket :) ja det va riktigt tråkigt att allt blev som det blev men saker och ting har väl alltid ett slut också. Man kan inte kalla oss för vänner vi kommer nog direkt aldrig bli det heller , inte riktiga vänner som umgås och bara är . Jag kommer nog aldrig förlåta honom heller, om han visste hur lågt jag sjunkig pågrund av alla hans bortförklaringar, lögner och svek under denna tiden.
Jag grät mig till söms varje nattjävel, slutade äta och gick ner 3 kg , skrev långa texter och brev. Och inte nog med det gick ner till havet och tänkte ställer jag mig på detta isflaket och trilla ner så dör jag för jag skulle kunna dö för den jag älskar. Men jag gjorde inte det? varför jo för att jag vet att någonstans där ute finns den killen, den killen som vill ge mig den kärleken, den killen som ser alla lösningar i problem, den killen som inte smiter från alla konflikter och problem. Om jens visste allt detta så hade han aldrig bettet sig som han gör, blockat mig på fejjan, smiter i skolan , ber mig dra åt helvete osv. Och nu till svaret hur jag mår? jag mår förvånadtsvärt bra jag har lärt mig av detta sjukt mycket och kan slå vad om att han kommer mogna till och lära sig hur man ska behandla en tjej. Fattar inte varför jag lagt ner så mycket energi på att må dåligt över en kille där man bara dugeer några månader sen vill han ha något bättre. Och detta tjat att jag hittar på mkt, att allt är mitt fel.
Bullshit tror ingen är värd detta som kämpat sså mycket och velat så mycket.
Till alla er tjejer där ute låt aldrig någon svika dig , va stark och bevisa att du kan va utan honom också. Det misstaget gjorde inte jag förra gången men denna gången tänker jag inte ta emot all skit.

FRIDAY

Hellu :) dö dag idag i skolan sov mig igenom alla lektioner typ,  sitter iaf och hänger med minna  och tilda i soffan. Väntar på att tacozen ska bli klar, sen blir det väl tvtittande och godistimmen haha. Rutinerna rullar på som dom ska ni vet ;).
Imon ska jag iaf in till stan och shoppa lite och senare blir det tjejmys med braaudarna. Men hare gött puss<3

Torsdag

Hej hopp :) stog i kafterian med Matildus och typ dog ne men det är fan fett drygt att sitta där och ba glo på allt folk. Sen hade vi prov vet inte hur det gick hoppas att det gick bra iaf haha.
Men ska äta sen när päronen kommer sen blir det lite plugg och sen träning ;). Så ser min kvällis ut men ni får ha det så bra puss<3
crazy bild från nyår

Torsdag

Hej hopp :) stog i kafterian med Matildus och typ dog ne men det är fan fett drygt att sitta där och ba glo på allt folk. Sen hade vi prov vet inte hur det gick hoppas att det gick bra iaf haha.
Men ska äta sen när päronen kommer sen blir det lite plugg och sen träning ;). Så ser min kvällis ut men ni får ha det så bra puss<3
crazy bild från nyår

dumma mage

Fååår kolik på min mage kan inte äta något förens jag typ mår as illa efteråt sen har jag små mensvärkar hela tiden trots att jag hade mens för bara en vecka sedan. Jag ooorkar inte :(

Onsdag

Hejhej :) idag har vi studiedag så sitter här hemma och glor , fundera på att gå  ut och gå en sväng det är ju så fint väder.Ska även plugga lite på SO provet som vi ska ha imon, åhh dö på alla läxor. Har ingen ork till någonting längre känns det som. Men ni som är lyckliga hare bäst :)<3

Så jävla trött...

Så sjukt trött på skansenskolan just nu, Kommer ihåg när man började 7an  allt va nytt, nya människor och man kände sig jätte stor. Jag umgigs mest med kompisar och tänkte aldrig på kärlek eller något sånt. Tills den dagen då jag pratade skype med en kille som jag sedan blev tsm med.
Nästan 2 år av lycka och sorg har jag gått runt där på den där jääääää***la skolan ibland har jag skitit i allt, bara skött skolan och inte brytt mig. Ibland har jag suttit med gråten i halsen och tyckt att livet är värdelöst.
Jag har alltid fått stämplen av mitt ex att allt är mitt fel , det är mitt fel att det tog slut. Något som är MITT fel och som jag kan hålla med om är att varför tog jag ens tillbaka honom efter den andra gången han hade lämnat mig?. VARFÖR VARFÖR VARFÖR va jag så jävla dum i huvudet och inte insåg att han kommer göra samma sak igen.. jag känner honom nu han lämna vill ha tillbaka .. lämna och vill ha tillbaka.
Det beskriver bara hur han är som människa, jag va ärlig jag skulle aldrig va tsm med någon som jag inte älskade eller som jag inte ens såg någon framtid med.
Jag kom förslag med lösningar hur vi kunde lösa så förhållandet skulle bli bättre... det man fick tillbakas va jaja...<3-.
Jag bråkar inte utan anldening jag är inte sån, men om jag inte få någon kärlek , respons eller ens respekt av någon man älskar mest så är det väl inte konstigt att man bli sårad och arg.
Det där självklara i ett förhållande saknar jag dom där vackra orden som fick en att blomma ,kramar, kyssar och fina sms när man inte sågs.
Men ett förhållande består av två personer och inte en, jag va tsm med mig själv.

Ber om ursäkt

Ber om ursäkt för min dåliga uppadtering, orkar inte blogga på ett tag men håll er kvar det kommer. Har inget att berätta just nu.

rycka upp sig.

Idag har det varit en sån där dag man bara legat under täcket och lipat över hur negativit alla är, från och med imon ska jag bli stark. Visa att jag kan och sluta hänga läpp över brustet hjärta.. jag orkar inte det längre.

5 bra egenskaper om mig själv och 5 dåliga.

Dom dåliga:
1. Att jag ibland är lite för bekväm med mig själv , oftast när det gäller pengar. Vissa velar fram och tillbaka, snåla och håller på. Jag kan köpa ett par jeans för 500 spän och sen aldrig använder dom. När jag typ bara ha barnbidraget varje månad.
2. När jag försöker vara snäll, men förklara det på fel sätt så blir folk oftast arga.
3. Jag har svårt att släppa och glömma folk i mitt liv, särskilt om det är någon man älskar.
4. Jag intalar mig själv att mitt liv är typ piss och skit. Men jag har bara förlorat en människa en människa.. inte mer.
5. Jag önskar att jag va lyckligare oftare.

5 bra:
1. Jag pratar gärna med folk som mår dåligt och behöver ha någon att prata med.
2. Om jag vill något så kämpar jag fullt ut för att uppnå målet.
3. Jag är oftast ödmjuk och snäll... men bara om dom är snälla mot mig.
4. Andra går före mitt egna liv,
5. Jag skiter inte i problem och konflikter, jag ser att allt går att lösa bara man är villig till det.

Ursäkta

Hej, jag får ursäkta att min blogg är väldigt tråkig just nu, jag lever inte värsta storstadslivet som ni kanske märkt. Vaknade iaf upp hemma hos syrran för ett tag sen som bor inne i stan, vi får se vad vi hittar på ikväll oså.
Igårkväll vart jag fly förbannad fyfan för vissa människor och respekt asså, så jävla lågt att skylla allt på mig hela tiden. Jag kanske är cp, ett sär, psykisksjuk, en fitta och dumihuvudet. Men frågan är ju om det inte är personen som säger orden som prata om sig själv?.
Aja jag är starkare utan den personen , jag kanske blogga sen puss<3
Längtar tills jag får hår igen nu efter mitt uppehåll !

Hahaha så jävla B

Älskar när man precis blivit singel och så börjar en massa killar härja och det första mest o attraherande dom skriver är kan inte du komma till mig;). Utan att ha yttrat ett ord innan, haha kan verkligen itne bli attraherade av sånna sliskiga människor.

Tjec tjec

Tjec :) har en konstig känsla i kroppen idag, det känns som att vi ska ha lov typ eller något.Kom iaf hem för ett tag sen och nu har jag gosat ner mig i soffan, ska käka lite thaimat med pappa och tildus. Senare ikväll ska jag dra in till staden ;).
Och en sak... tycker det är lågt att man skiter i en fullständigt när man gjort slut. Det var han som gjorde det då ska man inte behandla mig som luft för det va stark ist.
puss<3

Torsdag ode dååva

Hejhej :) gjorde ett videoinlägg innan men tog bort det när jag insåg vilka som lästee min blogg... haha halva släkten ne men typ.
Idag vart det skolan som vanligt... tråk satt och hade typ 3 timmars håltimme och glodde in i väggen roligt liv. ÄÄÄLSKAR LIVET IBLAND ASSÅ ELLER INTE.Sen åt jag och drog hem till jögglan, där va jonna , manne och tilda ochsen barnen förståss. Så satt och tjabbade lite med dom mupparna.
Sen drog jag  och tränade med Sabina och nu ska jag snart sleepa ska bara kolla lite bloggar. Hare bra pussinussi<3

Spontan

Spontan som man är så drog jag till f-stanför att hitta en ny jacka, stog i panik imorse och dragkedjan gick sönder precis innan jag skulle gå till skolan. Och hade ingen annan vinterjacka, så fick köpa en ny gosig sak. Bäst det så håller den länge.

Onsdag

Halloj:) har inte så jätte mycket att skirva just nu då det inte händer sådär jäääätte mycket i mitt liv.. skolan rullar på som vanligt hade biologi provet idag och det kändes som det gick toppen.
(Lyssna alltid på min magkänsla) haha.
Annars händer inte så möö ska till syrran i helgen hade jag tänkt och umgås med dom, på måndag blir det frissan och nästa helg blir det förmodligen att va med bruttorna... sen ska jag sätta i hårförlängning och lite sådant.
Så det känns bra att frächa upp sig lite , är jättesugen på att köpa massa kläder. Ska kika in på lite sider och se vad jag kan kirra haregött puss:)<3

Natti nusssi

Ska snart hoppa i säng och lägga mig med en varm vetekudde, va ute och gick en långrunda med pappa efter maten. Så himla skönt att få röra på sig lite och koppla av tankarna. Känns som att vi ha typ en miljoooon läxor nu en massa so diagnoser, hkk prov och imon biologi test/prov. Som vi bara gått igenom två lektioner fattar ingenting heeej!.
Men känner mig jätte sliten och trött idag så ska gå och lägga min nu pussen:)<3
haha suddig bild från nyår!

Tisdag

Tjotjo:) hände inte så möö i skolan eller jo hkkn lärarn är typ inte klokis. Är vrålhungrig och vänta på att någon i stugan ska laga lite mat;).
Förresten har tänkt lite att jag är lyckligare att va singel nu ett tag,  behöver inte tänka på att man ska ha någon. Även om kärlek är det finaste som finns så kommer jag ju alltid få uppleva den med någon annan. Det som retar mig är att det va exakt ett år sen detta hände igen, och det va potatisbullar när jag kom tebax till skolan vilket det va detta året med. Kan lova att det verkligen inte är kul och att man blir vverkligen ledsen av sånt här.... Men jag ska leva varje dag som lycklig nu och ta dagen som den kommer. Jens kommer alltid ha en plats men det kommer komma någon som tar en del av den också i framtiden.
Har det bäst<3

Träna

Nu snart ska jag ta tag i mitt lilla liv och börja träna utanför hemmet också ska snart dra iväg med sabina !!!! Har bestämt att bild med bikkini kommer i Mars typ så håll ut!!

Livet är upp och ner.

Hejhej :) har inte bloggar riktigt på ett tag, som ni kanske märkt är mitt liv lite upp och ner just nu. Dels för uppbrottet mellan mig och Jens saknar honom så otroligt mycket. Men jag kan inte göra något åt  saken , som jag läste någonstans om det var han som gjorde slut så är det nog inte meningen att det ska va ni och att du är värd någon mycket bättre.
Men jag litar på Jens , båda behöver tid och mitt liv kommer förhoppningsvis att ordna sig. Har gått ner 3 kg på en helg :( börjar fundera om jag har någon form av ätstörning. Har inte ätit ett skit under hela helgen typ , gråter och är allmänt deprimerad.
Jag ser typ sjuk ut, smalt ansikte , blek och vidrig. Ska sätta i hårförlängning nästa helg tror jag om det blir av och fixa nagelförlängnign. Tror jag behöver bli ny ebba igen för att jag ska få någon fart i livet.
Men ni får ha det så bra ni som håller sig kvar och läser puss<3

ebba grön

Ebba grön  ([email protected]) om svar:
"Eller när du la dig jämte mig och sa ebba är det för tidigt att förlova sig nu?, samtidgt som jag vet att det inte skulle va vi livet ut." Du skriver själv att Du Vet att det inte skulle vara ni! Vet du något sådant varför böla över att grabben dumpar dig? Det verkar som om du inte hade någon framtidsvision! Onödigt att vara tillsammans med en sådan människa!

Vem jag är, en tjej som läser din blogg! Mer behöver du inte veta.

SVAR: Om du bara klagar hela  tiden så behöver du inte läsa min blogg, och du borde inte lägga dig i hur mitt och Jens förhållande va. Vi hade framtidsplaner ihop , men allt kan ändra sig sjukt snabbt som du kanske märkt.
Du känner inte oss och du vet inte hur vi hade det, vilka planer vi hade osv så lägg dig inte i mer.

Man vet inte vad man har förens man förlorat det.

Jag mår som skit just nu , jag kan inte äta, sova eller va riktigt glad.Såfort jag inte tänker på Jens så försvinner känslan i magen. Jag har bestämt mig för att ta hjälp nu, jag är rädd att jag inte kommer att fixa detta själv en gång till. Jag kom aldrig över Jens förra gången utan vi började snacka så jag behövde aldrig göra det.
Nu är jag nästan säker på  att det aldrig mer kommer att bli vi igen. Jens är en väldigt envis person och jag tror att allt handlar om att ge igen. För dagen innan han gjorde slut skrev han att han älskade mig mest av allt och att han va glad över atthan hadee en sån fin flickvän. Jag har alltid haft svårt att lite på folk när jag väl började lita på jens så , på orden han sa så gjorde han slut.
Jag vet att han bryr sig inerst inne vad som pågår, men är för trött på att höra på all skit. Utan vill va ifred, just nu , idag känner jag att livet inte är värt att leva. Jag älskar honom alldeles för mycket för att existera.

svar

Ebba Grön  ([email protected]) om Känslor:
Men om du hela tiden vetat att det inte skulle vara ni för alltid, varför vara tillsammans överhuvudtaget?! Tidsfördriv?

SVAR: Du som kalla dig själv för Ebba grön kan ta och berätta ditt riktiga namn. Och frågan är vet man ens om man kommer va tsm för alltid när man är 15år?. Och känner på sig att killen inte älskar en tillräckligt mycket?.

Tror inte det jag va inte tsm med honom för tidsfördriv , jag såg en framtid men inte han.

Lördag

Hejsan ,sov inte en blund i natt vred och vände på mig .
Jobbigt dedära men ska iaf in till stan snart puss<3

Lördag

Hejsan ,sov inte en blund i natt vred och vände på mig .
Jobbigt dedära men ska iaf in till stan snart puss<3

Känslor

Ska snart sova efter denna otursdag men ska först skriva av mig lite, jag är förvånad över att jag tagit detta väldigt bra gemfört med andra gången. Visst jag gråter jag är ledsen, men jag tror att om jag visa min svaga sida så kommer det inte bli bättre.  Jag älskar Jens det gör jag han är min första kärlek och kommer alltid ha en plats, men jag känner att jag ska stå på mig.
För någonstans där ute vänta den rätta killen, som älskar mig för den just jag är. Det värsta av allt är att se alla bilder, tröjan jag fick av jens i julklapp, halsbandet han gav mig i somras eller fotlänken och den lilla asken .
Att hans kallingar sen i helgen ligger kvar i soffan och degar, att inte får va med honom dela mina tankar pussa på hans underbara läppar hålla om honom. Eller sitta under vattenkranen i duschen i flera minuter och bara snacka.
Men är det meningen att man ska bli lämnad tre gånger? ,om det inte känns rätt varför blir man tsm med någon då?.
Det som gör mig så otroligt ledsen, jens jag tror att du läser detta du är en underbar person, är snäll , vänlig och trevlig lova att hålla kva det och inte bli någon annan.
Jag saknar det förhållandet som va för några månader sen, i somras tex när vi alltid tog en promenad tände ciggen och snackade skit. Eller när du la dig jämte mig och sa ebba är det för tidigt att förlova sig nu?, samtidgt som jag vet att det inte skulle va vi livet ut. Så såg jag mitt liv med dig.
Nu på senaste tiden ville jag visa vem jag va, vad jag kunde göra för oss men fick inte chansen. Jag hoppas du hitta den rätta för dig och jag den rätta för mig . Jag älskar dig och det vet du<3

:(

Tredje gången gillt nu står jag på samma ställe som för 1 år sen när jag sprang hem från skolan storgrät av att bli sviken av någon man älskar. Trodde det skulle bli bra mitt och Jens förhållande va bara när vi va , men annars bestod det mest av bråk. Jag gav jens en chans men han gjorde slut.
Hur ska mitt liv bli nu? , jag palla inte jag kommer krossas och gå sönder på bitar igen.
Alla visste hur mycket jag kämpade för oss, hur mycket tid jag gav åt jens och hur mycket han betydde.

Alla

Alla som läser min blogg ställ en fråga där nere där det stå kommentarer.
Anonymt eller ej,något som ni vill veta om mig men inte våga fråga osv.
Alla svar kommer i ett vodeoinlägg nästa vecka eller efter helgen puss<3

Puh

Har precis tränat inte för att det märks något på
Mig men .Tror jag ska börja på kärring gympa igen det ger ändå ganska mycket.
Då har ja träning två gånger i veckan sen hemma det blir ju perfa .
Och för er som inte se nya designen tryck då F5 .
Nu ska ja kolla på tv pussen <3

Bloggen fixad

Nu har jag fixat bloggen :) ganska nöjd men stör mig på det där Ebba som står uppe till vänster på headern. Men det får man leva med.
Nu går  det även att kommentera så släng in något sött , bi höres puss<3

tjolahop

Tjoho :) kom hemför två timmar sen hade mååånga lektioner idag suger get.
Har iaf sökt mina gymnasium nu dom jag sökte va :
1 val: Vård och omsorg med inriktning vård.
2 val: Barn och fritid
3 val: Restaurang och livsmedel
alla på jenny nyströmsskolan ;) så nu får man se vad man kommer in på puss<3

Onsdag

Hejhej:) vart klar och fixad redan vid 7 haha så nu har man inget att göra ska nog spela lite temple Run.
Har bara slapp kläder på mig idag är trött och förkyld så orka inte bry mig går ju som sagt bara på skansen.
Men vi hörs väl sen någongång pussen <3

DAAAMP

Försökte få lite mer liv i bloggen, visst Svart är jag men det blir så dystert och sen när ja gnäller så mycket så blir det ju en deppblogg. Tänkte ha någon rosa/ljuslila aktig bakrund så det blir lite gladare?. Tänkte ta ett nytt pro-tema men det funkar inte :O.
Så jens om du ser detta kan inte du va jättegullig och hjälpa mig då?(A) imon eller något om du har tråk du vet lösenordet<3.
Blir galen på alla dessa stilmallar, färgkoder och det ena med det andra, samtidigt som jag har skit slött internet. Hmm inte kul men puss<3

Tjosan

Halloj:) sitter vid köksbordet och vänta på mat.
Denna dagen har sugit sjukt seg och en massa annat.
Och jag vill ha sommar eller vår åtminstone bruka alltid ha en sån konstig känsla i januari och februari.
Men ha inget spec att berätta skolan har ju börjat och inget vettigt händer i livet <3 puss

Tjosan

Halloj:) sitter vid köksbordet och vänta på mat.
Denna dagen har sugit sjukt seg och en massa annat.
Och jag vill ha sommar eller vår åtminstone bruka alltid ha en sån konstig känsla i januari och februari.
Men ha inget spec att berätta skolan har ju börjat och inget vettigt händer i livet <3 puss

Godmorgon

Halloj:) dö känsla att gå upp idag blä kallt och äckligt har sjukt ont i kroppen också.
Gnäll dag eller vad säger ni?förresten fundera på att sätta lösen igen så ja kan skriva ut för ja är tydligen konstig.
Vi får se puss<3

bläää

Halloooj vart seg som attan idag i skolan, småsur och jääätteeetrött. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem har tränat lite nu gutt gutt, har en finfin träningsvärk i magen blää.
Aja lär somna tidigt ikväll vet inte vad jag ska göra har tråkigt. Kanske kommer en liten " mina åsikter sen"tycker det är så kul att diskutera hihi.
puss<3


Trött

Jippi sov en timme inatt är helt död låg och tänkte på allt exakt allt.
Såg att en kille på skolan som va otrogen mot sin tjej den man trodde inte skulle va det.
Fyfan för sånna låg och tänkte tänk fall det typ skulle bli poppis här.då hade jag fan flyttat långt härifrån.
Puckon rent ut sagt.
Käkar gröt nu iaf nyttig som man är ska gå till skolan om en stund puss<3

seg dag

Hallooj har inte gjort ett skit idag legat i soffan och spelat temple run typ  och duschat, låg och väntade på donken mat som mamma och pappa köpte åt oss i typ två timmat fett gott. Men nu är det slut på sånt skit.
Ska snart stänga ner datorn och spela lite på mobilen imon är det ju  skola :(, behöver iaf inte oroa mig för betygen längre. shiiit bara en termin kvar av 9an sen är det dax att gå en utbildning puss<3

Japp

Vilken brud drömmer inte om denna perfekta kroppen? såhär ska jag se ut innan sommaren då menar jag kroppen. Ska ta en identisk bild på mig själv i bikkini så ni får se fast med min kropp och min hårfärg då förståss.
Hoppas  jag håller detta nu, för allt hamnar på min mage så nyttig mat och bra träning.

Söndag

Hellu :)jag och Jens vaknade runt halv 2 haha lycka till att somna ikväll.
Han har iaf åkt hem nu tråkigt nog :(men ses ju imon.
Idag ska jag inte göra så mycket ska ladda ner lite tränings appar till mobilen .
Göra lite ansiktsskrubbar ser inte klok ut i fejjan och sen dra fram kläder tills imon.
Puss<3

Lördag

Halloj:) ligger med älsklingen och myser med chips och dipp.
Vi ska kolla på gladiatorerna puss<3

Fredag

Halloj :)märkte hur dålig min stavning blev igår ber om ursäkt för det haha.
Har iaf precis vaknat nu och ska upp och käka frukost snarty .
Men vi hörs nog ikväll eller Imon puss~3

Natt

Nu har jag legat och nördat temple run ett tag.
Haha man blir verkligen beroende typ,ska kolla någon blogg sen sen sovtimez
. Imon häNder inte så mycket Jens kommer blir tacoz och mys Om jag får bestämma :)hihi puss<3

Hm

Ser inte klok ut i huvudet illröd i hårbotten och resten typ svart .
Aja man måste våga sig fram ibland får ha detta nu ett tag.
Ligger iaf i sängen med varme kudde och nudlar.magen började svälla upp så fick ta den.
Fick nämligen en sånav mamma i julklapp eftersom jag få sån mensvärk ibland.
Men nog pm det ska se om det går något bra på tv puss<3

Ny mobil

Hellu :) nu har även jag skaffat mig en iPhone 4.kommer bli ganska mycket mobilbloggande.
Men nu ska ja käka och sen färga håret puss<3

Dö trött

Hellu sovit ganska dåligt inatt, blääää vaknade vid halv 11 och ska snart in till stan ska bara gå ut med hunden först. Vad jag ska göra eller köpa får ni se sen :) om jag får den idag pusshej<3

Segt

Ligger i sängen och har precis tagit en lång och skön dusch, har skit tråkigt ska kolla på något nytt program vid 8 typ men aja . Har ingen att prata med just nu alla är typ osociala och jag saknar min pojkvän :(.
Aja puss

Onsdag

Hejhej :) vaknade runt halv 12 idag as skönt att sova ut, Tilda va inte hemma så inget spring och härj med dörrarna. Somnade vid elva igårkväll också så gutt gutt.
Åt lite frulle och skulle gå iväg och köpa hårfärg men dom hade inte en ända röd färg i mörby så ja får köpa imon ist när jag ändå ska in till stan. Så ja gick hem till Lina med fam ist och härjade lite med ungarna Thea följde med mig hem och nu sitter  vi i kökssoffan och chillar lite. Hon spelar och jag bloggaar , men har inte så mycket att berätta pusshej<3

Sorry

Hellu förlåt för den dåliga uppdateringen , firade ju som sagt nyår med brudarna vilket va härligt :). Åt god mat, skrattade och tjooade .
Kändes som att jag kunde rulla fram sen haha som vi glurrade, På Söndagen åkte jag hem till Jens.Och kom hem idag vi har mest slappat och haft filmmaraton tog moppen till gårdby lanthandel igår. Jättefint men dyyyrt.
Har inga planer på vad man ska hitta på dagarna som kommer fundera på att färga håret, då menar jag rödbrunt hihi. Och sen ska ja va med Jens på fredag med såklart, men på torsdag kanske ja och pappa ska in till stan.
Ungefär denna hårfärgen :), hade rödbrunt för ett halvår sen ungefär när jag hade hf, men sen deess har jag inte färgat det så igen. Ett tag skulle ja ha det brunt, sen svart men nu vill jag gå tillbaka igen.Haha vill ha en makeover på mig sjääälv. Vill pierca mig också mycket man vill men inte kan, ska göra en slags piercing i örat snartyy.