Barn blir vad man gör dom till.

Tro det eller ej men det är sant... inte förens i 15-18årsåldern börjar man hitta sig själv och vet vad man vill i livet.

Det är våra föräldrar som forma oss , som gör oss till dom vi är idag. Oftast gör dom det bra men ibland dåligt. För er som inte följer svenska hollywoodfruar så kolla gärna på dom tre senaste avsnitten. I nästan varenda medier har det stått om hollywoodfrugan gunilla och hennes dotter erika " stackars barn". Jag som följer programmet förstår dom absolut.

Hon tror att hennes 8åriga unge kan sjunga, då ungen själv tycker att hon inte kan det. Mamman dra med henne på en massa sång event, där man kan bli stjärna och tv kommer o filma dom o massa. Men ungen går aldrig vidare, hon hetsa henne med att gud är med henne, gud gör så att hon spyr gud gör det ena o det andra. Ungen blir mobbad i skolan men vems fel är det? jo mammans hon gör så att ungen blir psyksjuk hon vågar inte säga ett ord. Senast hon skulle dra med ungen på en sånggrej, hade hon 40 graders feber, urinverksinfektion och hosta. Hon ville inte  va med men självklart tvingade mamman henne. herregud folk måste ju märka något stackars barn.

Min 3 årige systerson mådde psykisktdåligt när han va några månader, undernärd osv det finns bara två personer som formade han så ingen annan. Idag kan han bara säga mamma och pappa medans stella som är 2 år prata på som bara den. Ja vet att något är fel jag se på han att det ska inte va så. Man behöver kärlek o omsorg redan från dag ett.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0